Інна Богословська прийшла на ток-шоу в блузі... зі сперматозоїдами?

Інна Богословська прийшла на ток-шоу в блузі... зі сперматозоїдами?

Народна депутатка Верховної Ради від ПР Інна Богословська виступала в програмі 5 каналу "Час: підсумки дня" у блузі, візерунки якої дуже нагадують зображення сперматозоїдів.
Інна Богословська прийшла на ток-шоу в блузі... зі сперматозоїдами?
5 Бер 2012
0
3872

Народна депутатка Верховної Ради від ПР Інна Богословська виступала в програмі 5 каналу "Час: підсумки дня" у блузі з візерунками, дуже схожими на зображення сперматозоїдів. Вперше я побачив її в такому вбранні у Савіка Шустера на Першому Національному ще у квітні минулого року. І от сьогодні ввечері - знову. Ці чорні цяточки з хвостиками... Якось підозріло вони виглядають. А по той бік екрану - аж занадто. Аналогії напрошуються самі собою.

Зрозуміло, що дизайнер одягу навряд чи добивався таких асоціацій. Не можна також уявити, щоб навіть така екстравагантна особа як Інна Германівна могла б придбати блузон заради епатажу публіки, якби там справді було зображено "щось таке" на межі пристойності. Але на практиці все вийшло дуже контраверсійно.

Є й інше припущення. Це не сперматозоїди, а пуголовки. Але навіщо і до чого вони тут? Загадка...

До речі, під час ефіру на 5-му, який був присвячений підсумкам президентських виборів в Росії та обговоренню розвитку подальших відносин РФ з Україною, Інна Германівна посварилася з політичним експертом, директором Інституту трансформації суспільства Олегом Соскіним. Коли той почав, як було розцінено депутаткою, заважати її промові, вона дала йому команду "не хаміть", на що відразу почула у відповідь "сама не хамі". Тоді Богословська  назвала свого візаві "маразматиком". Аналітик не розгубився, відповівши регіональці, що вона "сама такая".

На фото Інна Германівна ніби промовляє: "Ні, панове, я не Моніка Левінськи і Біл Клінтон тут ні до чого, запевняю вас."

Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 051
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 230
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 115
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 677
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 986
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 590
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду