«Спасибі Пінчукам від Стаса за піаніста-3,14дораса!»

«Спасибі Пінчукам від Стаса за піаніста-3,14дораса!»

Олігарх і медіа-магнат Віктор Пінчук в рамках кампанії з протидії СНІДу, що проводить благодійний фонд очолюваний його дружиною Оленою, привіз до Києва всесвітньо відомого музиканта нетрадиційної орієнтації Елтона Джона та групу «Queen» з новим с
«Спасибі Пінчукам від Стаса за піаніста-3,14дораса!»
2 Лип 2012
0
1477

Олігарх і медіамагнат Віктор Пінчук в рамках кампанії з протидії СНІДу, що проводить благодійний фонд, очолюваний його дружиною Оленою, привіз до Києва всесвітньо відомого музиканта нетрадиційної орієнтації Елтона Джона та групу «Queen» з новим солістом Адамом Ламбертом. Легендарний лідер команди - Фредді Мерк'юрі, відомий, серед іншого, своєю бісексуальністю й частою зміною партнерів, помер у 1991 році від спричиненої СНІДом пневмонії.

В цілому, хороший захід, можна навіть сказати благородний - щоби люди і концерт послухали, і жертв хвороби пом'янули, і про перезервативи не забували.

Дуже зворушливо, що Пінчуку шкода тих, хто загинув внаслідок незахищеного сексу, не рідко - хаотичного, в тому числі й нетрадиційного, чи став жертвою фатального збігу випадковостей. Адже всі люди, як померлі від СНІДу, так і ті, що живуть з вірусом, незалежно від своєї орієнтації, раси чи соціального статусу заслуговують на співчуття й милосердя.

Але чому тоді Пінчук, будучи такою чуйною натурою, залишається байдужим до тих, хто мільйонами безневинно гинув від штучного голоду тільки за те, що були українцями, чиїм смертним "гріхом" стала лише належність до роду українського? Чому ж від його телевізійних каналів навіть в один єдиний день на рік не дочекаєшся ані свічі пам'яті, ані траурної стрічки поруч з логотипами? Червону стрічку за загиблими від СНІД - завжди турботливо чіпляють, а чорну, на вшанування жертв Голодомору у День Жалоби - ні. Чим же так завинили українці? Чому їхні життя сімейство Пінчуків поціновує не так, як забрані СНІДом? 

Щодо самого концерту, то, приміром, мене, який ніколи не був прихильником творчості Елтона Джона, вистачило від сили хвилин на двадцять. Особливо кумедно було бачити, як знаменитість відривалася від роялю й ходила сценою, бо за зрозумілими причинами справляла враження не дядька Елтона, а тітоньки Елі. Все це не сприяло перегляду. Як і принесений на Майдан кимсь з палких шанувальників музиканта прапор сексуальний меншин. Тому я толерантно перемикнув телевізор на інший канал.

А от що зовсім незрозуміло, так це те, що робили там українські політики й урядовці? Ну от, для прикладу, чому так розчулено аплодував голова СБУ, росіянин Калінін? Невже хоче сказати, що він, системний кагебіст, у часи СРСР не глушив іноземні голоси та не боровся з ворожими впливами заходу, в тому числі музичними?

А присутні на заході Кучма з дружиною, Азаров, Клюєв, Табачник - теж виходить є шанувальниками Елтона Джона? Цікаво, за що саме? Невже за пісні? Всі, як один? До речі, Кабмін, як відомо, донедавна складався виключно з чоловічої компанії. Та й нині в ньому лише єдина жінка. В цьому сенсі колективний культпохід урядовців на концерт Елтона Джона набуває особливого символізму. Може прийшли з почуттів солідарності, аби підтримати свого всесвітньо відомого "колегу"?

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 195
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 649
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 952
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 559
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду