«Містер Такамо і компанія» - комуністичний ситком на 5-му

«Містер Такамо і компанія» - комуністичний ситком на 5-му

Віднині комуністична джин$а і на 5 каналі. До того, вона з'явилася на Новому каналі, СТБ та ІСTV, випуски новин яких дуже рідко коли почали обходитися без повідомлень про активну законотворчість депутатів від КПУ, їхніх заяв та коментарів з ш
«Містер Такамо і компанія» - комуністичний ситком на 5-му
7 Лип 2012
0
1464

Віднині комуністична джин$а і на 5 каналі. До того, вона з'явилася на Новому, СТБ та ІСTV, де випуски новин тепер майже не обходяться без повідомлень про активну законотворчість депутатів від КПУ, оприлюднення їхніх заяв та коментарів з широкого спектру питань.  

А я тішив себе думкою, що «в кабінеті» першого заступника голови Верховної Ради Адама Мартинюка Лариса Губіна опинилася випадково. Виявляється, ні. 5 канал почав регулярний піар комуністичної партії та її лідера Петра Симоненка - «містера Такамо».

Для «вождя червоношкірих» характерні слова паразити, які він виголошує скоромовкою, ковтаючи букви. В результаті замість «так скажемо» в чоловіка журналістки радіо «Ери», колишньої парламентської кореспондентки Оксани Ващенко стабільно виходить «такамо»   

Комуністична джин$а проявляється в трансляції наживо прес-конференцій «губатого», його розлогих, хвилин на 10-15, цитатах в рубриці «Пряма мова», а також передач на зразок «В кабінетах» з Адамом Мартинюком.

Одна річ - запрошувати політиків на гостродискусійне ток-шоу «Час. Підсумки» й зовсім інша - мати совість не гребувати відвертою компартійною пропагандою, та ще й роблячи вигляд, що вона йде в ефірі за просто так, а не за гроші. Невже каналу Порошенка не вистачає прибутків від цілодобової трансляції комерційних роликів та цілих передач?    

Отже, з одного боку генпродюсер Юрій Стець у вишиванці разом з Олесем Донієм, братами Капрановими, Іреною Карпою, Фомою, Василем Шкляром та іншими в патріотичних телезаставках заявляє, що хоче розмовляти українською мовою, а з другого - пропагує комуністичну партію, яка разом з регіоналами та литвинівцями зазіхнула на життя солов'їної.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 194
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 648
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 952
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 559
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду