Олег Ляшко зраджує свою ненаглядну Юлю з новою "бойовою подругою"?

Олег Ляшко зраджує свою ненаглядну Юлю з новою "бойовою подругою"?

Під час інтерактиву зі слухачами радіо «Ера» в передачі «На слуху», гостем якої був Олег Ляшко, мені вдалося поставити депутату питання про партійну полігамність його новоспеченої помічниці-консультантки В.Шилової
Олег Ляшко зраджує свою ненаглядну Юлю з новою "бойовою подругою"?
12 Лют 2013
0
4452

В одному з попередніх блогів я вже писав про входження до команди Ляшка в якості штатної помічниці-консультантки екс-регіоналки, а нині - членкині СПУ, депутата Дніпропетровської облради, колишньої гендиректорки обласного державного телебачення Вікторії Шилової.  

Вчора  під час інтерактиву зі слухачами радіо «Ера» в передачі «На слуху», гостем якої був Олег Ляшко, мені вдалося поставити депутату питання про партійну полігамність Шилової, яка під час Помаранчевої революції підтримувала Ющенка, потім стала депутатом облради в партійному списку лазаренківської «Громади», згодом вступила в ПР, а після виключення її з «регіонів» і звільнення з посади заступника голови облради, влилася в лави СПУ, де вона нині перебуває, консультуючи при цьому лідера Радикальної партії.

Ось яку відповідь почув від депутата:

- Коли ви говорите «колишня та», «колишня та», «колишня та»... я вам скажу, що ми запрошуємо до нашої команди і вас, якщо маєте бажання радикальних змін в країні на краще. Ми запрошуємо всіх нормальних людей - активних, енергійних, бойових, а хто де колишній... Ну, життя в нас таке, що всі десь хтось був, розумієте? Коли ви вже згадали про «Громаду», давайте згадаємо, що Юля теж була в «Громаді», то що це - злочин? Давайте згадаємо інших політиків, зрештою Черчилля, який за час своєї великої політичної кар'єри п'ять чи сім разів міняв партії. Тобто ставити в гріх це людині, що вона «колишня», врешті решт в неї могли розійтися позиції з іншими партіями. Тому людина шукає партії, які відповідають її переконанням.

Щодо Черчилля, то Ляшко здорово загнув, бо наскільки мені відомо, легендарний британський політик спочатку був консерватором, потім, через незгоду з політикої партії,  перейшов до лібералів, а згодом повернувся у консерватори. Тобто не стрибав по партіям без упину. Може я чогось не знаю, принаймні, такі дані про прем'єр-міністра Великобританії можна прочитати у Вікіпедії.

Шилова ж, коли їй вказують на двері в одній партії, по дорозі до дому вступає в другу, лягає спати вже з третьою, дивиться сон про четверту, прокидається з п'ятою, протягом дня стає членом шостої, а ввечері все знову повторюється. І так без кінця. 

За браком ефірного часу мені не вдалося озвучити як позиції Шилової розходилися то в один, то в інший бік стосовно персональних оцінок Юлії Тимошенко й Віктора Януковича: з одних на абсолютно протелижені і взаємо заперечні. Якщо Юля для Олега Ляшка - це святе, принаймні на словах, то чи не грішить він з Шиловою, котра на минулих президентських виборах палко агітувала за прагматика і господарника Януковича як єдиний шанс для порятунку країни від згубної популістської політики Тимошенко?

Правий берег Вікторії Шилової

"Правий берег" Вікторії Шилової № 9, грудень 2009 р.

Правий берег Вікторії Шилової

Правий берег Вікторії Шилової

Серед заголовків Шиловської газетки: "Тимошенко повертає "чорні списки журналістів"?"; "Схема підкупу виборців придумана технологами БЮТ?"; "Тимошенко влаштує Україні "Холодомор"; "На фінансування потреб Тимошенко вкрадено 6 мільярдів?", "Олександр Мороз: "Луценко робить ставку на Тимошенко, але мине ще небагато часу і він буде її ВОРОГОМ". Ага... Так і сталося. Мабуть для того їх і розвели по різних камерах і колоніях, аби не загризли один одного.

А от незабутній виступ Вікторії Віталіївни на Дніпропетровському 34 каналі 14 січня 2010 року:

Журналіст зауважив про "недвозначний" зовнішній вигляд гості. Та, сміючись, запитала, в чому це полягає, на що ведучий відповів: "думаю, глядачі самі здогадаються".

Ведучий: ...Хотів би звернути вашу увагу як редактора на таку статтю в газеті "Правий берег" з дуже промовистою назвою "Сдохни, не мой народ?".

Шилова: О, є така стаття. Так. З чого почнемо - З коси чи зі статті? З чого ви хочете? - питає Шилова і заходиться сміхом.

Ведучий: Оскільки не всі глядачі читали цю статтю, я хочу зазначити, що вона цілком і повністю присвячена діяльності прем'єр-міністра, ну і коментарі дуже жорсткі.

Шилова: Саме так. Стаття присвячена діяльності людей, які по штабах БЮТ, у нас є така інформації, у мене як депутата облради, про випадки, коли люди отримували так звані пайки. Я хочу показати цей пайок, у нас дуже мало времені, е-е, часу, але мені його принесли. Ось цей пайок. І тут є отака... До речі, ми маємо інформацію і зараз перевіряємо через правоохоронні органи щодо використання цих пайков через державний резерв України. Тут ще, бачите, потрапило отаке привітання пані Болюри - може ви пам'ятаєте, вона була головним бухгалтером, якщо не помиляюсь, Єдиних Енергетичних Систем. А зараз, ну, мандат депутата Верховної Ради, який дозволяє будь-кому сховатися від будь-яких переслідувань. Ну, можливо, пані Болюра...

Шилова показує ГМО

Ведучий: Пані Вікторія, тут така широка інформація про пайок...

Шилова: Я хочу показати - ці пайки роздаються через штаби Блоку Юлії Тимошенко, від депутатів Блоку Юлії Тимошенко. У нас є така інформація, зараз ми її перевіряємо. Ось докази. На мій погляд, це підкуп виборців - абсолютний спокійний підкуп виборців. Про це вже заявила кандидат в президенти пані Інна Богословська. Тут отакий кусок. Я просто пропоную пані Болюрі прийти до мене в офіс, я їй вручу її пакунок - хай вона поїсть в своїй сім'ї оцю кістку, приготовить чорну. І це ще не все. Інша деталь - вона більш цікавіша. Це тушонка, яловичина - також, за нашою інформацією, з державного резерву України, але вона фактично просрочена. Термін зберігання за умов температури 0 градусів - це 5 років, а вона випущена в 2005 році.

Ведучий: Так.

Шилова: Тобто "Сдохни, немой народ?" - зі знаком питання. Я так розумію, що журналіст мав на увазі, що той, хто спробує цю яловичину скуштувати, дуже ризикує своїм життям. На жаль, деякі свідчення людей показують, що ці продукти навіть розповсюджували через місцеві лікарні. Я звертаюся зараз особисто до пані Гінзбург з обласної державної адміністрації (начальник головного облуправління охорони здоров'я). Вона повинна терміново - "руки в ноги" - і перевіряти цю інформацію: по яких лікарнях. Я можу сказати, що в нас є інформація по поліклініці № 1 на Соф'ї Ковалевській і є вже списки людей, які ми подали до прокуратури. Прошу перевірити, але я закликаю жодним чином не вживати цю яловичину. Бо це просто ненормально. Тут ще є "сгущенка", ну про це я взагалі не говорю, її їсти не можна, бо тут ГМО одно і таке інше: грєчка, сахар - ну то їжте, якщо хочете, але яловичина, п'ятирічний термін якої фактично вже сплив, і оця кістка, яку я передам особисто пані Болюрі з її візиткою, то я просто не хочу, щоб ви її вживали. Це, що пише газета "Правий берег". Ми зазвичай пишемо про те, що маємо в руках. В руках ми маємо ці пакунки. Я витру руки, бо якщо б ви знали, то все, що я зараз витягла, має не дуже приємний запах.

Ведучий: Пані Вікторія, ну, добре, ваша газета називається "Правий берег", вона пише правду, як ви заявляєте, але зараз такий неоднозначний період, зараз вибори тривають і от чим ви можете довести, що це боротьба за правду, а не ваше упереджене ставлення до, скажімо так, Юлії Тимошенко як кандидата в президенти.

Шилова: В мене немає жодного упередженого ставлення...

Ведучий: Взагалі, яке ваше ставлення до команди Юлії Тимошенко?

Шилова: А в неї є команда? А! В неї є команда, я забула. Це Гарегін Рафаелович Арутюнов (депутат ВР з Дніпропетровська - прим. авт.), який, як правильно сказав Бродський, і щось це не спростовується, шановні мої телеглядачі, пропонується на пост губернатора Дніпропетровщини. Ми знаємо Гарегіна Арутюнова під красномовним прізвищем "Гарік", якого ми називаємо. Так от, Гарік може стати нашим губернатором. Якщо вам це до смаку, то будь ласка. На жаль, немає пана Бродського, який би в точностях розповів би цю історію, але вона є на "Українській правді". Гарік - наш губернатор. Це команда? Можна, я далі просто не буду продовжувати про це...

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 192
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 646
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 950
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 557
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду