"Регіони" хочуть вижити з "Інтера" Анну Безулик?

"Регіони" хочуть вижити з "Інтера" Анну Безулик?

Систематична відмова предстаників ПР від участі в суспільно-політичному ток-шоу "Справедливість" може стати для нового керівництва "Інтера" формальним приводом, аби замінити ведучу.
"Регіони" хочуть вижити з "Інтера" Анну Безулик?
"Регіони" хочуть вижити з "Інтера" Анну Безулик?
19 Лют 2013
0
6996

Як відомо, представники Партії регіонів вдруге поспіль проігнорували запрошення на ефір ток-шоу "Справедливість".

Така поведінка, що набуває ознак системності, може бути маневром спрямованим на усунення Ганни Безулик від ведення програми. Відмова партійців від участі в суспільно-політичному ток-шоу може стати для нового керівництва "Інтера" формальним приводом, аби замінити ведучу більш підходящою кандидатурою заради розширення політичного спектру учасників передачі й забезпечення відповідного плюралізму думок.

На практиці ж, звісно, це означатиме заміну Безулик значно лояльнішим до "януковичів" модератором ефіру, зокрема, як варіант, тим самим перевіреним часом Євгеном Кисельовим, який зараз очолив інформаційну політику "Інтера". Російського легіонера вважають людиною глави адміністрації президента Сергія Льовочкіна, котрий після продажу "Інтера" Хорошковським став одним з основних акціонерів каналу. 

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 025
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 196
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 092
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 651
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 954
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 560
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду