Україномовну Безулик на "Інтері" замінили російськомовним Шустером. Україна для... Савіков?!

Україномовну Безулик на "Інтері" замінили російськомовним Шустером. Україна для... Савіков?!

Те, що "РесПубліканку" у зв'язку зі змінами власників "Інтеру" і приходом на канал нового керівництва посунуть, передбачали багато хто. Питання було коли саме і ким замінять.
Україномовну Безулик на "Інтері" замінили російськомовним Шустером. Україна для... Савіков?!
19 Лют 2013
0
1587

Як я припускав у своєму блозі "Регіони" хочуть вижити з "Інтера" Ганну Безулик?", так і сталося. На превеликий жаль. Те, що "РесПубліканку" у зв'язку зі змінами власників "Інтеру" і приходом на канал нового керівництва рано чи пізно посунуть, передбачали багато хто. Тут не треба бути особливим Нострадамусом.

Здобутком своєї інтуіції вважаю ось це:

"Систематична відмова предстаників ПР від участі в суспільно-політичному ток-шоу "Справедливість" може стати для нового керівництва "Інтера" формальним приводом, аби замінити ведучу.

Як відомо, представники Партії регіонів вдруге поспіль проігнорували запрошення на ефір ток-шоу "Справедливість".

Така поведінка, що набуває ознак системності, може бути маневром спрямованим на усунення Ганни Безулик від ведення програми. Відмова партійців від участі в суспільно-політичному ток-шоу може стати для нового керівництва "Інтера" формальним приводом, аби замінити ведучу більш підходящою кандидатурою заради розширення політичного спектру учасників передачі й забезпечення відповідного плюралізму думок.

На практиці ж, звісно, це означатиме заміну Безулик значно лояльнішим до "януковичів" модератором ефіру..."

Щоправда, помилився у персоні: думав, що до ефіру повернеться сам Кисельов. А в усьому іншому поцілив точно, перед усе в своїй версії того, що "регіони" перестали ходити не просто так, і стосовно мотивації можливої кадрової ротації. Адже "необхідність підвищення рейтингів політичного мовлення", як сказано в прес-релізі "Інтера", - це те ж саме, про що я, власне, і писав.

Отже, черговим місцем застосування шустерівських талантів став "Інтер", де він раніше вже працював.

Вчергове доводиться констатувати як легко дихається на українському телебаченні російським легіонерам, що не володіють українською й навіть не думають опановувати її. А ще мають совість звинувачувати українців в Голокості, час від часу висловлюючи непокоєння зростанням антисемітських настроїв в країні.

Бо саме такі от, зрештою, й отримують професійні преференції на одному з провідних каналів України в змаганнях з українками, які не цураються рідної мови і на відміну від іноземних наймитів, не заплямовані політичною ангажованістю й сумнівними зв'язками з "біло-блакитними" олігархами.

Прем'єра "Справедливості" наразилася на чимало критичних зауважень, серед яких чи не основним був жорсткий часовий регламент передачі. Встановленим в студії таймером, що висить домокловим мечем над учасниками програми та психологічно тисне на глядачів, дорікав і я. Але ж замінили Безулик Шустером зовсім не через це.

А той залюбки прийняв запрошення, розуміючи що по суті отримав його через Кисельова-Бенкендорфа від глави адміністрації президента Льовочкіна. Отже знає, чим заслужив від антиукраїнської й антидемократичної влади таку честь і шану.

Ляшко, як підеш до Шустера, не забудь свої вила! Інакше, навіщо вони тобі взагалі?

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 026
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 197
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 092
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 651
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 954
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 560
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду