У Кернеса на "Шустер-live" стався напад антиукраїнського сказу. "Сучій пьос" розгавкався на "Свободу"

У Кернеса на "Шустер-live" стався напад антиукраїнського сказу. "Сучій пьос" розгавкався на "Свободу"

"Леніни" в Україні - це все одно, що "гітлери" в Ізраїлі як "частина єврейської історії". За Голокост!
У Кернеса на "Шустер-live" стався напад антиукраїнського сказу. "Сучій пьос" розгавкався на "Свободу"
24 Лют 2013
0
2121

Харківський мер-красень, з досить характерним й типовим для сучасної влади в Україні обличчям, на "Шустер-live" пригрозив ламати руки і ноги за руйнації пам'ятників леніну, а також запропонував свої власні гроші на відновлення охтирського"ілліча", поваленого українськими патріотами.

Напад антиукраїнського сказу "сучого пса", як той колись звернувся при телекамерах до одного зі своїх підлеглих в мерському "звіринці", в міру сил був підтриманий ведучим, який раптово перервавши роль модератора ефіру, заходився повчати з екрану не лише "свободівців", а й всіх українців, як вони мають "цивілізовано" ставитися до "частини своєї історії". Примітно, що таке з Шустером трапляється далеко не вперше, і що найцікавіше, "прориває" Савіка саме на "Свободу".

Щоправда, приклад навів дуже невдалий - з Муссоліні в Італії.

По-перше, якщо згадка про "дуче" там і присутня, то не у вигляді пам'ятників, а будь-яке "незле, тихе слово" про доморощеного фашиста № 1, навіть коли воно йде з вуст Берлусконі, піддається нищівній критиці й засудженню як в Італії, так і в усій Європі. Про що справедливо зауважив народний депутат України від "Свободи", натхненник й організатор знесення охтирського леніна Ігор Мірошниченко.

А я б зі свого боку додав, що для Італії Муссоліні, хоча і "сучий син" чи то "пьос смердящій", але таки свій. При чому ж тут вождь світового пролетаріату до України? Що його ріднить з українцями? Хіба що ненависть до них, війна проти державності і червоний терор.

То ми за це його маємо вшановувати? Берегти як "частину історії"? А чому б тоді Геннадію Адольфовичу та Шустеру не запропонувати Ізраїлю попіклуватися в тому ж самому контексті про Гітлера? "Вшанувати" його за Голокост. Він же так "старався". Невже не заслужив згадки про себе в пам'ятниках і назвах вулиць ізраїльських міст: Тель-Авіва, Натанії, Хайфи, Єрусалима і так далі?

Якщо таке кощунство не годиться для Ізраїля, то чому має бути нормою у нас, в Україні? І якого біса українцям про це впарюють на українському ж телебаченні? Чи не забагато всіляких "геп" назбиралося в одній студії та ще й з такими глибоко зневажливими для національної честі й гідності українців антидержавницькими поглядами?

Як на мене, то світові цілком досить і одного Ізраїлю, як, власне, і України. І зовсім не обов'язково, аби телебачення однієї країни перетворювати на телебачення іншої.

А ще мене дивують насаджувані паралелі між пам'ятниками леніну і Бандері. Мовляв, якщо почнуть зносити "іллічів", то така ж доля очікує й провідника ОУН. Побійтеся Бога! Один нищив незалежність України, а другий виборював її! Тому позбавлятися леніних - це є законним актом відновлення історичної справедливості, який слід лише вітати, а руйнація пам'ятників Бандері - це антиукраїнський злочин, що має відповідним чином каратися. Невже щось не ясно? Які тут можуть бути аналогії? В яких антиукраїнських мізках вони народжуються?

Ну нічого. Прийде час, і в Україні не буде ані кернесів на мерських посадах, ані леніних на площах і вулицях, як і всюдисутніх нині шустерів на телеекранах. Кожен отримає те, на що заслужив. А замість "іллічів" встановимо пам'ятники Бандері, Шухевичу, Мазепі та іншим Героям національно-визвольних змагань. По всій Україні. І Харків не стане виключенням.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 029
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 200
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 095
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 654
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 956
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 563
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду