Вадим Рабинович підозрює власника ТРК "Ера", нардепа-регіонала Андрія Деркача

Вадим Рабинович підозрює власника ТРК "Ера", нардепа-регіонала Андрія Деркача

Єврейський олігарх говорить, що вибуху біля його автівки на подвір'ї офісу в центрі Києва передував "наїзд" нардепа-регіонала, радника Азарова, власника ТРК "Ера" Андрія Деркача.
Вадим Рабинович підозрює власника ТРК "Ера", нардепа-регіонала Андрія Деркача
6 Бер 2013
0
2793

Президент ФК "Арсенал", олігарх і медіавласник, керівник "Всеукраїнського єврейського конгресу", співголова Європейського єврейського парламенту Вадим Рабинович заявив, що вибуху біля його автівки на подвір'ї офісу в центрі Києва передував "наїзд" народного депутата від Партії регіонів і радника прем'єр-міністра Миколи Азарова Андрія Деркача, котрому, як відомо, належить ТРК "Ера".

Зі слів Рабіновича, той наполегливо пропонував поступитися йому єврейським телеканалом Jewish News One, причому давав зрозуміти, що в разі відмови слід очікувати великих неприємностей.

Передаючи зміст розмови, Рабінович каже, що Деркач натякав, хто за ним стоїть, що рішення по JN1 вже прийнято і схвалено "нагорі". Тому пропозиція, яку він робить, з розряду тих, від яких не можна відмовитися.

Рабинович повідав, що йому було сказано віддати канал протягом тижня, інакше будуть великі проблеми аж до силових акцій і замахів. Після бесіди бізнесмен звернувся із заявою до прокуратури.

Але ж, Рабинович, звісно, не був би Рабиновичем, якби не оминув нагоди пов'язати злочин з антисемітськими настроями, які буцімто зростають в Україні, "пристібнувши" до цього ВО "Свобода" Олега Тягнибока.

Те, що регіонал приходив до Рабиновича, аби забрати телеканал і говорив, що діє не за власної ініціативи, а виконує рішення, прийняте "нагорі" особисто я - вірю. Як і в погрози. Невже Рабинович все це вигадав отак з нічого?

А от в антисемітський слід по "єврейській лінії", як каже Рабинович - ні. Ну якого дідька він "нацюкам" здався? Подумаєш... Тим більше після того як Тягнибок до посла Ізраїля в Україні сходив і мирно поспілкувався. Зустріч, як відомо, пройшла в дружній атмосфері. І тут на тобі.

Навпаки, на такий крок могли піти лише провокатори і вороги українсько-ізраїльських взаємин, які не мають до "Свободи" й націоналістичного руху жодного стосунку.  

Не "Свободи" Тягнибока має боятися Рабинович, а Партії регіонів та її бандитської ЕРИ. Бо повернення лихих дев'яностих на вулиці, сталося саме за їхнього, бандюковичів (а не націоналістів), правління на чолі з "двічі несудими" Віктором Федоровичем Януковичем.

Р.S. Коментуючи закиди на свою адресу, Андрій Деркач назвав їх провокацією і брехнею. А ще сказав, що Рабиновичу доведеться відповідати за це в суді. При цьому зазначив, що будучи прихильником Міжсоборної присутності Руської Православної Церкви, не має до єврейського телеканалу ніякого інтересу.

А в мене тоді зустрічне запитання: чим викликаний у власника "Ери" інтерес до присутності в Україні РПЦ? Навіщо нам тут, в Україні, чужеземна церква? Знову цей "рускій мір", чорт його забирай.

Читай також:

«Ера Партії регіонів-fm»

Ганна Герман пригрозила судом радіослухачеві через незручне запитання

Рольові ігри на радіо "Ера-fm": головред Віталій Дикий ("раб") & регіоналка Ірина Бережна ("госпожа")

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 192
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 646
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 950
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 557
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду