Яніна Соколова невиправна. Її "жіноча логіка" в новинах хронічно перемагає здоровий глузд

Яніна Соколова невиправна. Її "жіноча логіка" в новинах хронічно перемагає здоровий глузд

У випуску новин з десяток повідомлень, а коронна фраза ведучої "змінимо тему", або "до іншої теми", без чого не минає жоден її ефір, звучить всього один раз. Чомусь для Яніни Соколової всі новини завжди складаються з двох тем.
Яніна Соколова невиправна. Її "жіноча логіка" в новинах хронічно перемагає здоровий глузд
10 Бер 2013
0
2533

Протягом інформаційного випуску ведуча Яніна Соколова повідомляє десь з десяток новин. Найрізноманітніших, що відбуваються в різних кінцях світу. При цьому свою коронну фразу "змінимо тему" або "до іншої теми", що те ж саме, каже лише один раз після другої-третьої, а то й першої новини. Невже вона хоче сказати, що в кожному випуску новин всього дві теми?

Яніна Соколова

Якщо казати "змінимо тему", то тоді, за логікою ведучої, це слід робити ледь не після кожної новини. Але що то буде і хто таке витримає? Натомість, куди простіше взагалі не говорити "змінимо тему". Забути про ці слова, котрі у вустах Яніни Соколової вже давно стали паразитами. Обходитися без них, як це успішно роблять колеги - Тетяна Даниленко, Катерина Кельбус, Ігор Татарчук, Артем Овдієнко.

Чому ж Яніна, маючи аж дві (!) вищі освіти, - актор театру і кіно (Київський університет театру, кіно і ТБ ім. Карпенка-Карого) та психолог (Запорізький національний університет) - ніяк не зрозуміє недоречності її "змінимо тему"? Більше того, не можуть допетрити це і в аналітичному відділі 5-го, куди я теж направив своє зауваження. Результат - нульовий.

Такий недолугий вибрик ведучої має усуватися вже після другого, максимум третього повтору. На це їй повинні вказати режисери, відповідальний за випуск, колеги по цеху. Але складається враження, що ніхто з п'ятиканальців не цікавиться власними новинами. А якщо, буває, і дивляться, то нікого нічого не турбує. Всім по цимбалах що там, хто і як.

Реакція відсутня навіть коли вказуєш їм на очевидну недолугість. Невже в них є якась своя позиція і аргументація з цього приводу? То нехай наведуть її: чому вони вважають, що фраза Соколової "змінимо тему" має право на життя, враховуючи те, що вона звучить у випуску тільки один раз, а новин, а значить і тем, значно більше ніж дві? От поясніть, в чому я не правий? І в чому логіка Соколової логічніша за мою?

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 033
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 207
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 097
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 659
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 961
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 568
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду