"Дикі танці-ІІІ": цинічна брехня "дикого нарциса". Як головред "Ери-fm" у прямому ефірі дурника зіграв

"Дикі танці-ІІІ": цинічна брехня "дикого нарциса". Як головред "Ери-fm" у прямому ефірі дурника зіграв

Виявляється, він ніколи не чув і не знав про критика на ім'я Олексій Мазур, хоча сам відповідав на претензії та зауваження як в ефірі, так і двічі - електронкою. А в листах називав адресата хворим, обіцяв підшукати лікаря і прописав седативні лі
"Дикі танці-ІІІ":  цинічна брехня "дикого нарциса". Як головред "Ери-fm" у прямому ефірі дурника зіграв
18 Бер 2013
0
1758

Почувши, що Віталій Дикий знову, за традицією, у передачі "Vox populi" ("Глас народа") виносить на обговорення слухачів лише ті теми, які пов'язані із заявами та діями виключно влади і ніколи - опозиції, зателефонував до студії прямого ефіру:

- Доброго дня, це Олексій Мазур, якого ви називаєте хворим за критику вас та радіо "Ера-фм". Я хочу...

- Боже правий, звідки ви з'явилися в ефірі з такими висловлюваннями? - різко перервав мене Дикий. - Можливо, ви дійсно трошки неврівноважена людина? Я знати вас не знаю! І навіть з вами не знайомий. Можливо, ви щось плутаєте чи, можливо, ви подзвонили не на ту програму чи радіоканал, який хотіли? Дивно, я вперше з таким зустрічаюся. Ну, ви знаєте, хочу вам сказати, що на сьогоднішній день велика кількість неврівноважених людей телефонує на радіо - це правда. А є дійсно люди, які фахово переймаються питаннями. Тому треба все ж таки якось лімітувати або займатися боротьбою з радіоманіяками, які не можуть дати можливість додзвонитися іншим. Ну, бажаю вам здоров'я... Доброго, дня, хто зараз є на зв'язку?

До такої відвертої, цинічної брехні головред радіо "Ера" Віталій Дикий привселюдно вдався після того, як, відповідаючи на мою критику в ефірі та дописах в Інтернеті, надіслав мені електронкою з поштової скриньки радіо "Ера" два листи, які зберігаються в моєму комп'ютері і були надруковані у блогах.

Нагадую їхні тексти:

1. "Мазур Ви хвора людина. Я пораджу Вам гарного лікаря . Не соромтесь -звертайтесь. Ми таким як Ви допомагаемо....

Дикий В"


2. "Дорогий друже, не потрібно особисту інформацію екстраполювати на усіх. Я наголошую на допомозі саме Вам. Адже агресія та неврастенія це погані симптоми. Я керуюся тільки добрими намірами. І ще-- Вам повинна бути приємна моя увага адже Ви цього давно прагнули. Почніть з седативних ліків. Реакція на РАдіоера теж повинна бути помірною, а не вибуховою. Однобокість мислення та неадекватність у сприйнятті іншої ( пак протилежної )думки  свідчить про обмеженість світогляду та проблеми у вихованні. А загострене почуття необхідності висловлення власної думки -- телефонування на кожну програму протягом дня -- показник  відсутності друзів та знайомих які очевидно Вас в реальнольму житті  не сприймають . Вибачте, не маю наміру Вас образити -- але ознайомившись з Вашою творчістю в неті , склалося враження що Ви людина слизька та конфліктна. Раджу перейнятися цією проблемою .... Також благаю не ображайте моїх колег-- вони справжні професіонали . Проте Вам , напевне,  незрозуміле значення цього  поняття. 
Без поваги до Вас дикий Віталій"

У попередній мій додзвон на "Вокс популі", а я кожного разу називаюся власним ім'ям і прізвищем, Дикий помилково розпізнав у мені того, хто вже телефонував протягом поточної передачі. Або ж спеціально прибрехав.

Сьогодні ж він, раптово забувши про

- мої телефонні дзвінки до студії прямого ефіру, які сам же, на відомих лише тільки йому підставах і креуючись лише йому відомими мотивами, розцінив надто частими;

- електронне листування, в якому він: назвав мене хворим, пообіцяв допомогти з лікарем, прописав седативні ліки, схарахтеризував конфліктною і слизькою людиною, яка звонить на радіо "Ера" виключно через те, що не має друзів, а якщо і має, то вони мене не поціновують..

...сказав, що виявляється, не знає мене і взагалі вперше чує.

Це ж треба! І саме ця людина, серед інших характеристик, називала мене "слизькою". А який же тоді Віталій Дикий? Що це було у його виконанні? Гидко, підло, не по-чоловічому.

Що примітно, зміст реплік Дикого до мене такий самий як в ефірі, так і листах: та ж сама згадка про неврівноважених, хворих, неадекватних. А сьогодні ще й маніяки з'явилися. Отак Віталій Дикий називає небайдужих людей з громадянською позицією, які не бояться висловлювати свої антипатії до нього, як головреда, вказувати на порушення журналістських стандартів на радіо "Ера", критикувати за це ведучих ефіру.

Отже Дикий свідомо знущається над людиною, яка критикує, роблячи з неї "божевільного радіоманіяка". Тому що вона активна і чимось незадоволена, постійно висуває якісь претензії. Добре, що Дикий, будучи головредом радіостанції, грає у психіатра в ефірі зараз, а не був ним насправді в часи СРСР. Страшно подумати, скількох критикуючих, незадоволених, публічно протестуючих він би запроторив у психушку, як неврівноважених, маніяків, що терміново потребують седативної терапії. Бо інакше вони небезпечні для суспільства, а головне - чинної влади.

До речі, коли в процесі спілкування зі слухачами один з додзвонювачів назвав Дмитра Табачника неуком, Дикий відразу став на захист міністра освіти, закликавши до коректності і поваги в ефірі.

Читай також:

 

"Дикі танці"-ІІ: головред "Ера-fм" хоче лікувати від критики седативними ліками

«Дикі танці» під дудку Януковича на радіо «Ера-фм»

Сергій Головатий заганьбив 5 канал і ТВі за російськомовних журналістів

Вадим Рабинович підозрює власника ТРК "Ера", нардепа-регіонала Андрія Деркача

«Ера Партії регіонів-fm»

Рольові ігри на радіо "Ера-fm": головред Віталій Дикий ("раб") & регіоналка Ірина Бережна ("госпожа")  

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 192
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 646
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 950
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 557
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду