Піховшек викрив мережу «солдатів революції» серед своїх колег та громадських організацій, які готують антивладний заколот

Піховшек викрив мережу «солдатів революції» серед своїх колег та громадських організацій, які готують антивладний заколот

Викривальна стаття Піховшека мені більше нагадала рапорт слідчого чи то агента НКВД. Не вистачає хіба що пропонованого терміну ув'язнення для цілої низки виявлених шкідників та злочинних організацій, які готують підступний заколот проти партії т
Піховшек викрив мережу «солдатів революції» серед своїх колег та громадських організацій, які готують антивладний заколот
10 Трав 2013
0
1161

Викривальна стаття В'ячеслава Піховшека мені більше нагадала рапорт слідчого чи то агента НКВД. Не вистачає хіба що пропонованого терміну ув'язнення для цілої низки виявлених шкідників та злочинних організацій, які готують підступний заколот проти партії та її вождя у 2015 році. В даному випадку - «Регіонів» та Віктора Федорича Януковича.  

В оприлюднений перелік підступних підривників стабільності та ворогів покращення потрапили: Інститут масової інформації та його очільниця Вікторія Сюмар, шеф-редактор Інтернет-видання «Детектор медіа» Наталія Лігачова й однойменна з сайтом громадська організація, а також рух «Стоп цензурі».

Окрім цього - «Українська правда»,  Олена Притула, Мустафа Найєм, Вахтанг Кіпіані, рух «Чесно» і його складова «Владометр», «Демократичний альянс», названий автором списку напівпартією та майбутньою «Порою» - «боевым отрядом для событий 2015 года», епіцентром яких, як можна зрозуміти, стане Межигір'я.

Окремо були виділені особливо небезпечні активістки: Наталія Соколенко, а надто - Тетяна Чорновіл, як така, що являє собою чи не найбільшу загрозу для президентської резиденції. Під прямою підозрою в організації підривної діяльності також опинилися Олег Рибачук («Центр.UA") й Євген Бистрицький з фонду «Відродження» тощо.

Причому, як зауважує «слідчий» Піховшек, це далеко не повний перелік, над яким він продовжує працювати і обіцяє регулярно поповнювати новими прізвищами й назвами організацій: «Этой статьей я анонсирую и начинаю серию публикаций о «солдатах будущей революции. Тех, чья работа уже сейчас «заточена» на то, чтобы провести в нашей стране в 2015 году «революционный вариант».      

Сприймаю допис цілісним і самодостатнім твором журналіста-енкаведиста, що не потребує коментарів, який варто читати лише для того, аби зайвого разу приколотися над чорноротим автором - вірним солдатом Партії регіонів, безкінечно відданим ідеалам стабільності, полум'яним будівничим нової країни, запеклим ненависником Помаранчевого Майдану і всього, що з ним пов'язано. Хіба що можу запропонувати нагородити  Піховшека якоюсь відзнакою МГБ-НКВД.

В СРСР брежнєвської доби такий «рапорт» неодмінно б призвів до негайних арештів його фігурантів та запроторення їх до тюрем і психлікарень. При Сталіні подібна, назвемо її «доповідна записка», коштувала б згаданим в ній особам життя. З огляду на те, яких колосальних обертів за нинішнього керівництва держави і за поки що незакріпленої в Конституції керівної ролі Партії регіонів, досягла радянізація України з чіткими елементами неосталінізму, доля вказаних у «списку Піховшека» персон видається не такою вже однозначною і безхмарною.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 194
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 648
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 952
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 559
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду