Після подій 18 травня у Києві "страшилка" про морг від Олени Бондаренко - вже не просто слова

Після подій 18 травня у Києві "страшилка" про морг від Олени Бондаренко - вже не просто слова

Партія регіонів бачить опозицію в одному морзі з нелояльними до влади журналістами. Такий висновок випливає зі слів депутата від ПР Олени Бондаренко та резонансних подій, які сталися у День Європи в столиці України.
Після подій 18 травня у Києві "страшилка" про морг від Олени Бондаренко - вже не просто слова
20 Трав 2013
0
3180

Після влаштованого оскаженілими "антифашистами" від партії бандюковичів звірячого побиття журналістів стає зрозумілим, що мала на увазі заступник голови Комітету ВР з питань свободи слова, депутат від ПР Олена Бондаренко, коли на одному з ефірів "Шустер-live" закликала батьків не відпускати дітей на опозиційні акції, бо потім можуть знайти їхні тіла в морзі.

Виходить, "страшилка" Олени Бондаренко - не просто слова. Події 18 травня дають всі підстави припускати, що погрози моргом - це не лише залякування, а й установка партії регіонів на фізичне знищення тих, хто відважиться на публічний протест проти президента-рецидивіста.

До журналістів вийшов заступник начальника головного управління МВС. Фото Лесі Оробець

Тим часом заступник  начальника головного слідчого управління МВС України Олег Татаров, який вийшов до журналістів, що зібралися біля будівлі міністерства, вимагаючи покарання встановлених ними осіб за напад на своїх колег, заявив, що міліцією особи порушників ще не встановлені. Це слова не ПРАВО-, а БАНДОохоронця з Міністерства Вашої Смерті.

Мітинг ЗМІ під МВС. Фото Сергія Лещенко

Читай також:

Олені Бондаренко: «Давай, тисни гачок!»

Виступи регіоналки на телевізійних ток-шоу  справляють враження таких собі уроків ненависті до опозиції. І не лише на словах. Не менш виразними є й мімічні маски депутатки. Вона просто дихає ненавистю, випромінює її очима, готова вбивати самим поглядом.

Здається, мала б ліцензію на вбивство, то приводила б вирок у виконання в прямому ефірі, знищуючи кожного опозиціонера безпосередньо в студії. З контрольним пострілом у голову і переможним вигуком «Служу Советскому Союзу!» або ж «Слава России!». >>>

Юний бандюкович Вадік "Румин" разом з такими ж як він "антифашизоїдами" готовий втілювати у життя погрози партії регіонів про морги для опозиції. Ну і журналістів, зрозуміло, також. Як свдіків

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 192
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 646
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 950
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 557
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду