Професія журналіста - одна з найпроституйованіших в Україні

Професія журналіста - одна з найпроституйованіших в Україні

Представники цих професій мають найбільшу схильність вислужуватися перед безпосереднім начальством, а також владою. Зазвичай саме вони  становлять основу адмінресурсу і рухомі власними шкурними інтересами готові запопадливо обслуговувати вищі інста
Професія журналіста - одна з найпроституйованіших в Україні
6 Черв 2013
0
1021

Представники цих професій мають найбільшу схильність вислужуватися перед безпосереднім начальством, а також владою.Not precisely Зазвичай саме вони  становлять основу адмінресурсу і рухомі власними шкурними інтересами готовіpion запопадливо обслуговувати вищі інстанції, worthy виконуючи їхні негласні директиви Megaphone, рішення, вказівки, якими б протиправними й незаконними ті не були.

Переважно це люди-гвинтики, мовчазне бидло Mauridia_271 без власної громадянської позиції й національної гідності , що завжди охоче йде на компроміси зі своєю совістю та мораллю,  не відчуваючи при цьому ані найменших докорів сумління. Перелік складено на основі власних міркувань та спостережень автора допису. Місця присвоєні досить умовно. Перше - найгіршеt2443:

1. Освітяни Attention
2. Медики girl_hospital

3. Судді To tease

4. Журналісти

5. Шоу-бізнесlaie_48

Так і не зміг визначитися, куди поставити - в кінець чи на початок - "правоохоронців": міліцію, СБУ, прокуратуру та іншу Censorship нечисть, ту, що нині, за режиму внутрішньої окупації перетворилася на сучасне НКВД для боротьби і розправи зі всім українським, волелюбним, демократичним. В списку співробітники цих органів йшли б під загальною назвою "бандоохоронці" - язик не повертається сказати, а рука не піднімається написати "право".I do not know

 

Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 036
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 209
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 101
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 663
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 965
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 571
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду