Російський кокошник для українського шоубізу: Оля Полякова з кокошником «па жизні», а «Врємя і стєкло» на М1 веде російською UA TOP-10

Російський кокошник для українського шоубізу: Оля Полякова з кокошником «па жизні», а «Врємя і стєкло» на М1 веде російською UA TOP-10

Виявляється, «українська» Оля Полякова в російському кокошнику не лише в кліпах та на сцені. Вона в ньому повсюди! Дивився зараз в «Козирному житті» сюжет про світський захід у Москві, в даному випадку йшлося про організований похід тамтешніх зі
Російський кокошник для українського шоубізу: Оля Полякова з кокошником «па жизні», а «Врємя і стєкло» на М1 веде російською UA TOP-10
9 Черв 2013
0
3134

Виявляється, «українська» Оля Полякова в російському кокошнику не лише в кліпах та на сцені. Вона в ньому повсюди!

Щойно переглянув у "Козирному житті" сюжетик з Москви про організований похід тамтешніх зірок на іподром. І серед них - «наша» Оля. Звісно ж, в кокошнику! В парі з муляжем із білою конячою головою. Це такий собі креативчик від «суперблондинки", який символізує даремність жіночих очікувань принца на білому коні.

Цікаво, а в себе вдома Оля теж у кокошнику ходить? Може й на унітазі в ньому сидить? А коли спить, чоловікові не заважає? До речі, чи не є завуальованим натяком на нього отой білий кінь?

В одному з попередніх дописів я пропонував блондиністій донці компартєйного бонзи забиратися в Росію зі всіма своїми кокошниками, «есесесерами», «серпами і молотами» та іншим совковим непотрібом, без якого вона не може обійтися в кліпах. І таки "пошльопали її п'ятки: шльоп, шльоп, шльоп". Шкода тільки, що не назавжди.

 
І впродовж теми...

«Время и Стекло» веде на М1 УКРАЇНСЬКИЙ хіт-парад UA TOP-10 російською

Це ж треба! Що, зовсім "абарзєлі" чи як? Через інтелектуальні проблеми дуету український хіт-парад на М1 йде російською. І все "нормально". Що за "хєрня" така? Якщо співакам не вистачає мізків опанувати українську навіть для анонсів кліпів, то невже не можна знайти когось іншого? Чому саме вони, такі розумово немічні?  

Хотів би я подивитися бодай одну передачу - щось на зразок ТОР-10RU - на російському МУЗ ТВ українською. Мало того, що пісні українські практично зникли, окрім «Стріляй!» Вакарчука, "Тільки ти" Лами та ще лічених виконавців, так ще й українська з передач зникає. Навіть з UA (!) TOP-10.

Добре, що хоч ці двоє без кокошників. Хоча, можливо, все ще попереду. Весь український шоу-біз в російському кокошнику буде. Нічого українського не залишиться. Все Росією загидять.

 

Читай також:

"Russian style" Олі Полякової. "Суперблондинка" - російська, радянська, совкова, тільки не українська!

"Що? Де? Коли?" по-рускі. "Гаспадін вєдущій", а українською слабО?

Україномовну Безулик на "Інтері" замінили російськомовним Шустером. Україна для... Савіков?!

Чергова перемога «руского міра»: на ТРК «Україна» прибрали україномовного футбольного коментатора

Українські ток-шоу - не місце для україномовних ведучих?

Москвофільство - малоросійська хвороба українських таблоїдів

Рускій мір "Козирного життя" (ІСТV)

 

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 195
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 649
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 953
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 559
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду