Співведуча «Профутболу» на «2+2» Саша Лобода оголиться заради «Говерли» Шуфричів

Співведуча «Профутболу» на «2+2» Саша Лобода оголиться заради «Говерли» Шуфричів

Скандал  з відстороненням одного з експертів передачі, колишнього футболіста Віктора Леоненка за висловлювання на адресу Ахметова і Суркіса, що спалахнув після недільного ефіру, трохи посунув на за другий планіншу, не менш яскраву й резонансну подію,
Співведуча «Профутболу» на «2+2» Саша Лобода оголиться заради «Говерли» Шуфричів
18 Лип 2013
0
5220

Скандал з відстороненням одного з експертів передачі, колишнього футболіста Віктора Леоненка за критичні висловлювання на адресу Ахметова і Суркіса, що спалахнув після недільного ефіру, трохи посунув на другий план іншу резонансну подію, пов'язану з ведучими футбольного огляду на "2+2".

Ще на старті другої половини минулого сезону Ігор Циганик, мабуть на правах головного ведучого пообіцяв, що його партнерка Олександра Лобода з'явиться у студії в бікіні, якщо ужгородська "Говерла» після завершення чемпіонату утримається в елітному футбольному дивізіоні, а не повернеться з Прем'єр-ліги назад, до першої.

Саша не заперечила. Тому що, по-перше, сама є вболівальницею команди. А по-друге, її шанси на збереження прописки в Прем'єр-лізі були прогнозовано невисокими, якщо не сказати примарними, а надто - враховуючи передісторію, коли ще під назвою «Закарпаття» команда регулярно то виходила у вищу лігу, то знову опускалася до першої. Про всяк випадок Лобода тільки зауважила, що, можливо, з'явиться не обов'язково в бікіні, але в чомусь особливому - точно.

Як і очікувалося, «Говерла» продовжила сумну для себе традицію. За фактичними підсумками змагань, посівши передостаннє місце, вона знову мала б повернутися туди, звідки й прийшла. Але треба ж було такому трапитися, що команда, яка опинилася другою після ФК «Севастополь» у першій лізі - алчевська «Сталь», а значить за спортивними показниками на цілком законних підставах слідом за кримчанами здобула путівку до вищого світу українського футболу, відмовилася від участі в Прем'єр-лізі. Офіційна причина - невідповідність алчевського стадіону нормативам і небажання команди грати домашні матчі не в рідних стінах.

За фінансовими причинами, не змогла гарантувати свою участь в ПЛ і третя команда першої ліги - «Олександрія», яка, за логікою, мала замінити собою луганчан. Тоді про свої права на підвищення у класі заявила четверта команда першої ліги - чернівецька «Буковина». Але футбольне керівництво країни добре подумало і вирішило замість входження до Прем'єр-ліги четвертої команди з першої залишити там «Говерлу» Шуфричів, де власник клубу - нардеп від ПР Нестор Шуфрич, почесний президент - його батько Іван Юлійович (1940 р.н), а віце-президент - син Олександр (1988 р.н.). Так само розпорядилися й відносно другого невдахи сезону 2012-2013 рр.- запорізького «Металурга».

Таким чином у ПЛ продовжитимуть виступати два аутсайдери минулої першості плюс першоліговий переможець «Севастополь». Кількість команд - 16 - збережено за рахунок припинення існування ФК «Кривбас». Все через ту ж саму, фінансово-економічну "стабільність", як у державі в цілому, так і регіоні зокрема. До речі, левову долю відповідальності за смерть улюбленого клубу криворіжські вболівальники покладають на можновладців Вілкулів: старшого - Юрія, мера Кривого Рогу і його сина Олександра - екс-губернатора Дніпропетровщини, а нині віце-прем'єра України. Мовляв, якби хотіли, то врятували б - знайшли б як.

От як довго і важко, на найвищому футбольному рівні країни вирішувалася доля Саші Лободи. Але ж і це ще не все. Умовою угоди був саме спортивний показник «Говерли». Фініш чемпіонату офіційно залишив команду поза Прем'єр-лігою. Повернення закарпатців до ПЛ сталося в результаті збігу низки навколофутбольних обставин. Отже «Говерла» спочатку «вилетіла», а потім «влетіла». То як же в цій ситуації бути Саші Лободі?

Зійшлися на компромісному варіанті: Саша повідала сайту «Мир футбола», що покажеться не в телестудії, а зніметься у фото-сесії в одному з журналів. В якому саме - поки невідомо. До слова, «кандидат футбольних наук» Лобода вже мала подібний досвід у журналі «Махім».

Разденется ли Саша Лобода, если

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 192
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 646
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 948
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 557
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду