Серед журналістів теж є свої «тітушки». Тільки не «румуни»

Серед журналістів теж є свої «тітушки». Тільки не «румуни»

Ці "вадики" давно відомі й дуже впливові. І не соромляться своїми зв'язками з кримінальними авторитетами. Навпаки - хизуються цим! А раптом щось - грозяться переламати руки і набити *бала.
Серед журналістів теж є свої «тітушки». Тільки не «румуни»
25 Лип 2013
0
2003

На одному з ефірів у Савіка Шустера міський голова Харкова Геннадій Адольфович Кернес пригрозив українським патріотам переламати руки і ноги, якщо ті наважаться посягнути на харківський пам'ятник комуністичному диктатору, ворогу української державності, україножеру леніну.

Депутат-регіонал  Олександр Фельдман, який проводить конгреси за міжнаціональну толерантність, напав на журналістів у холі Верховної Ради, коли ті знімали, як той курить. Попри заборону самим же парламентом паління у непередбачених для цього місцях. Не сподобалося «толерантному", що знімають без дозволу порушення ним власноруч проголосованого закону.

Журналіст Дмитро Гордон зателефонував мені на мобілку, аби пообіцяти приїхати до Дніпропетровська, щоби переламати руки і набити, як він сказав, *бало, за мій допис «ЄВРОбачення Дмитра Гордона». Знову погрози, знову ламати, бити.

Я, звісно, не узагальнюю, просто задаюся питанням: чи не вимальовується деяка тенденція з певним етнічним відтінком? Якесь загострення чи що?

Стосовно Гордона. Уявляю, який би зчинився вселенський ґвалт, якби щось хоч віддалено подібне дозволив собі я. На мене б миттєво завели карну справу, невдовзі б судили і посадили. А «Центр Візенталя» заніс би мене у список нацистських злочинців. 

Інша річ, коли мені прямим текстом погрожує Гордон. Йому, бачите, можна. Так і треба. Бути сіоністом в Україні ніхто не забороняє, це тільки українським націоналістом не можна! Причому  на СВОїй же БОгом ДАній землі. Нізащо! Бо тобі за це руки і ноги переламають. Пригрозять в прямому ефірі! У під'їзді підкараулять. Подзвонять на мобілку, запитають якою рукою пишеш, аби знати яку ламати. А якщо працюєш двома на клавіатурі, то значить обидві! Плюс є*ало.

Чи не від своїх "тайванчиків" та "анзориків" Гордон цього набрався? Адже російські кримінальні авторитети - давно бажані і регулярні гості в його програмі на Першому національному. Про що я, серед іншого, й зауважив у своєму блозі. Закиди ж в антисемітизмі категорично відкидаю і готовий захищати свою позицію. Мій допис, який викликав настільки бурхливу реакцію відомої публічної особи, не стільки про євреїв, скільки про самого Дмитра Гордона та його авторську передачу з критикою низки підмічених мною особливостей, в тому числі й щодо підбору запрошуваних на інтерв'ю осіб.

Якщо ж Гордон має до мене якісь претнезії, то в будь-якому разі він повинен висловлювати їх в належній формі - як журналіст, а не як гопник. Чи серед журналістів з'явився свій "тітушко"? Щоправда не "румун".

З дописом, в якому виклав факт висловлених мені Гордоном погроз фізичної розправи у вигляді заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, я звернувся до НТКУ. Надіслав електронного листа на поштові скриньки:  petrunok@ntu.ua, inform@news.ntu.ua, pr@ntu.ua    

Всі мовчать, ніби води в рота понабирали. Бояться свого «смотрящего»-не«румуна»? Може він їм теж, якщо раптом щось не так, то відразу по *балу? Вітаннячка пані Христині Стебельській! Ще раз кажу: «БАНДУ - ГЕТЬ!» і «ЗЕКА - ГЕТЬ!» Як з ефіру, так і з влади!

Читай також:

Людина, яка назвалася Дмитром Гордоном, пригрозила поламати мені обидві руки і набити є*ало. За євреїв

Євген Сверстюк про ідеологічне лакейство. На Першому національному

ЄВРОбачення Дмитра Гордона

"Шустер-live": ганьба Шустера як ведучого і Кернеса як мера перетворилася на їхній професійний тріумф

У Кернеса на "Шустер-live" стався напад антиукраїнського сказу. "Сучій пьос" розгавкався на "Свободу"

Перший (анти-)Національний пропагує "понятія" і показує авторитета "тайванчика" достойною людиною

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 192
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 646
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 950
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 557
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду