«Радикалівка» Вікторія Шилова побачила вила Ляшка в «пікантному місці» Олени Притули

«Радикалівка» Вікторія Шилова побачила вила Ляшка в «пікантному місці» Олени Притули

Заяви і дописи колишньої гендиректорки Дніпропетровської ОДТРК, депутата облради, а віднедавна й  засновниці «анти-FEMENістського» руху Вікторії Шилової - це завжди «щось»! Щось на межі, але часто-густо за нею. Дивна, сказати б, суміш.
«Радикалівка» Вікторія Шилова побачила вила Ляшка в «пікантному місці» Олени Притули
9 Серп 2013
0
2473

Заяви і дописи колишньої гендиректорки Дніпропетровської ОДТРК, депутата облради, а віднедавна й  засновниці «анти-FEMENістського» руху Вікторії Шилової - це завжди «щось»! На межі осяжного, але часто-густо за нею. patientДивна, якщо не сказати вбивча, суміш. suicide_fool-edit.gif Буває, не знаєш, плакати чи сміятися. А може і те, й інше одночасно.

Ось лише декілька цитат з нещодавно народженого найпершою політклоунесою Дніпропетровщини, яка нині, вже в статусі напівкиянки та в іпостасі штатної помічниці-консультантки Олега Ляшка, претендує на всеукраїнське визнання своїх численних «талантів» siski  - політика, громадянського активіста, ну і журналіста в тому числіgirl_flag_of_truce:

«Славный украинский журналист грузинского происхождения Георгий Гонгадзе, Царство ему Небесное, наверное, когда в Раю читает «Украинскую правду», то теряет сознание по 10 раз в сутки. Во что надо было превратить созданное им с целью защиты прав человека и свободы слова издание, чтобы сейчас над «Украинской правдой» потешались 70% населения Украины...
Idea
Ну как ни статья - так защита политических уродов, перекручивание фактов, раздувание скандалов, высосанных из пальца, и внимание! ноу-хау от Притулы - игнорирование тех или иных политиков, которых так не любят «хозяева» этой почтенной дамы. patsak.gif

Раньше действовало правило: ни про Ляшко, ни про Шилову не писать, чтобы ни дай Бог не создавать дополнительной рекламы. Но теперь, когда «внутрихозяйский» рейтинг дал ОВ 6,8% в городе Киеве, тут стало страшновато. Это ж какой ужас, человек имел 10 соток в Киевской области!

Я представляю, как интересно было бы узнать о заграничных счетах госпожи Притулы, ее спонсорах, да и посмотреть14.gif, на какие деньги реально живет эта дама».

В статті УП, яка викликала гнівну реакцію Шилової,  йшлося про те, що, за інформацією місцевих жителів і будівельників, які працюють над новим об'єктом у Бучі, син Януковича зводить маєток. Будівництво ведеться навпроти центрального парку, будинок стоятиме на ділянці землі площею 14 га, оточеній 7-ми метровим парканом.777.gif

Згідно з документами, що потрапили в розпорядження автора допису, землі виділялися лідеру Радикальної партії Олегові Ляшку та його родичам. Пізніше вони нібито продали свої землі.

А як вам отакий шиловський «перл»:

«Ах, как вонзились в одно пикантное место госпоже Притуле эти вилы Ляшко! Простите меня, друзья, конечно же, я выражаюсь образно».

Не поступається вищенаведеній і наступна фраза:

«Желающих разрушить нашу страну извне огромное количество - как справа, так и слева, как сверху, так и снизу».

Щодо «загрози знизу» - це справді дуже вразливе місце. Шилова знає, про що каже. І тут їй важко не повірити. Цей острах з'явився в неї, мабуть, з часів головування в Дніпропетровській ОДА Віктора Бондаря.

Коментуючи в інтерв'ю 9 каналу ("Приват-ТБ Дніпро») конфлікт з очільником облдержадміністрації, Шилова, на той час гендиректорка ДОДТРК, обмовилася, як той неодноразово викликав її на «ковдру».44.gif  Звісно ж, мала й хотіла сказати на «килим», та замість цього сталося майже як за Фрейдом. Доволі крилатою й дуже характерною для Шилової вийшла обмовка.Sex

Як для людей аж з двома (!) вищими освітами, а вона саме з таких, Шилова, принаймні на мій погляд, виглядає, м'яко кажучи, не дуже переконливо. У всьому, що і як робить, пише, говорить. Ймовірно, це якраз той випадок, коли кажуть «дві і більше вищі освіти». Зазвичай так воно у «блондинок» і є.

57.gif

Мої дописи, можливо, теж далеко не взірець. Не сперечатимусь. Але ж в мене всього одна вища освіта. Куди мені там до другої... cray.gif

Тим часом піар-обслуга Олега Ляшка, ревно піклуючись про імідж свого шефа pioneer.gif, пильно слідкує за тим, аби під його дописами на блог-платформі сайту "Кореспондент" не було незручних запитань чи критичних зауважень.38.gif "Радикально" їх видаляє. 25682.gifНатомість, залишає тільки схвальні відгуки.

 У відповідь fight на згадану публікацію в УП, Ляшко написав:

"Українська правда" ошелешила своїх читачів "сенсацією": "Син Януковича поїде жити до Ляшка". Начебто той купив у мене десятки гектарів землі у Бучі, де будує собі палац. Я не проти, щоб Янукович молодший, хай навіть із своїм татком, переїхав до Бучі. Але тільки в обмін на Межигір'я, в якому я відкрию реабілітаційний центр для дітей-інвалідів. Благо, там все вже для цього пристосовано і не треба буде вкладатися у ремонт. А якщо серйозно, то колись справді у Бучі в мене було 10 соток, але я продав їх у 2010 році.

P.S. А взагалі вкотре переконуюсь: довіряти "Українській неправді", якою керує Притулиха - яскравий зразок необ'єктивності, упередженості, продажності, замовності, непрофесійності - це себе не поважати»

Одначе у читачів  виникли запитання.42.gif  Зокрема, у відвідувача під ніком «Покращення - це назавжди»:

«Скуповато для опровержения.

Кому продал в 2010 году? Точно 10 соток? А может десятки гектаров? И каким боком в Буче получили участки твои односельчане и радикальные однопартийцы?45.gif

И, олешка, куда ушли 20 миллионов гривен которые ты абсолютно бескорыстно помог "выделить" из бюджета по просьбе "чрезвычайно энергичного" Федорчука? До детских садиков и утепления домов ничего не дошло».t2443.gif

Незабаром це стерли. Як і мої репліки щодо останніх ініціатив Шилової, а також висловлені звинувачення у «радикальному» популізмі й цинічному піарі на дітях-інвалідах.

Тоді  я заганьбив політика, застосувавши до нього його ж гасло: «на вила!». Звісно, його теж видалили. Несправедливо виходить: Ляшку - можна, а от його самого - зась?! Ганьба!

photo_27967.gif

Читай також:

«Радикалівка» Ляшка вирішила боротися проти FEMEN після того, як дізналася, що активістки хотіли послати "на х*й" Путіна і Гундяєва

Вікторія Шилова змінила чергову партію і закликала українців відмовитися від презервативів

Олег Ляшко зраджує свою ненаглядну Юлю з новою "бойовою подругою"?

Олег Ляшко: вила на шило?

Екс-регіоналка В.Шилова: "Партія регіонів з’їхала з глузду». А сама Шилова?

Політична німфоманія? Спроба встановлення діагнозу на прикладі депутатки-екс-"регіоналки"...

Політична німфоманія?

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 038
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 216
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 104
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 665
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 970
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 575
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду