"Пипець-3": у Ляшка звинуватили Юрія Луценка в... педерастії. Політичній

"Пипець-3": у Ляшка звинуватили Юрія Луценка в... педерастії. Політичній

Таку реакцію викликали в правиці Ляшка по РПЛ, помічниці-консультантки народного депутата Вікторії Шилової слова Юрія Луценка про те, що "краще дозволити раз на рік гейпаради, ніж щодня чекати російських танків, як у Грузії 2008 р."
"Пипець-3": у Ляшка звинуватили Юрія Луценка в... педерастії. Політичній
22 Серп 2013
0
3065

Таку реакцію викликали в правиці Ляшка по РПЛ, помічниці-консультантки народного депутата Вікторії Шилової слова Юрія Луценка під час виступу  на Світовому Конгресі українців у Львові про те, що "краще дозволити раз на рік гейпаради, ніж щодня чекати російських танків, як у Грузії 2008 року". Лідер «Третьої республіки» говорив про «євроінтеграційний процес як юридичний стоп-кран для російської імперії».

 «Педераст - він і після помилування педераст», -  коментує Шилова й продовжує:

"ПЕДЕРАСТ, а, чол. Чоловік, який вдається до педерастії.
ПЕДЕРАСТІЯ, ї, жін. Протиприродні статеві зносини між особами чоловічої статі; мужолозтво.
(с) Академічний тлумачний словник (1970-1980)


 Прочитала заяву Луценка про те, що в Україні краще проводити щорічно гей-паради, ніж чекати щодня російські танки. Ось коли, виявляється, Луценко відкрив своє справжнє обличчя. Судячи з усього, роки ув'язнення до помилування для екс-міністра МВС не пройшли даремно. Він, виявляється, читав дуже багато книжок, плювався в обличчя прокурору, на всю країну бідкався про свої хвороби, котрі нажив завдяки віскі та кон'яку, ганьбив Президента і в той же самий час, «стоячи на колінах», вимолював у того ж самого Президента помилування. Політична педерастія в ділі.

Це кому Луценко бажає засилля гомосексуалістів в Україні? Нашім дітям чи нашім жінкам? Чи, можливо, на цю гидоту повинні дивитися ветерани Великої Вітчизняної Війни, які, виходячи на Хрещатик, будуть бачити недочоловіків в рожевих трусиках з пір'ячком? А можливо, спонсори Луценка, котрі збираються спонсорувати його «Третю республіку», схильні до цього збочення? І наказали «підлеглому» Луценко вихваляти геїв та їхні паради?

Просто жах! І ця людина була Міністром внутрішніх справ нашої країни».

Але наскільки об'єктивною є Шилова? Адже чомусь відео, яке свого часу підірвало Інтернет, де майбутній  радикал Ляшко у 1993 році під час допиту визнається слідчому у вимушених нетрадиційних контактах з іншою особою чоловічої статі, залишається без її коментарів. Знаменита плівка у вільному доступі в Інтернеті, варто лише набрати в Гуглі відповідний запит.

 Ось лише декілька реплік юного Ляшка:

 «Це був незвичайний зв'язок, де є активний і пасивний. Якщо вже брать по цим параметрам, то я конєшно виступав як пасивний.  Але коли це взагалі виходило за рамки, то я казав: Боря, ти не то робиш. Якщо я навіть і погодився на ці твої вот еті умови, то тільки через те, що ти мені щось по роботі пообіцяв і тому подібне, але це не значить, що ти можеш робити зі мною все, що хочеш. Такого не було».

 Потім Ляшко бідкається, як вимушений був в якості хлопчика за викликом брати о третій години ночі таксі та їхати на Борщагівку задовольняти сексуальні потреби такого собі Борі. При цьому, відповідаючи на уточнюючі запитання слідчого, пояснює, що категорично відмовляв тому в анальному сексі, але все інше, признається Ляшко, було:

 «Якщо грубо казать... др*чив, ізівінітє  мене. Другіє момєнти були.... В рот брав, ізвінітє мене.

 Слідчий: То есть он брал в рот ваш половой член?

 - Ну не я ж," - відповів Ляшко.

 А такі моменти, «ізвініте мєня конєшно», як називати? 

Через, сказати б,  не повну традиційність, над Ляшком частенько підтрунював і Шустер, коли запрошував політика на своє політичне ток-шоу.

То чи не поквапилася «радикалівка» зі своїми нападками на Луценка, підклавши у такий спосіб свиню своєму нинішньому шефу? Бо якщо казати «А», то треба казати і «Б». Якже в цій ситуації не згадати лідера РПЛ? І якщо Луценко за Шиловою - педераст, то хто ж тоді Ляшко? Перший, як пише Вікторія Віталіївна - «політичнйи», а другий - який? Чи не натуральний?

Та ще й з вилами. Пипець повний...

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 038
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 214
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 104
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 665
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 970
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 575
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду