В Україні засновано звання «Народного шансон’є Уркаїни»

В Україні засновано звання «Народного шансон’є Уркаїни»

А також введено низку інших державних премій, грамот і відзнак: "Почесного гопника", "Відмінника дерибану", "За хабарництво" , "Мєнта-топтуна" та "Народного звиздуна"
В Україні засновано звання «Народного шансон’є Уркаїни»
24 Серп 2013
0
2423

"Fake - брехня, та  в ній "намьок" -

можновладцям всім урок!"

З нагоди Дня Незалежності робоча група, до складу якої увійшли пердставники Адміністарції Перзидента, міністерства культури та інших відомств, заснували Idea низку почесних звань та нагород для присвоєння достойникам, що відзначилися у мистецтві, а також на ниві суспільно-важливої діяльності.Attention

Зокрема, для виконавців тюремного шансону з використанням у піснях  нецензурної лексики та відповідного жаргону  засновані звання Народного й Заслуженого шансон'є Уркаїни - за особистий творчий  внесок у музичний жанр, його розвиток і популяризацію серед широких народних мас.laie_48

Задля молодиків характерної зовнішності , без яких в країні зараз не обходиться жоден публічний захід, засновані Грамоти ім. Тітушка з присвоєнням звання «Почесного гопника Уркаїни" - ударника 39.gif протистояння з громадськістю. 777.gifВолодарям вище названих відзнак виплачуватимуть державні стипендії та спеціальні субсидії. Також для них проводитимуть безоплатні курси з підвищення майстерності у володінні прийомами рукопашного бою.

Правоохоронці 96.gif, які проявлятимуть стійкий нейтралітет у протистоянні вищезгаданих осіб з громадськими активістами  і не втручатимуться у конфліктні ситуації, що відбуватимуться з застосуванням фізичної сили та використанням інших підручних засобів 25682.gif, отримуватимуть відзнаку «Мєнта-топтуна» з нанесенням її на міліцейську форму у вигляді нашивок.

Для державних службовців різного рангу, які будуть помічені у хабарях14.gif , введено заохочувальну премію «За хабарництво» з видачею відповідної медалі та записом у трудовій книжці.
 
Особи, які проявили неабияку ініціативу та активність в розподілі землі, траншів, субвенцій та інвестицій з найбільшою для себе вигодою , отримуватимуть звання «Відмінника дерибану».
Співробітники ЗМІ, матеріали яких вирізнятимуться особливою лояльністю до владиworthy , керуючої партії та її уряду, а також обласних адміністрацій, отримуватимуть нагрудний значок «Журнализа» , який одночасно надаватиме його носію права безперешкодної акредитації на всіх офіційних заходах та влаштовуваних з цієї нагоди фуршетах.

Не залишилися обділеними увагою й політики. Тим, хто не виконає найбільшу кількість з наданих під час виборчої кампанії обіцянок, на додаток до депутатського мандату присвоюватимуть почесний статус «Народного звиздуна».To tease

Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 038
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 215
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 104
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 665
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 970
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 575
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду