«Анти-FEMENська" тріскотня "радикалівки" Ляшка Вікторії Шилової - інформаційна складова спецоперації проти FEMEN?

«Анти-FEMENська" тріскотня "радикалівки" Ляшка Вікторії Шилової - інформаційна складова спецоперації проти FEMEN?

Помічниця-консультантка Олега Ляшка, депутат дніпропетровської облради, голова облорганізації РПЛ Вікторія Шилова: "Наше движение АНТИ-Femen предупреждало, что жизнь в Украине станет для Femen невыносимой".
«Анти-FEMENська" тріскотня "радикалівки" Ляшка Вікторії Шилової - інформаційна складова спецоперації проти FEMEN?
29 Серп 2013
0
2140

Помічниця-консультантка Олега Ляшка, депутат дніпропетровської облради, голова облорганізації РПЛ Вікторія Шилова: "Наше движение АНТИ-Femen предупреждало, что жизнь в Украине станет для Femen невыносимой".

Як відомо, нещодавно міліція "знайшла" у FEMEN зброю. Мимоволі виникло відчуття дежавю. Бо колись таке саме було з "Порою".

До речі, незабаром, після того як 9 років тому, восени 2004-го в офісі "ПОРИ" мєнти "знайшли" тротилові шашки, детонатори, цвяхи і контрагітаційну продукцію проти Януковича, грянув МАЙДАН. Днями такі самі мєнти "знайшли" в штаб-квартирі ФЕМЕН бойовий пістолет, патрони, гранату й обведені прицілом фотографії Путіна та Кіріла.

Але як би події не розгорталися далі, одне можна констатувати із впевненністю: як не було довіри до міліції тоді, так немає і зараз. Так само як 9 років тому у "ПОРИ" і сьогодні у ФЕМЕН, "право"охоронці можуть знайти гранати, гармати, вогнемети й танки в будь-кого. В кожного. В тому числі і в тих, хто зараз читає ці рядки. І в того, хто їх пише. Це виглядає точно так, як в тій рекламі: "У вас ще не знайдено вибухівки? Тоді ми йдемо до вас!"

А от засновниця й очільниця руху «АНТИ-Femen», депутат Дніпропетровської облради, помічниця-консультантка народного депутата Олега Ляшка Віктторія Шилова навпаки, тільки зраділа цій новині:

«У Femen виноваты все, кроме них самих» - пише вона на своїй сторінці у Фейсбуці і продовжує:

«Прочла статью в Украинской правде - «У Femen кажуть, що міліція підкинула їм зброю», которая начинается словами «Лідер жіночого руху Femen Анна Гуцол заявляє, що у вівторок під час обшуку їхнього столичного офісу, міліція підкинула їм зброю», и опять пришла в ужас. Этой ж каких женщин представляет Фемен?

Восемь существ легкого поведения, ненавидящих собственную страну и собственный народ? Ещё совсем недавно они обращались к министру Захарченко с просьбой предоставить охрану и защитить их жизни, так как боялись нападений. Теперь им, оказывается, уже подбросили гранату и фотографии Путина и Кирилла.

«Девочки», ну даже не смешно. Я выкладывала в Интернете ваши фотографии с вашими же надписями друг на друге в адрес государственных и религиозных деятелей. А теперь, оказывается, и фотографии не ваши - как говорится, «я не я и хата не моя».

Наше движение АНТИ-Femen предупреждало, что жизнь в Украине станет для вас невыносимой, что вы перешли грань прощения и понимания. Мой вам окончательный совет: срочно просите убежища во Франции и возглавляйте «жіночий рух» там. Хотя уверена, что через полгода вас выдворят и оттуда и никакие деньги ваших антиукраинских спонсоров не помогут».

На що я їй відповів у коментарі під текстом:

«Так само все що завгодно могли знайти і в мене, і в Шилової. І коли це буде потрібно, обов'язково знайдуть. Так що немає, чому радіти. Я не наймався адвокатом до ФЕМЕН, але провокаційний і маніпуляційний контекст того, що відбулося, очевидний. І не лише мені. Нещодавно поцуплені мєнтами у ФЕМЕН при їх затриманні фото, опинилися у Шилової. От мені цікаво, як це так сталося? Завдяки яким дружнім контактам з "бандо"охоронцями? Чи не через дружні стосунки з дніпропетровським УБОЗівцем-регіоналом Германом Масяйкіним? А підкинута граната і пістолет? Чи не причетний, часом, до цього Анти-Фемен? Якщо у Шилової загадковим чином можуть опинитися поцуплені світлини, то чому б так само Шиловій не підкинути щось вибуховонебезпечне до офісу ФЕМЕН?»

Мою репліку Шилова залишила без відповіді.

Тим часом на сторінці FEMEN-international з'явився фото-плакат з очільницею руху «Анти-ФЕМЕН» Вікторією Шиловою та її суворим попередженням на адресу ФЕМЕНісток.


Вочевидь, у такий спосіб проводяться паралелі з гоніннями з боку «право»охоронців, які останнім часом зазнав на собі FEMEN. Текст на фото є англійським перекладом одного з висловлювань Вікторії Шилової, яке прозвучало в її інтерв'ю виданню «Взгляд.RU»:

«Я их четко предупредила - если произойдет еще одна выходка, то дальше последуют очень нехорошие вещи с нашей стороны. И нас никто не остановит. Наш ответ будет законным, но будет крайне унизительным для них.»

А ще Шилова  розповідає російській Інтернет-газеті лише їй єдиній відомі подробиці про те, як «в Оболонском РОВД они (FEMENістки) «обделали» всю комнату, где их держали. Они, оказывается, наелись слив, персиков и пургена, для того чтобы сделать это публично перед крестом Андрея Первозванного, сняв с себя одежду. Я извиняюсь за такие подробности, но это правда».

Це вона про плани ФЕМЕН справити фізіологічні потреби на публічних акціях з нагоди 1025 річчя Хрещення Київської Русі.

Щодо побиття ідеолога руху Святського, то Шилова говорить, що йому дуже пощастило і пояснює напад його чіплянням до чоловіка традиційної орієнтації: «он просто заработал то, что заработал. Он нетрадиционной сексуальной ориентации. Иногда такие люди пристают к мужчинам традиционной сексуальной ориентации. Думаю, он заработал бы нечто более худшее... Ему просто повезло, что он попал в больницу с таким диагнозом...»

В цьому інтерв'ю Шилова також заявляє, що належить до віруючих Московського Патріархату: «я православный человек. Причем я принадлежу именно к Московскому патриархату» - підкреслює вона.

Тоді зрозуміло, чому її так обурили плани ФЕМЕН провести протестну акцію в Києві саме проти посланців «руского міра». Ось чому вона започаткувала свій антиФЕМЕНівський рух не після анти-папських диверсій активісток ФЕМЕН у Ватикані, і не після того, як ті спиляли на київському Майдані встановлений під час Помаранчевої революції у вшанування жертв Голодомору та політичних репресій в Україні Поклінний Хрест, освячений української церквою. Ініціатором його встановлення виступила греко-католицька громада.

Шилова не змогла стерпіти образи Путіна й Гундяєва і стала на захист саме Московського патріархату. Оце для неї - святе.  Шилова => «Анти-ФЕМЕН» => московський патріархат  => Путін & Гундяєв => рускій мір. Як на мене, то такий ланцюжок видається досить логічним. Більше того, виникає питання: а чи не є "антиФЕМЕНська" тріскотня Шилової певним інформаційним прикриттям чи супроводом переслідувань, в яких FEMEN звинувачує українські та російські спецслужби? Чи не виступає Шилова їхньою неофіційною речницею? Cудячи з того, як все відбувається - дуже на те схоже.

Одначе парадоксальна й досить курйозна вимальовується картинка.

Шилова декларує, що на дух не переносить гомосексуалів і звинувачує Юрія Луценка в політичній педерастії за його фразу під час доповіді на Світовому Конгресі Українців, що «краще раз на рік гей-парад на Хрещатику, ніж російські танки». А сама без жодного дискомфорту працює помічницею у не вповні, якщо толерантно, "традиційного", або ж , частково «нетрадиційного» Ляшка. На відеоплівці його допиту, датованою 1993 роком, що свого часу підірвала Інтернет, він прямим текстом визнає, що надавав сексуальні послуги такому собі Борі. 

Шилова заявляє про свій український патріотизм, а сама належить до московського патріархату. Чи це не все одно, як, припустимо, бути медиком й одночасно, поза основною роботою, підпрацьовувати кілером?

Шилова називає активісток Фемен "дівчинками за викликом", а сама стрибає з партії у партію: «Громада» Лазаренка (причому це після того, як підтримла Помаранчевий Майдан), Партія регіонів, СПУ, РПЛ. І мабуть це теж далеко не кінець. Чому б наступного разу їй не опинитися, приміром, в СДПУ(о) Віктора Медведчука. Дивно, що вона досі не там. Адже сповідувані Шиловою різко антиєвропейські, проросійські погляди точнісінько відповідають не стільки програмі РПЛ, скільки «Українському вибору» путінівського кума:

«Мене дуже дивує, як так звані «євроінтегратори» вперто пхають нас до Єврозони, де ми будемо не те що другого, а третього сорту» - це інша цитата Шилової.

А що, судячи з поведінки Росії, українці ніколи в житті не були для неї другосортними? Та завжди! І вчора, і сьогодні, і завтра. Таке ж, тільки вже вічне ставлення очікує українців і там, куди хоче їх "запхати" Шилова - в зоні «руского міра». 

Ще одна цікава деталька: електронна адреса розміщеного на «Взгляді.ру» інтерв'ю Шилової закінчується «числом звірини» - трьома шістками: http://www.vz.ru/politics/2013/8/2/632666.html

Спантеличує й інтригує сам заголовок з прямою мовою Шилової: "Мы придумаем аналогичный ответ». По-перше,  якщо відповідь аналогічна, то її не слід придумувати. Бо вона вже є, тому що за визначенням - «аналогічна». Це мої міркування - звичайного журналіста, який на відміну від Шилової, ніколи не був гендиректором Дніпропетровської ОДТРК і не працював помічником-консультантом депутата ВР.

А по-друге, і це найсмішніше -  про " аналогичный ответ» сказано на адресу ФЕМЕН щодо їхніх епатажних витівок. То що ж мається на увазі? Така сама топлес-акція? Чи, не приведи Господи, аналогічний публічний акт за допомогою вжитих слив та пургену?

Шилова «ответит» у такий спосіб сама, чи разом з подругами зі свого руху? А чи обране вже місце і дата для завдання аналогічної відповіді?

P.S. У своєму коментарі, який надійшов на мою електронну пошту, FEMEN заявляє, що все, сказане про них Шиловою є брехнею. Причому страшенно смішною. Активістки закидають "радикалівці" співпрацю з СБУ і сповіщають про розправу над ними, яку нібито мають вчинити руками "народних месників" з "Анти-ФЕМЕН".

Читай також:

У донецькому барі відхрещуються від оголеної дівчини з прапорцем України між сідницями (ФОТО). Цей постер належить FEMEN, але він не про «кафешку»

"Пипець-3": у Ляшка звинуватили Юрія Луценка в... педерастії. Політичній

Активісток FEMEN знову побили. Рух "Анти-FEMEN" в дії?

«Радикалівка» Ляшка вирішила боротися проти FEMEN після того, як дізналася, що активістки хотіли послати "на х*й" Путіна і Гундяєва

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 192
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 646
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 950
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 557
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду