На матчі Україна - Англія голову ВР не пускали у VIP-ложу: Володимир Рибак не пройшов фейс-контроль

На матчі Україна - Англія голову ВР не пускали у VIP-ложу: Володимир Рибак не пройшов фейс-контроль

Через непрезентабельний вигляд.
На матчі Україна - Англія голову ВР не пускали у VIP-ложу: Володимир Рибак не пройшов фейс-контроль
12 Вер 2013
0
1441

На сайті "Репортажист", редакція якого сповідує принципово й концептуально новий погляд на новини*, з'явилося повідомлення про пригоди на НСК "Олімпійський" голови Верховної Ради України Володимира Рибака:

"Матч Україна - Англія, який відбувся у вівторок в Києві на НСК «Олімпійський», ознаменувався скандалом за участю спікера українського парламенту. Історія трапилася на контрольно-пропускному пункті при вході до VIP-ложі. Вартові відмовилися впускати у "віпівський" сектор сивоволосого чоловіка в курточці та джинсах, який назвався головою Верховної Ради.

Свою відмову вони мотивували непрезентабельним виглядом дідуся. Іншими словами, той не пройшов у них "фейс-контроль". І справді одяг відвідувача був занадто вже демократичним. Замість вишуканого костюму престижної марки - пожмакані джинси, простенька кофта та фуфайка.

Оскільки чолов'яга наполягав, щоби його пропустили, в нього зажадали відповідний документ, який би міг засвідчити особу. Такого при собі у візитера не виявилося. Зчинився ґвалт. До місця пригоди терміново прибули співробітники «Беркуту».

Одначе незабаром конфлікт був залагоджений представниками адміністрації стадіону, які, на щастя, зуміли правильно ідентифікувати персону високопосадовця. Як він сам пояснив, посвідчення голови ВР забув вдома, але думав, що воно й не знадобиться, бо його і так усі знають.

Тих, що несли варту на вході до VIP-сектору, теж можна зрозуміти: досі вони бачили Рибака лише по телевізору, коли той вів засідання в президії ВР. Але ж там і «прикид» був відповідний. Тому зустрівши його в дуже далекому від офіційного дрес-коді і без посвідчення, не змогли зорієнтуватися.

Нагадаємо, раніше прес-служба стадіону "Олімпійський" повідомила, що після матчу у VIP-ложі не дорахувались кількох сидінь.


Олекса Межигірський, спеціально для сайту Репортажист. (Фото Дмитра Ларіна)"

Як людина, що має безпосереднє відношення до наведеного тексту в частині його авторства, впродовж теми, можу деталізувати конфуз зі зникненням сидінь.

За уточненими даними, в тій самій віпівській ложі не дорахувалися одного крісла. За дивним збігом обставин це було саме те, на якому спостерігав за матчем президент Янукович.

Куди ділося - невідомо. Востаннє крісло бачили, коли на ньому сидів гарант. Саме цей момент і зафіксований на світлині, завдяки якій можна зробити висновки про настрій Віктора Федоровича, а також припустити його  наміри.

Володимир Рибак

Дирекція НСК вирішила не писати до правоохоронних органів ніяких заяв, а просто поставити на місце пропажі нове крісло, таке саме.

____________________________________

* Усі розміщені на сайті новини вигадані. Збіг з реальними подіями чи людьми випадковий. Не допускається посилання на сайт, як на достовірне джерело.
Репортажист – новий погляд на новини *
   

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 029
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 200
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 096
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 654
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 958
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 563
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду