Ляшко про "ж*пу" на "Свободі слова" в Андрія Куликова: радикально і без компромісів

Ляшко про "ж*пу" на "Свободі слова" в Андрія Куликова: радикально і без компромісів

Нардеп Олег Ляшко, відповідаючи на "Свободі слова" в Андрія Куликова на запитання В'ячеслава Піховшека, чи голосуватиме він за закон про ЛГБТ, сказав як відрізав: "в Європу через *опу - зась!"
Ляшко про  "ж*пу" на "Свободі слова" в Андрія Куликова: радикально і без компромісів
17 Вер 2013
0
3250

Відповідаючи на запитання В'ячеслава Піховшека, чи голосуватиме він за закон про ЛГБТ, Олег Ляшко сказав як відрізав: "В Європу через ж*пу - зась!". При цьому "радикал" наголосив, що в цих питаннях він за традиційні християнські цінності.

Слід зазначити
, в сенсі "ж*пи" Ляшко справді виглядає напрочуд принциповим і послідовним. Підтвердженням тому служить відеоплівка його показів на допиті в слідчого, датована 1993 роком.  Ще тоді, розповідаючи про свої нетрадиційні стосунки з таким собі Борею з Борщагівки, Ляшко акцентував, що ніколи не дозволяв партнеру "виходити за рамки":

-
Це був незвичайний зв'язок, де є активний і пасивний. Якщо вже брать по цим параметрам, то я конєшно виступав як пасивний. Але коли це взагалі виходило за рамки, то я казав: Боря, ти не то робиш. Якщо я навіть і погодився на ці твої вот еті умови, то тільки через те, що ти мені щось по роботі пообіцяв і тому подібне, але це не значить, що ти можеш робити зі мною все, що хочеш. Такого не було.

Як стає зрозуміло з подальших
пояснень майбутнього "радикала" під "таким, що виходить за рамки" малося на увазі саме те, про що Ляшко згадав у Куликова.

Тим часом помічниця-консультантка народного депутата Олега Ляшка, голова Дніпропетровської територіальної організації РПЛ Вікторія Шилова розсмішила черговим своїм ляпом:

"Шановні друзі! Олігархи-неукраїнці продовжують розтягувати Україну та український народ «на шпагат», розігруючи карти Захід-Схід, влада-опозиція, Митний Союз-Євросоюз. Таке відчуття, що вони всі мають не подвійне, а потрійне, ще й американське, громадянство. Ця двопартійна виборча система в США вже перетворила вибори в Америці на фікцію, а американців – на ходячі гамбургери, які споживають все, що їм запропонують."


Думаю, шукати в антиамериканізмі Шилової якісь раціональні пояснення - річ безперспективна й марна. Ці настрої, від яких так і тхне вітренківщиною немов тухлими морепродуктами, зрозумілі лише їй одній. patient Як і її висновки про виборчу "фікцію".

Я ж, як громадянин України й виборець, хотів би дожити до тих часів, коли б і в нас будь-які вибори від гори до низу були б такими самими досконало чесними й прозорими.  Якби в нас була така "фікція", то більше, в плані виборчої процедури, не було б про що і мріяти.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 038
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 215
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 104
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 665
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 970
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 575
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду