Олена Фроляк невдало сходила в кіно

Олена Фроляк невдало сходила в кіно

Про це ведуча й головний редактор "Фактів" написала у своєму блозі на сайті ІСТV "Таких не беруть в європейці".
Олена Фроляк невдало сходила в кіно
20 Вер 2013
0
2657

Про це ведуча й головний редактор "Фактів" написала у своєму блозі на сайті ІСТV "Таких не беруть в європейці":

"Я дуже люблю книжку Фіцджеральда «Великий Гетсбі», читала її  в юності,тому у перший вікенд прокату побігла в кіно. Всілася на розсувні шкіряні крісла, квитків до інших залів вже не було, і приготувалася «внимать» та насолоджуватись. Та зовсім інші наміри були в моїх сусідів. Солодка парочка, так само зручненько вмостившись, на перших кадрах фільма Лурмана «вскрыла тормозок». Почали з зернят. Лузали так голосно і смачно, що аж прицмокували, плюючись лушпинням. На моє зауваження молодик нахабно запропонував мені розслабитись із жменею «базарного» харчу. Я не розгубилася і викликала адміністратора. Він прийшов з ліхтариком, забрав у парочки зернята, мовляв в кінотеатрі можна їсти лише попкорн. Я нарешті заспокоїлася і повністю віддалась фільму. Та моя радість була недовгою. Дівчина з хлопцем витягли ЯБЛУКА!!! Фільм я таки додивилась, щоправда, заглибитись в драматургію не змогла, мене довго непокоїла думка - чому людям так подобається псувати життя іншим і робити це з таким задоволенням? Вони ненавиділи мене за те, що я їм зробила зауваження і викликала адміністратора більше, ніж чоловік Дейзі ненавидів ДЖея Гетсбі. Ось із цим українським жлобством що робити в Європі???"
Олена Фроляк
А може, подумав я, ІСТV треба менше "Бригаду" показувати та інші російські серіали про бандитів і ментів? Бо вони теж не прищеплюють європейськість. Одна гидота, немов спеціально для тітушок. Через подібний псевдохудожній мотлох на ІСТV та ще й в такій кількості теж хочеться якогось адміністратора покликати, аби нарешті припинив неподобство. Воно також неабияк псує життя глядачам без кримінальних нахилів. Ці серіали - як те лушпиння, котрим плюються прямо з екрану, тільки не в кінотеатрі, а вдома.

Читай також:

«Фактам» ІCTV – 13 років

Віктор Пінчук, спеціально для "тітушок", ІСТV

На каналах Пінчука облизали Кучму

Андрій Куликов свідок - Віктор Пінчук сказав: або бізнес, або опозиція

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 194
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 648
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 952
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 559
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду