Олег Ляшко веде свій родовід зі «Слова о полку Ігоревім»

Олег Ляшко веде свій родовід зі «Слова о полку Ігоревім»

Про це він повідав на «Ері-фм» у передачі «Від щирого серця» з Яриною Лазько.
Олег Ляшко веде свій родовід зі «Слова о полку Ігоревім»
22 Вер 2013
0
2526

Про це він повідав на «Ері-фм» у передачі «Від щирого серця» з Яриною Лазько. Політик зазначив, що серед інших персонажів у відомому історичному творі згадується боярин Ляшко.

Дитинство Олега Ляшка пройшло у дитячому будинку. Мама віддала його туди, оскільки народила в 19 років, а чоловік її покинув, отже не мала можливості доглядати за дитиною. Ляшко сказав, що не винуватить за це матір, бо розуміє, в якій безвиході вона опинилася. Зараз він підтримує з нею дуже теплі стосунки і як може піклується про її здоров'я.

Після дитбудинку Ляшко з першого по одинадцятий класи навчався в Інтернаті.

Зі своєю дружиною Росітою майбутній «радикал» познайомився в залі ігрових автоматів «Ельдорадо», що неподалік редакції газети, в якій він працював. Ляшко визнав, що був затятим гравцем і просиджував за автоматами цілі ночі. Одного разу йому відмовилися видавати виграш і він пішов сваритися з адміністрацією закладу, де й зустрівся з майбутньою дружиною.

Згодом він подолав цю згубну звичку і став одним з ініціаторів заборону грального бізнесу. А в 35 років кинув палити. Ляшко перебуває в шлюбі вже 15 років і має одинадцятирічну доньку, яка за його словами, схожа на батька і зовнішньо й характером.

Олег Ляшко має декілька судимостей. По першій кримінальній справі  відсидів рік за гратами. Тоді, у 1994 році, йому інкримінували шахрайство і розкрадання державного майна в особливо великих розмірах. Вийшов на волю у 1995-ому за амністією.

http://prokuratura.org.ua/wp-content/uploads/2009/12/foto-iz-dela-profil-anfas-lyashko.jpg

http://prokuratura.org.ua/wp-content/uploads/2009/12/prigovor-lyashko.jpg

Більше про це - тут

Вдруге, 2001 року, був засуджений умовно за наклеп. Згодом він виграв цю справу в Європейському суді з прав людини. У 2006 р. суд визнав Ляшка винним у розповсюдженні неправдивої інформації і зобов'зав спростувати її.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 049
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 228
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 113
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 676
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 985
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 585
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду