Олег Ляшко розтрощив залу гральних автоматів. "Радикал" зміняв вила на кувалду (ФОТО)

Олег Ляшко розтрощив залу гральних автоматів. "Радикал" зміняв вила на кувалду (ФОТО)

Інцидент стався в Чернігові.
Олег Ляшко розтрощив залу гральних автоматів. "Радикал" зміняв вила на кувалду (ФОТО)
25 Вер 2013
0
3785

Це сталося у Чернігові.

"Клоака зла була розшташована у самісінькому центрі міста на Проспекті Миру, - повідомляє про свою звитягу народний депутат Олег Ляшко. - Тобто цілком очевидно, що так звані правоохоронні органи кришували цей незаконний бізнес. Ігрові автомати - це не просто втрачені по-дурному гроші. Ігрові автомати - це розбиті сім'ї і скалічені долі. Ігрові автомати - це деградація особистості. Ігрові автомати - це такі шалені борги, що часто трапляються випадки, коли ігрозалежні закінчують життя самогубством. 

Дружини стають вдовами, а діти - сиротами. Незважаючи на те, що гральний бізнес заборонений законом - він процвітає. "Правоохоронці" явно отримують свою долю зі здобичі. А влада ні на місцях, ні центральна - ніяк цьому не перешкоджає. Певно, теж свою долю має. Але я викоріню це зло радикальними діями.

Нагадаю, що раніше я вже розтрощив зали гральних автоматів у Кривому Розі та Немішаєві на Київщині. Як заповідав засновник Радикальної партії Іван Франко: "У кождого в руках тяжкий залізний молот, І голос сильний нам згори, як грім, гримить: "Лупайте сю скалу!". Відео буде найближчим часом. Їдемо далі".

Хоча були часи - середина лихих дев'яностих - коли Ляшко сам просиджував цілі ночі за гральними автоматами. В цьому лідер РПЛ нещодавно зізнався на "Ері-фм" в передачі "Від щирого серця" з Яриною Лазько. Більше того, зі своєю дружиною Росітою познайомився в одному з таких залів: йому відмовилися виплачувати виграш і він пішов сваритися з адміністрацією "Ельдорадо". Саме там майбутній "радикал" і зустрів своє кохання, з яким не розлучається ось уже 15 років. Можливо це навіть сталося приблизно так, як на цьому фото:

Ляшко насварив співробітницю зали гральних автоматів у Чернігові

А потім вилаяв міліціонера

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 039
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 217
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 104
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 665
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 971
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 576
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду