У Ганни Герман політична шизофренія?

У Ганни Герман політична шизофренія?

Послухати радницю президента, то здається, що це говорить не одна, а дві різні людини.
У Ганни Герман політична шизофренія?
5 Жов 2013
0
3833

Послухати радницю президента, то здається, що це говорить не одна, а дві різні людини.Idea

Нещодавно на "Свободі слова" у Андрія Куликова "Геббельсівна" заявила, що піде з політики, якщо Янукович не полегшить долю Тимошенко.

"Я вірю, що підписавши асоціацію, ставши міцно на ноги, президент України, який шукає виходу з цієї ситуації, знайде вихід і полегшить долю своєї опонентки. Але полегшить не під тиском держав і чужих лідерів, не під погрозами... ні, він зробить це з висоти свого милосердя, свого християнського переконання і своєї сутності...", - сказала вона.

"Я вірю в це. І якщо моя віра перед вами виявиться лише ілюзіями моїми, я готова прийти і сказати: "Я назавжди відходжу з політики, бо я помилилася в цій людині". Але я знаю цю людину більш як 8 років ... Думаю, що моя віра у нього має підстави...", - акцентувала Герман.

А от, для порівняння, що вона незабаром про те ж саме мовила на радіо "Свобода":

"Це не в компетенції президента України, це в компетенції юридичного поля, я би сказала ... Якщо Юлія Володимирівна написала заяву на ім'я президента таке звернення лікуватися за кордоном, то це дає президентові підстави звертатися до парламенту з тим, щоб у парламенті були розглянуті відповідні закони, щоб створити законодавче поле, яке б давало можливість для такого кроку".

Ну то як все це розуміти? Обидві заяви зроблені протягом одного тижня. Чим не роздвоєння особистості? 
patient

А її колега по політдурдому, регіоналка Інна Богословська вчора у Шустера назвала Арсенія Яценюка "уродом".  "Вот урод" - пробубоніла вона собі під ніс, коли той виступав від центрального мікрофону.

Знала б Інна Германівна як позаочі її саму називають. Переважна більшість епітетів і характеристик - якщо не нецензурні, то дуже близькі до того. І взагалі, наскільки вони, ці безсовісні регіонали, остогидли. Як воротить від їх пихатих фізіономій, від тієї хуцпи, що вони безсоромно несуть на ток-шоу. Вже несила дивитися й слухати.

Як би хотілося прокинутися одного чудового ранку і ніколи їх більше не побачити. Хіба що в якомусь із звіринців. Ну такі вже дикуни, такі печерні. Неандертальці, шарікови, швондєри. Всі як на підбір. Один Владислав Лук'янов чого вартий. Подивишвся на нього - мимоволі згадуєш "Собаче серце".

А Інні Германівні б - мітлу та ступу. Теж відомий казковий персонаж вимальовується...

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 029
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 200
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 095
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 654
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 956
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 563
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду