Олена Притула рекламує на «Українській правді» ізраїльського доктора, який програв українському журналісту чотири суди

Олена Притула рекламує на «Українській правді» ізраїльського доктора, який програв українському журналісту чотири суди

Два в першій інстанції і стільки ж в апеляційній. При цьому позови подавав сам доктор у відповідь на критичні про себе статті на «Народній правді» - одному з дочірніх проектів УП.
Олена Притула рекламує на «Українській правді» ізраїльського доктора, який програв українському журналісту чотири суди
4 Лист 2013
0
1152

Два в першій інстанції і стільки ж в апеляційній. При цьому позови подавав сам доктор у відповідь на критичні про себе статті на «Народній правді» - одному з дочірніх проектів УП. Йдеться про громадянина Ізраїлю, жителя Натанії Димітрія Петруніна, який лікує діабет другого типу і має в Києві філіал клініки свого імені. Його рекламний банер "Диабет 2 - побежден!" знову розміщено на головній сторінці одного з найпопулярніших Інтернет-видань країни.

Незважаючи на здобуті  журналістом перемоги в судах, Олена Притула, яка також була відповідачем у справі, мало того, що не з'явилася на жодне із засідань, не надавши письмових пояснень, так ще й задовольнила всі відхилені судом вимоги Петруніна. Більше того - перевиконала їх. Примітно, що український журналіст, на якого ізраїльській доктор подавав позови, сам хворіє діабетом 1 типу, а тому писав на цю тему, маючи власний гіркий досвід невилікованої хвороби.

В результаті, тому, хто наважився написати про ескулапа та його рекламу, яка раніше проголошувала перемогу над діабетом не уточнюючи тип хвороби і залишала поза увагою багато інших важливих речей, Олена Притула благополучно заткнула рота, заблокувавши акаунт та позбавивши права вести блог на НП. Також нею були вилучені всі дописи автора за три роки включно з тими, що потрпаляли в розділ "вибір редакції", тобто визнавалися найкращими публікаціями серед поточних.

9ffdc-proavtora.jpg

7909d-vybirredakcii.jpg

0d79e-vybir0red.jpg

2a743-vybir0putin.jpg

Всі подробиці - тут:

Заперечую, Ваша честь! (частина-І)
Ізраїльський доктор, який лікує діабет, подав позов на українського журналіста, хворого на діабет. За... діабет

Заперечую, Ваша честь! (частина-ІІ) Доктор Петрунін з Натанії прагне судової заборони дніпропетровському журналісту писати про нього будь-які статті. Пожиттєво

Український журналіст виграв перший суд в ізраїльського доктора

"Українська правда" перетворилася на "Ізраїльську брехню"?

Ізраїльський доктор програв українському журналісту вже четвертий суд поспіль

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 195
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 649
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 953
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 559
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду