"Репортажист": в Україні затримано спостерігачів Європарламенту Кокса та Кваснєвського

"Репортажист": в Україні затримано спостерігачів Європарламенту Кокса та Кваснєвського

Сміх крізь сльози з приводу "євроінтеграції" Януковича.
"Репортажист": в Україні затримано спостерігачів Європарламенту Кокса та Кваснєвського
12 Лист 2013
0
9697

Сайт фейкових новин "Репортажист" надрукував запропоноване мною до публікації повідомлення про затримання євромісіонерів:

В Україні затримано спостерігачів Європарламенту Кокса та Кваснєвського

Кокс і Кваснєвський

Сьогодні, під час чергового візиту до України Пет Кокс та Александр Кваснєвський були затримані українськими правоохоронцями на шляху до харківської Центральної лікарні Укрзалізниці, куди посланці ЄС їхали на наступний раунд перемовин з ув'язненою Юлією Тимошенко в рамках наглядової місії Європарламенту.

Їхній автомобіль зупинили на під'їзді до Харківської області, після чого затриманих у супроводі міліцейського конвою доправили до Києва. Операцію з затримки переговорників провели співробітники МВС та СБУ з санкції Генеральної прокуратури України.

Нині обидва перебувають в Печерському райвідділку МВС, де дають перші покази. Їм інкримінують провезення на територію України контрабанди під прикриттям дипломатичних паспортів, а також шпигунство.

Кокс та Кваснєвський відкидають висунуті звинувачення, в той же час українські оперативники й слідчі наполягають: неспростовних доказів протиправної діяльності обох на території України - достатньо.

Одні експерти схильні розцінювати пригоду інспірованою зовнішніми силами провокацією, спрямованою на зрив Угоди про Євроасоціацію, яку Україна має підписати на Вільнюському саміті наприкінці листопада.

Інші ж навпаки - вбачають в тому, що сталося, добре вивірений й далекоглядний маневр Януковича задля гарантії беззастережного з боку ЄС підписання Угоди в обмін на звільнення спостерігачів Європарламенту.

Олекса Пенітенціаренко, спеціально для сайту Репортажист.

Репортажист – новий погляд на новини *

Жарт навіяний останніми подіями навколо Вільнюського саміту й політикою Януковича, який робить все від нього можливе, аби Україна таки не підписала історичну Угоду. Я подумав, якщо все відбувається саме так, а не інакше, то чому б не припустити і такий сценарій.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 195
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 649
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 953
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 559
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду