Окунська vs. Власенко: сімейний конфлікт за участю Генеральної прокуратури обговорюють медійники та небайдужа громадськість

Окунська vs. Власенко: сімейний конфлікт за участю Генеральної прокуратури обговорюють медійники та небайдужа громадськість

На сторінці Вікторії Сюмар у Facebook відбувся жвавий обмін думками щодо виклику захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка до Генпрокуратури і його конфлікту з колишньою дружиною Наталією Окунською. Остання теж вяла участь в дискусії.
Окунська vs. Власенко: сімейний конфлікт за участю Генеральної прокуратури обговорюють медійники та небайдужа громадськість
13 Лист 2013
0
1669

На Facebook-сторінці ведучої програми 5-го каналу "Час. Підсумки дня" Вікторії Сюмар відбувся жвавий обмін думками щодо виклику захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка до Генпрокуратури і його конфлікту з колишньою дружиною Наталією Окунською. Остання теж вяла участь в дискусії.

Відправним пунктом став пост тележурналістки:

«Після затримання Власенка виникло відчуття, що ми маємо справу з диктатором, або тим, хто таким себе раптом уявив. Диктатори здатні на повний неадекват, коли діють "поза правилами". Вони можуть попсувати стосунки з усіма, лишившись в ізоляціі. Вони створюють прецеденти щодо конкурентів, від яких потім гинуть самі... Такі ігри на межі фолу - це ім притаманна ознака.

Він обіцяє "вирішити питання Тимошенко" і показово "закриває" Власенка. І хтось з європейців має після того з ним домовлятися? Він може думати, що домовиться з росіянами, але там неможливі гарантіі. Після Вільнюсу він отримає шквал неприємностей з обох боків, це очевидно...

Може йому хоч хтось розкаже, що той, хто претендує на роль диктатора, повинен мати бодай одну рису - харизму і захоплення з боку власного народу? Без неі ігри в образ диктатора закінчуються погано. Як мінімум».

Юрий Дудкин: Смішно читати....По-перше, його не затримували. По-друге, цей "янгол" як би жив у Франції - давно вже був би заарештований.

Виктория Сюмар: Якщо людина станом на зараз в ГПУ - то вона затримана. Інакше слідчих треба затримати. А щодо інших "янголів" ГПУ чому справи не торпедує?, є версіі в тих, кому все це так смішно?

Юрий Дудки: Вікторіє! О 21.40 він давав вже інтерв'ю журналістам...Про що мова?))))

Марічка Падалко: Його випустили ще до 22:00. Власенку зовсім не співчуваю

Юрий Дудкин: У нас багато "янголів", але річ про конкретного паскудного домашнього терориста.

Виктория Сюмар: Ага. Яким займається ціла Генпрокуратура /.../ Марічко, не Власенку треба співчувати, а всім нам. Бо з нами може бути значно гірше... Для бєспрєдєла не буває прєдєла.

Марічка Падалко: Генпрокуратура, Янукович і ЄС -це одна історія. Те, що Власенко справді бив Окунську і мусить за це відповісти - інша.

Oleksandr Starish: Дивно, що нікого не дивує те, що до ГПУ викликають пересічного громадянина (хто б ним не був) з побутової справи...

Алексей Герман: Пересічного до ГПУ не викликають;-) Сьогодні ГПУ в Україні займається лише ВІПами, по замовленню вул. Банкова.

Наталия Окунская: То, что Власенко защитник Тимошенко не освобождает его от ответственности перед законом. За последние 5 лет полный перечень противозаконных действий с его стороны и Абсолютная безнаказанность. Это очень удобно - делать все, что захочется и прятаться за громкие лозунги партии. /.../ Кто виноват - Власенко или власть в : неуплате алиментов, разудочерении удочеренного ребенка, отсуживании детей у матери и отнятии имущества, десятки исков, неоднократные побои... Я Вас спрашиваю : Кто в этом виновен?

Виктория Сюмар: Наталья, проблема не в том, что наступает правосудие, проблема в том, что оно избирательно. Что дело не расследовали три года. Что сейчас цель не в том, чтобы наказать нарушителя, а показать зубы Коксу и Квасьневскому. Если эта игра закончится провалом саммита, о правосудии в стране вообще есть смысл на время забыть. Вот в этом я вижу проблему. А избиение женщин не может поддерживать ни одна нормальная женщина.

Наталия Окунская: И последнее.. Хватит из него делать жертву. Все документы всем желающим ознакомиться, вышлю в личном сообщении. Надоел этот цирк одного клоуна. Он опять не платит алименты и это очередное уголовное по закону. Так кто прав и кто виноват ?

Volodumur Gvozdiev-Kanevskiy: Окунская, почему именно сейчас Вы мусируете этот вопрос - всем понятно. Ваши доводы просто смешны, не надо словесных излияний.

Наталия Окунская: Виктория, именно три года назад я подала заявление сращу после очередных побоев на глазах ребенка. Но власть была на его стороне и у меня стопка противозаконных отказов. При Юле я вообще не смогла ничего сделать, был включен админресурс. Второе заявление я подала два года назад и потратили много сил, чтобы добиться справедливости.

Марічка Падалко: Гвоздев-Каневский, давайте Вы не будете за "всех". Заявление подано три года назад. Почему оно пущено в ход именно сейчас (не Натальей), максимально точно объяснила Вика постом выше. Беда в "избирательности" - людей, места и времени.

Юрий Дудкин: Вообще, я поражаюсь логике: бил три года назад - ерунда! А, вот, что начали тягать за рукоприкладство - преступление. Свой мерзавец, его и покрываем.

Наталия Окунская: Виктория, но ведь при власти Тимошенко оно так же было избирательным. Разве нет? Я это прочувствовала на себе. Моя беда только в том, что мой бывший из оппозиции. Я ведь, как и все имею право на свою защиту.

Galina Vogt: у Генпрокуратуры конечно нет других дел, как носиться с тухлым и шитым белыми нитками делом на адвоката Юли ..ну совсем не политическое дело ???

Виктория Сюмар: Да, вы правы, реальное правосудие в стране не создавала ни одна власть. Оно ей было не нужно. Каждый у власти почему то уверен, что его эта избирательность не коснется. И никто не способен прийти к простому выводу - работают только те правила, которые одни для всех и которые работают. Я не оправдываю тут вашего бывшего мужа - ни в посте, ни в комментах. И не собираюсь этим заниматься. Я пишу о причинах и следствиях, которые, к сожалению, значительно более глобальны, и касаются увы не только деяний против вас, но сейчас уже против каждого.

Nelya Botova: Теперь мужики будут бежать от этой бабы, як чорт вид ладану. Там укус комара - шо выстрел с карабина.

Марічка Падалко: Ну і всім, думаю, зрозуміло, що ніякої СА не буде, як і адекватного правосуддя. Добраніч.

Helene Litvinova: Маричка Падалка, а вы хамелеончик. Власенко не сочувствуете, а после ремарки Сюмар - растерялись и Окунская не виновата, т.к. без нее открыли дела. За побиття жены Власенко безусловно должен нести ответственность, за неуплату алиментов - тоже, а за разудочерение дочери - имеет право, отсуживать детей - имеет право и т.п. А то, что Окунская прет как танк на всех телеканалах, прессе - это факт. Без поддержки такая тупость не смогла бы быть в фаворе сегодня, да еще высунулась в депутаты. Власенко можно только посочувствовать, что встретил такую женщину. Они уже в разводе, у нас как в сов.времена - отсчет с 1913 г. Понятно всем, если бы он не был адвокатом Тимошенко, Окунской не удалось бы инициировать то, что было уже неоднократно отвергнуто прокуратурой. Все идет к тому, чтобы его ограничить в передвижении и т.п.

Редактор Української Правди: Вика, одна маленька поправка - никто никого не задерживал. Но все остальное - правда.

ирэн аброскина: У меня только один вопрос к Наталье.Положим все так:и алименты не платил,и бил ,и детей отбирал....Как Вы думаете,сколькими подобными делами еще занимается Генеральная прокуратура Украины.Нет,вот просто себе ответьте,скольким еще обиженным мужьями женщинам так повезло? Вот какая еще избитая мужем жена,или жена,не получающая алименты может даже МЕЧТАТЬ о таком "высоком правосудии"? /

Денис Казанский: Первый раз вижу, как за неуплату алиментов вызывают в ГПУ.

Чиїх коментарів тут не вистачає, так це генпрокурора Пшонки. Шкода, що Віктор Павлович не послуговується соціальною мережею. Він би був дуже доречним. Одначе думки високопосадовця з цього приводу ми обов'язково дізнаємося, тільки пізніше - у вигляді обвинувального висновку.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 194
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 648
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 952
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 559
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду