Дніпропетровська Спілка журналістів привітала свого ювіляра відром чорної ікри

Дніпропетровська Спілка журналістів привітала свого ювіляра відром чорної ікри

Ось як вітає журналістів з днем народження, в даному разі - ювілеєм, керівництво дніпропетровської обласної організації НСЖУ. Це відро ікри - для місцевого журналіста, головреда газети "Горожанін" Віталія Тєплова
Дніпропетровська Спілка журналістів привітала свого ювіляра відром чорної ікри
31 Січ 2014
0
3176

Ось як вітає журналістів з днем народження, в даному разі - ювілеєм, керівництво дніпропетровської обласної організації НСЖУ. Фото-побажання з відром ікри адресоване місцевому журналісту, головреду газети "Горожанін" Віталію Тєплову.

 

"Шановний Віталіє Миколайовичу!

Від імені Правління та Секретаріату Національної спілки журналістів України прийміть найщиріші вітання з ювілеєм!

Засвідчуємо глибоку повагу Вашій професійності, великому організаторському таланту та активній громадській позиції.

Завдяки вашій самовідданій праці, гострому перу, об'єктивному підходу до справи, газета  „Горожанин"  здобула  багатотисячну читацьку аудиторію,  повагу  й  любов  жителів регіону.

Нехай і надалі Ваше життя і праця будуть сповнені яскравого змісту, а усі розпочаті справи дають вагомий результат.

Доброго Вам здоров'я, надійних і вірних друзів, родинного щастя й успішної праці на ниві журналістики!

Олексій КОВАЛЬЧУК,

голова Дніпропетровської обласної

журналістської організації,

секретар НСЖУ."

Світлина: http://www.nsju.dp.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=578:2013-11-27-06-00-46&catid=38:2012-03-20-05-20-09&Itemid=75

"Виталия ТЕПЛОВА

с юбилеем

ПОЗДРАВЛЯЕМ!

Тёплой щедростью мудрого слова

Журналист – он вошёл в Мастера…

От души мы желаем Теплову:

Будь здоров! Золотого пера!

 Друзья"

Фото розміщено на сайті та сторінці ДОО НСЖУ у Фейсбуці.

А так розкошує депутат Ірпінської міськради від БЮТ, якого називають вірним соратником регіоналів по дерибану Біличанського лісу, один з лідерів по прогулах сесій, Валерій Пєший:


Може в розумінні керівництва обласної Спілки успішний журналіст - це рило, яке обжирається ікрою, як цей депутат Ірпінської міськради? Ювіляру, якому адресоване вітання, подібне навряд чи загрожує. А от керманичу філії, головреду газети ОДА "Вісті Придніпров'я" Олексію Ковальчуку - не знаю. Принаймні, в нього на те є всі шанси. Звання заслуженого від януковичів-вілкулів - отримав минулого року. А цьогорік може й ікрою з барського столу почастують. Розміри відра, звісно ж - пропорційно заслугам.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 038
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 212
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 104
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 664
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 967
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 574
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду