Дніпропетровська міліція зробила вигляд, що відповіла на запит, чому закрила справу щодо побиття журналіста

Дніпропетровська міліція зробила вигляд, що відповіла на запит, чому закрила справу щодо побиття журналіста

Ще 6 січня надіслав до ГУ МВС України в Дніпропетровській області інформаційний запит: "На яких підставах припинено кримінальне провадження по факту нападу на журналіста В'ячеслава Поїздника?". Нарешті отримав відповідь.
Дніпропетровська міліція зробила вигляд, що відповіла на запит, чому закрила справу щодо побиття журналіста
14 Лют 2014
0
1414

6 січня надіслав до ГУ МВС України в Дніпропетровській області інформаційний запит:

"На яких підставах припинено кримінальне провадження по факту нападу на журналіста В'ячеслава Поїздника? Побиття ногами не є перешкоджанням професійній законній діяльності журналіста? Чи випливає з цього, що міліціонерів теж можна бити ногами і це не буде вважатися злочином?"

 Нарешті отримав відповідь від слідчого управління за підписом начальника СУ О.В Гризи:

"Шановний Олексіє Миколайовичу!

СУ ГУМВС розглянуто Ваше звернення від 06.01.2013 на необгрунтоване закриття кримінального провадження за фактом спричинення тілесних ушкодження Поїзднику В.Г, та з інших питань. Проведено службову перевірку.

Установлено, що 22.12.2013 Ленінським РВ ДМУ ГУМВС до журналу реєстрації заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події зареєстровано заяву Поїздника В.Г. про спричинення йому тілесних ушкоджень.

Слідчим відділом Ленінського РВ ДМУ відомості за заявою Поїздника В.Г. внесено тдо Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 КК України "Умисне легке тілесне ушкодження". Розпочато досудове розслідування. У подальшому правову кваліфікацію кримінального правопорушення змінено на ч. 1 ст. 171 КК України "Перешкоджання законній професійній діяльності журналіста".

На стадії досудового розслідування проведено слідчі (розшукові) дії, та 30.12.2013 у кримінальному провадженні за узгодженням з процесуальним керівником прокуратури Ленінського району м. Дніпропетровська прийнято процесуальне рішення".

Це все. Отже на запитання про ПІДСТАВИ прийняття рішення, мені відповіли, що це рішення просто було прийняте. Без ніяких пояснень. І ці люди як нормальні отримують зарплату, годують свої сім'ї, просуваються по службі.

В такому ж стилі на інший запит - про напад тітушок на активістів ЄвроМайдану 25 листопада на Європейській площі Дніпропетровська та події біля будівлі облжержадміністрації, які відбулися 26 січня - мені відповів начальник прес-служби ГУ МВС України в Дніпропетровській області Олексій Щербатов.

Одним словом - бандоохоронці. Невиправні, системні. Ненавиджу міліцію! Вона становить пряму і серйозну загрозу для суспільства. Кажемо "мвс" - розуміємо "нквд", пишемо "беркут" - читаємо "гестапо". "Міліція з уродом!". БАНДУ - ГЕТЬ!

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 025
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 196
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 091
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 650
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 954
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 560
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду