На Дніпропетровщині хочуть створити громадське телебачення на базі ДОДТРК

На Дніпропетровщині хочуть створити громадське телебачення на базі ДОДТРК

Дніпропетровська облорганізація Національної спілки журналістів України ініціювала «Банк ідей» щодо створення в області незалежного громадського телебачення.
На Дніпропетровщині хочуть створити громадське телебачення на базі ДОДТРК
5 Бер 2014
0
1993

Дніпропетровська облорганізація НСЖУ ініціювала «Банк ідей» щодо створення на базі обласної державної телерадіокомпанії незалежного громадського телебачення.

Ідеї і пропозиції щодо того, яким має бути громадське мовлення в регіоні Спілка закликала надсилати на її емейл dnepr.nsju@gmail.com. І я відгукнувся. Запропонував наступне:

1. Позвільняти нафіг гендиректора ДОДТРК, депутата облради від пр Валентина Чанглі та усіх журналістів телекомпанії - за систематичні й кричущі порушення професійних стандартів, за катування свободи слова в ефірі, за служіння антиукраїнській, людиноненависницькій партії регіонів. Позбавити їх права на професію без права працевлаштування в будь-якому ЗМІ.

2. Виключити їх з НСЖУ: показово, урочисто, публічно з трансляцією наживо на обласному державному телеканалі.

3. Також виключити з НСЖУ голову обласної Спілки, головреда газети вілкулівської облдержадміністрації "Вісті Придніпров'я", заслуженого (за правління януковича) журналіста Олексія Ковальчука і всю його свиту бандюковичів - вірних слуг режиму кривавого ката-дегенерата.

4. Очистити місцеву Спілку від усіх членів, які писали іміджеві, компліментарні статті й замітки про вілкулів, удодів, куліченків та інших покидьків-скотів від пр. Позбавити їх права на професію.

5. Люстрованим складом провести серію нарад ДОО НСЖУ з метою визначення гідної кандидатури на посаду керівника проекту зі створення "Громадського" на Дніпропетровщині та штату співробітників, а також вироблення редакційної політики й написання статуту.

6. Організувати обговорення проекту із обов'язковим залученням журналістів-не членів НСЖУ. Врахувати їхні думки й пропозиції.

7. Запросити представників громадського сектору, а також політичних партій за виключенням пр й кпу.

Парадокс, але факт: йде до того, що створенням громадського телебачення в області опікуватимуться ті, що змагалися між собою у зразково-показовому знищенні свободи слова й вилизуванні злодійської влади.

Якщо цим займатимуться ковальчуки, то боронь Боже Дніпропетровщину від такого громадського телебачення! Ти бач, як швидко перефарбувалися! Тепер вони за незалежне вільне слово, яке нещодавно душили із садистською насолодою!

Від цієї сраної Спілки й досі зеком-януковичем смердить! А вони, паскуди, за громадське беруться. У-р-р-роди!

Читай також:

Дніпропетровська філія НСЖУ нагородила золотою медаллю української журналістики ката свободи слова

Я вийшов з НСЖУ

НСЖУ потребує дерегіоналізації, як свого часу Німеччина - денацифікації

Діяльність "регіоналки" О. Бондаренко, гендиректора ДОДТРК В. Чанглі та голови ДОО НСЖУ О. Ковальчука протирічать єдиному Кодексу журналістської етики

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 194
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 648
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 952
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 559
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду