На "Дусі" завівся "смотрящій" за сайтом від ЮВТ троль-"заюльок"

На "Дусі" завівся "смотрящій" за сайтом від ЮВТ троль-"заюльок"

В заголовку немає знака питанння, бо він абсолютно зайвий. Факт надто очевидний, аби його не констатувати. Тролячий почерк є досить характерним і типовим. В даному випадку йдеться про класичний варіант.
На "Дусі"  завівся "смотрящій" за сайтом від ЮВТ троль-"заюльок"
24 Бер 2014
0
4233

В заголовку немає знака питанння, бо він абсолютно зайвий. Факт надто очевидний, аби його не констатувати. Тролячий почерк є досить характерним і типовим. В даному випадку йдеться про класичний варіант

В той час, як країна думає, чи оголошувати повну мобілізацію, чи обмежуватися частковою, в Інтернеті вже відбулась повна і максимальна мобілізація тимошенківських тролів. Бо ж ВОНА йде в президенти! А значить є робота для проплачених коментаторів.

Це одна з давно, традиційно й охоче використовуваних штабом "Батьківщини" форм агітаційної кампанії. Тут партія, звісно, не поодинока, але її тролі - особливі. Вирізняються надзвичайною енергійністю, затятістю й нахрапом.

Одному з юлеботів, судячи з проявленої на сайті активності, яка співпала з поверненням Юлі до великої політики, доручено бути "смотрящім" за "Дусею". В його обов'язки входить реагувати на всі публікації, де згадується Юлія Тимошенко і все, що так чи інакше пов'язано з нею та її поілтсилою, а також тролити авторів заміток.

Приставлений за "Дусею", як і належить тролю-"заюльку", демонструє беззастережно-фанатичну відданість своїй лідерці і ревно несе службу в "найкращих" традиціях геббельсівської, а тепер і путінської пропаганди. Ті ж самі методи.

Отримати уяву про його діяльність, відчути неповторний штабний дух "Батьківщини" можна на прикладі залишених ним коментарів під публікаціями:

«Юля Live»: моменты злобной истины

Тимошенко пришла к Шустеру без косы и на костылях с катафотом (ФОТО)

Савик Шустер опроверг информацию о «Юля Live» за полтора миллиона долларов

Воинствующая оккупантка Валерия объяснила отмену концерта в Киеве юбилеем Иосифа

"Заюльок", зрозуміло, не представляється, навіть сталого псевда не має, але чітко ідентифікується. Дуже часто його репліки починаються зі звернення - "Мазуру". Я ж був взятий ним на приціл і зобов'язаний прискіпливою увагою до своєї персони лише за два дописи:

Юлія Тимошенко - нова зіркова ведуча Першого Національного!

Перший Національний у новинах показав десятихвилинне відеозвернення Юлії Тимошенко

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 194
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 648
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 952
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 559
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду