Однієї "картинкою" для путіна стало менше. "Соколи" авакова вбили координатора "Правого сектору" Сашка Білого. Хто наступний?

Однієї "картинкою" для путіна стало менше. "Соколи" авакова вбили координатора "Правого сектору" Сашка Білого. Хто наступний?

Ті, хто так переживає про "картинки" для путніа, можуть радіти. Однією такою стало менше. Співробітники спецпідрозділу "сокіл" МВС під орудою "батьківщинця" авакова ліквідували Сашка Білого.
Однієї "картинкою" для путіна стало менше. "Соколи" авакова вбили координатора "Правого сектору" Сашка Білого. Хто наступний?
25 Бер 2014
0
1439

Ті, хто так переживає про "картинки" для путніа, можуть радіти. Однією такою стало менше. Співробітники спецпідрозділу "сокіл" МВС під орудою "батьківщинця" авакова застрелили українського націоналіста, керівника "Правого сектору" на Західній Україні Олександра Музичка (псевдо - "Білий").

Тепер він ніколи більше не дасть приводу для нових сюжетів про фашистів-бєндєровцев на путінському телебаченні. Не прийде з автоматом на засідання президії Рівненської облради, не потягає прокурора за краватку. Подібні ексцеси з Білим, аби не годувати ними російські ЗМІ, унеможливлені в принципі. Проблема вирішена раз і назавжди.

Судячи з дій бравих "соколиків", Сашка Білого й не збиралися затримувати. Працювали відразу на знищення. З контрольним пострілом у серце. Бо задовбав, бєндеровєц, своїми "картинками"!

Колишня ведуча 5 каналу, а нині заступниця РНБО Вікторія Сюмар у вівторок ввечері на "Громадському.tv" заявила, що "Правий сектор" поставляє російському телебаченню ледь не 60 %  таких "картинок".

Слід розуміти, Музичко - перший, але далеко не останній? Є інші, з якими потрібно терміново "щось" робити? Аби перекрити ті "картинки". Значить є робота для авакова і його пернатих. У кравченка були "орли", у захарченка - "беркутята", а у авакова - "соколята".

Уявляю, як путін скаженів від "картинок" з палаючими шинами, жбурлянням бруківки та "коктейлів Молотова"... І факт - без таких "картинок" Вікторії Сюмар точно ніколи б не потрапити до РНБО. Де б вона зараз була, якби не ті "картинки"? В тому числі і з "Правим сектором". Тепер їй з ним - одна морока.

Примітно, що сам Білий теж відчував, що вже здорово допікає своїми "картинками". Тому не давніше, ніж 13 березня, написав у своєму Фейсбуку:  

«Керівництво генпрокуратури і МВС України прийняло рішення про моє фізичне знищення або захоплення і видачу мене Росії, для того, щоб потім все звернути на спецслужби РФ. (Білий воював в Чечні проти РФ, командував загоном УНА-УНСО і був особистим охоронцем Джохара Дудаєва; нагороджений орденом "Герой Нації"; на його честь була названа одна з вулиць Гроозного  - прим. авт.) Для проведення цієї операції вже створений спецзагін. Ми володіємо на 100% достовірною інформацією. Це моє звернення прошу вважати офіційним зверненням до СБУ України. Звертаюсь також до своїх побратимів, до всіх українців, націоналістів-патріотів: я не боюся смерті і живим не здамся! Хай мої вороги не надіються, що знищивши мене, вони будуть спати спокійно. Моє місце займуть інші патріоти, які продовжать нашу боротьбу».

А ще відзняв з цього приводу свою останню "картинку".

Скільки ж їх, цих небажанок для путіна "картинок", ще лишилося в Україні? І чи вистачить на них патронів в аваківських "соколят"?

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 195
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 649
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 953
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 559
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду