«Картинка для путіна» як нав’язлива ідея

«Картинка для путіна» як нав’язлива ідея

Коли знов і знов чую і читаю в ЗМІ від журналістів, політиків та експертів про «картинку для путіна», моя рука автоматично тягнеться до пістолета, якого не маю. Скільки можна?
«Картинка для путіна» як нав’язлива ідея
1 Квіт 2014
0
1609

Коли знов і знов чую і читаю в ЗМІ від журналістів, політиків та експертів про «картинку для путіна», моя рука автоматично тягнеться до пістолета, якого не маю. Скільки можна? Чого з приводу українських "картинок" апеляція йде саме до путіна? На яких підставах? Хто він такий, щоби постійно озиратися на нього, вгадуючи можливу реакцію? І чим пояснити такий трепет перед персоною цього негідника? 

Невже не зрозуміло, що головною «картинкою» для нього, яка роздратувала аж до військової агресії стала перемога ЄвроМайдану!  У випадку поразки путін стовідсотково не вторгся б в Україну і ми точно лишалися б з Кримом.  Але й з януковичем. Під час Революції Гідності ми чомусь (і слава Богу!) не згадували про «картинки для путіна», то чому ж ми почали займатися цим тепер? Та ще й так затято!

А путін думає, як він виглядає в наших очах? Яку "картинку" він та його країна має в українських ЗМІ? Та чхати він хотів! Три чверті росіян за даними опитування соціологічної агенції "Левада-центр" взагалі підтримують війну проти України. Чому вони не турбуються, яке враження справляють цим на українців? А в нас навіть стусана пантелеймонову не можна дати, бо це, бачите, «картинка для путіна»! Що за малоросійська звичка? Хто її оживив після Революції Гідності?

Найбільше претензій зараз стосовно «картинок для путіна» до «Правого сектора». Я зараз не кажу, хороший він чи поганий, але чому, коли кажемо «Правий сектор», то обов'язково згадуємо путіна? Навіщо? Обговорюйте тему носіння зброї, виходячи з міркувань безпеки українців, а не того, як цим скористається путін!  

Ну дали пантелеймонову щигля, ну ходить правий сектор з «калашами» - давайте розцінювати, як ця "картинка" виглядає в самій Україні і що вона є для України, а не що з цього приводу подумає ворог України № 1 в світі.  

А може ті, хто дорікає комусь створенням "картинок для путіна" - самі є реалізаторами чи частиною певної російської, ефесбешної технології? Котра має закріпити в українцеві комплекс меншовартості, комплекс раба, холопа, який повсякчас озирається на барина - як виглядає в його очах і що той думає про нього? Чи не дав приводу для того, аби розгнівати хазяїна?

Не лише в Україні, а й в усьому цивілізованому світі після анексії Криму путіна абсолютно справедливо і точно порівнюють з гітлером. То невже має значення, яку «картинку» про Україну намалює хвороблива, збочена уява агресора-українофоба, ретрансльована потім російськими ЗМІ?

Путін хоче в Україні російську другою державною, федералізацію і позаблоковий статус, навічно закріплений в Конституції. Всі інші «картинки» йому не підходять. Сам факт існування незалежної, соборної, вільної, демократичної, європейської України є для цього кадебіста-україноненависника «картинкою».

Я теж відчуваю себе "картинкою" для путіна. То мені самому застрелитися чи чекати «соколят» авакова?

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 036
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 208
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 099
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 661
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 964
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 571
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду