Як мені Зураб Аласанія про свого заступника Олександра Лієва відповів

Як мені Зураб Аласанія про свого заступника Олександра Лієва відповів

Отримана від гендиректора НТКУ відповідь ошелешила своєю лаконічністю.
Як мені Зураб Аласанія про свого заступника Олександра Лієва відповів
13 Квіт 2014
0
3517

Через Фейсбук надіслав гендиректору НТКУ Зурабу Аласанії питання про його заступника Олександра Лієва:

1. Яким чином на вашому медійному горизонті всплила персона екс-міністра туризму Криму Лієва як підходяща кандидатура на посаду заступника гендиректора НТКУ? Ви з ним давні знайомі, друзі чи як? Чи ви такий прихильник його управлінських талантів? Слід розуміти, у всій Україні кращого менеджера немає? На держпідприємствах та приватних фірмах теж є високопрофесійні менеджери, фахівці в галузі управління. То чому саме Лієв, а не хтось інший? Запропонувати Лієву посаду - це ваша ідея чи вам її хтось підказав?

2. Ви називаєте Лієва доктором наук, а сам він в інтерв'ю Укрправді каже, що є кандидатом наук управління. То хто ж він: кандидат чи доктор?

Отримана від Аласанії відповдь ошелешила своєю лаконічністю. Вона складалася з єдиного слова: "Здравствуйте". На що відписав йому: "Вітаю". От і поговорили.

Також є питання щодо припинення трансляції "Шустер-live" в цифровій версії Першого національного "Т2". Глядачі, в тому числі ті, що не в захваті від ведучого як журналіста і вітають наміри нового керівництва НТКУ створити альтернативний проект, дорікають нерівноцінною заміною політичного ток-шоу. Замість цього їм почали показувати фольклор і стару документалістику. Їхні зауваження, як і чимало схвальних відгуків з приводу вилучення Шустера з Т2, теж можна прочитати на Фейсбук-сторінці гендиректора НТКУ. 

Зураб Аласанія пояснює, що Савіка прибрали з Т2, оскільки він не укладав угоди на трансляцію в цифрі: "Ничего личного: в договоре между Национальным и Ш-С — цифровой канал не прописан. Теги для идиотов: ещё раз внимательно перечитайте пост. ДОГОВОРА МЕЖДУ Т2 И ШУСТЕР-СТУДИО НЕТ.".

Якщо так, цікавляться глядачі, то чому ж тоді Шустера донедавна показували в Т2 щодня й вирішили його "вирубити" саме зараз? Хто в цій ситуації приймає рішення і чим керується? А ще дорікають існуванням паралельної, цифрової версії Першого каналу, яка відрізняється від аналогового мовлення, що призводить до дезорієнтації в програмі передач.

Зокрема, відвідувач Yuriy Khudoba обурюється: "Що за подвійні стандарти! Раніше Шустрого постійно показували на Т2, чому ж саме цієї п’ятниці вирішили припинити? Чому порушили програму передач і обманули мільйони глядачів цифрового ефіру які зібрались цього вечора переглянути гостей програми?!? Як же остогид цей бедлам Першого каналу: постійно шарпають програму, створили версію Т2! Для чого?!? Жоден канал не створював паралельної версії Т2, лише Перший створив це телелайно у вигляді Т2, де прибрали Еру а тепер ще й рейтингові політпроекти, замінивши документальною нафталіновою телехронікою і шароварним фолькльором!".

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 038
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 214
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 104
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 665
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 970
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 575
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду