«Кіно» і Ступка. Яніна Соколова підшукала напрочуд «вдалого» співбесідника для розмови про українську відповідь російській кінопропаганді

«Кіно» і Ступка. Яніна Соколова підшукала напрочуд «вдалого» співбесідника для розмови про українську відповідь російській кінопропаганді

Це все одно як розпитувати брудного безхатька про норми повсякденної гігієни.
«Кіно» і Ступка.  Яніна Соколова підшукала напрочуд «вдалого» співбесідника для розмови про українську відповідь російській кінопропаганді
24 Квіт 2014
0
1292

У черговому випуску свого  «Кіно» на 5-ому  Яніна Соколова підняла питання доцільності створення української контрпропаганди в кіномистецтві у відповідь на антиукраїнську в російській художній продукції. Але ж  кого вона запросила для обговорення теми! Не інакше  як самого... остапа ступку!  Знайшла з ким побесідувати. Це все одно як розпитувати брудного безхатька  про норми повсякденної  гігієни. 

Як взагалі можна було додуматися підійти з подібним питанням до актора з таким багажем антиукраїнських, принизливих і образливих для національної  гідності ролей у тому ж таки путінському кіно. Причому це в них, у ступок - родинне. Передається у спадщину з покоління в покоління.

Інтерв'ю супроводжувалося демонстрацією епізодів за участю ступки з фільму "Матч». Але робилося це  навіть без тіні іронії, без натяків на критику  по відношенню до героя програми. Соколова вела передачу у притаманному їй стилі.  Вона бесідує зі своїми гостями так, ніби проходить у них кастинг на отримання ролі, намагаючись їм сподобатися.  Тож і цього разу не поставила ступці жодного гострого питання.  Її очі так і  випромінювали безмежне  захоплення акторськими талантами співбесідника.

Цікаво, що ступка погодився із заявленою темою передачі, мовляв і справді треба  робити якусь українську альтернативу російській кінопропаганді. Сказав, що якби щось подібне до останніх подій в Україні відбувалось в Америці, то там вже б знімали про це фільми.  В яких паскудних по відношенню до України і українців стрічках полюбляє зніматися ступка, ми знаємо.

І не факт, що поки українці знімуть своє кіно - про Революцію Гідності чи війну з російським окупантом - він не встигне вкотре зіграти фашиста-бандерівця в черговому кремлівському агітпропі, тільки вже на сучасну, антимайданівську тему.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 037
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 210
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 102
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 663
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 965
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 571
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду