Матвій Ганапольский слухачам: «Не выносите мне мозги!»

Матвій Ганапольский слухачам: «Не выносите мне мозги!»

Ведучий радіо «Вєсті» не терпить, коли йому «виносять мозок» слухачі, одначе сам не в змозі відмовити собі у задоволенні «винести мозок» слухачам.
Матвій Ганапольский слухачам: «Не выносите мне мозги!»
30 Трав 2014
0
1722

«Не выносите мне мозги!» - це коронна фраза ведучого радіо «Вєсті» Матвія Ганапольського, якою він реагує на слухачів, які додзвонилися до студії і не вгодили йому своєю реплікою.  Можна зрозуміти таку реакцію, коли, приміром, абоненти підтримують путіна чи симпатизують сепаратистам (такі додзвонювачі рідко, але бувають), висловлюються не по темі чи проявляють недостатню компетентність в обговорюваному питанні (хоча в принципі й не зобов'язані бути фахівцями, бо звучать на радіо не як експерти, а звичайні обивателі).

Одначе, далеко не завжди це звучить з вуст Ганапольського  саме в таких випадках. Трапляється, що причини роздратування ведучого не піддаються осмисленню й відомі лише йому. Неможливо зрозуміти, що ж його так розлютило. У такі моменти  ведучий перетворюється на істеричного самодура. У нападі гніву Ганапольський може суворо наказати слухачеві, аби він більше ніколи не дзвонив до студії чи прямим текстом послати геть. «Аптека за углом!», «пошел/пошла вон!» - це для Ганапольского звична манера спілкування в ефірі.

Свою різкість Матвій Юрійович виправдовує тим, що  це його передача, він є господарем ефіру й повноправним хазяїном в студії, а тому все робить і говорить так, як вважає за потрібне.

І не дай Боже комусь зі слухачів зробити йому зауваження. Найменшу критику на свою адресу Ганапольський сприймає дуже хворобливо і «виносить мозок» кривднику миттєво. При цьому він зазначає, що займається радіо вже 25 років, а значить знає в професії все й досконало. І якщо комусь щось не подобається, то «пошел вон!» і чим далі, тим краще.

«Рассматривая самые главные проблемы страны, мы остаемся в хорошем настроении, не теряем оптимизма и заряжаем им слушателей", - говорит Ганапольский» в анонсі своєї передачі на сайті радіо "Вєсті".  Можна було б додати: «при условии, если они не «выносят мозги» ведущему».

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 192
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 646
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 950
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 557
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду