Замість Дмітрія Кісєльова на радіо «Вєсті» - Дмитро Тєрєшков?

Замість Дмітрія Кісєльова на радіо «Вєсті» - Дмитро Тєрєшков?

Ведучий радіо «Вєсті» не переконаний, що «Боїнг» збили терористи й припускає можливість фальсифікацій «чорних скриньок» українською стороною. А ще сумнівається в доречності називання «ДНР» терористичною організацією.
Замість Дмітрія Кісєльова на радіо «Вєсті» - Дмитро Тєрєшков?
20 Лип 2014
0
4444

Ведучий радіо «Вєсті» не переконаний, що «Боїнг» збили терористи й припускає можливість фальсифікацій «чорних скриньок» українською стороною. А ще сумнівається в доречності називання «ДНР» терористичною організацією

У суботу в «Ефірі без правил» ведучий радіо «Вєсті» Дмитро Тєрєшков піддав сумніву те, що малайзійський «Боїнг» був збитий проросійськими терористами. Мовляв, якщо це достеменно не доведено, не встановлено слідством, то чи можна говорити про подію, як про доконаний факт?

А згодом навіть припустив можливість фальсифікації Україною «чорних скриньок». Якщо українці непокояться вірогідною фальсифікацією матеріалів цих технічних приладів росіянами, то чому б не припустити зворотне? - задався питанням Тєрєшков.

Наступного ж дня він повідав, що на відео у блозі Анатолія Шарія не помітив жодного перешкоджання з боку ДНРівців роботам на місці падіння літака. То ж і тут, за логікою радійця, претензії до гіркіна і компанії - безпідставні.

Потім продовжив міркуваннями, чи можна взагалі називати ДНР і ЛНР терористичними організаціями, якщо з цього приводу ще немає офіційних висновків міжнародних інстанцій? Мовляв, такими їх вважає лише Генеральна прокуратура України, але ж у світі їх ще не визнали терористичними. То чи мають українці право так їх кваліфікувати?

Причому все це прозвучало з вуст Тєрєшкова не в бесіді зі, скажімо, запрошеним до студії експертом, від якого можна було б почути фаховий коментар. Це було сказано, так би мовити, між іншим, під час обміну репліками з напарницею по ефіру Василісою Фроловою. Отак легко й просто.

Остання, до речі, зачитала надісланий через сайт радіостанції критичний відгук слухача про ведучого - «путинский щенок». Але на Тєрєшкова це ніяк не вплинуло.     

У мене зустрічні питання: цей Тєрєшков часом не родич свого російського тезки - кисєльова? Він лише дивиться LIFE NEWS чи й підпрацьовує там? А до ФСБ ніякого стосунку не має? І взагалі, навіщо мені в українському ефірі такі «зелені чоловічки»?  І чи означає «Ефір без правил», що він так само без моралі, совісті та мізків?

"Дмитрий Терешков. 27 лет. Образование - журналист. Первым местом работы в 2004 году была государственная запорожская радиостанция. Последние годы был ведущим и музыкальным редактором на радиостанциях в Киеве.

Создатель первой в Украине цифровой радиостанции ПЮРЕ. Участник комедийных проектов, выступает в жанре stand-up comedy. Колумнист Playboy. Двое детей.

Среди увлечений - настольные игры, виски и утопия в кинематографе, а также дискуссии об идеологиях, провокации и светло обжаренный кофе." - з сайту радіо "Вєсті".

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 195
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 649
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 953
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 559
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду