Фейсбук-спільнота "Бойкот російського телерадіопродукту" звернулася до власників і керівництва українських телерадіокомпаній

Фейсбук-спільнота "Бойкот російського телерадіопродукту" звернулася до власників і керівництва українських телерадіокомпаній

Активісти закликали телерадіомовників відмовитися від російської продукції та зайнятися виробленням своєї. Аби не прославляти і не фінансувати окупанта, сприяючи його агресії.
Фейсбук-спільнота "Бойкот російського телерадіопродукту" звернулася до власників і керівництва українських телерадіокомпаній
20 Серп 2014
0
1410

Активісти закликали телерадіомовників відмовитися від російської продукції та зайнятися виробленням своєї. Від українських каналів вимагають припинити прославляти й фінансувати окупанта:

"Активістами було піднято питання щодо недопустимості трансляцій телесеріалів на телебаченні, які прославляють військових, міліціонерів, прокурорів, спецназівців країни-агресора, яка веде фактичну війну проти українського народу.

Ми робили пікет під Нацрадою з питань телебачення та радіомовлення. В результаті було проведено зустріч керівництва Нацради із топ-менеджерами каналів. На жаль, жодних висновків та рішень вами прийнято не було.

Тому ми змушені продовжити громадський тиск, щоб змінити цю ситуацію.

Пропонуємо вам враховувати такі фактори:

1. Телеканали, які транслюють російські серіали є рупорами путіна в Україні, так як, практично в кожному з них, ми бачимо неприкриту пропаганду ворожої держави, прославляння її службовців, демонстрування державної символіки, звучання пісень, зневажливе ставлення до українців.

2. Економічний чинник. Купуючи російський продукт, ви фінансуєте російські компанії, які потім платять податки, а за ці гроші фінансується тероризм в Україні. Ми всі закликаємо світ вводити санкції щодо путінської росії, але ви і надалі продовжуєте співпрацювати з нею.

3. Сприяння українському телевиробництву. Купуючи російський продукт, ви позбавляєте можливості розвитку виробництва українськими компаніями. Адже російські студії не запрошують українських акторів - їм краще знімати своїх. Так, задіюється багато спеціалістів у кіносфері, значна частина серіалів знімається в Україні, а це означає, що в українців є досвід кіновиробництва. Якщо буде попит телеканалів, то вони зможуть знімати якісний продукт.

4. Підтримання патріотизму. В умовах війни ми спостерігаємо не бачені раніше прояви патріотизму у всіх регіоних України. Те саме на телебаченні - формується запит на патріотичний контент. Тобто, тренд змінюється і каналам необхідно реагувати.

Закликаємо вас: почніть змінювати наповнення своїх телеканалів, виведіть російське сміття з ефіру, давайте працювати на Україну і українців разом. У протилежному випадку, ви можете потрапити у протистояння з глядачем, який буде ігнорувати канали, що призведе до падіння рейтингів".

А я скажу жорсткіше. Це ж якою антиукраїнською сволотою потрібно бути, аби під час російсько-української війни транслювати серіали, що прославляють і героїзують окупанта. Більше того, не реагувати на численні заклики до припинення кричущого антидержавного, антилюдського неподобства.

На українському телебаченні крутять фільми про доблесний російський спецназ, який вбиває українців на Донбасі - як солдатів, так і мирне населення. І при цьому топ-менеджери, генпродюсери не відчувають жодних докорів сумління. Так само, як ті головорізи. Навпаки, вперто захищають це телевізійне блюзнірство, зневагу, знущання над Україною, над всіма нами.

Офіцера української армії, льотчицю Надію Савченко, що пішла захищати рідну землю від російських загарбників, терористи беруть у полон, а потім за вказівкою москви її викрадають з території України. Слідчий комітет РФ кидає її за грати і шиє пожиттєве ув'язнення. В анексованому Криму українського режисера Олега Сенцова заарештовують за прихильність Україні і вивозять до москви, де знущаються у в'язниці. А українські канали показують серіали про повсякденні звитяги російської міліції і прокуратури.

Я до керівників і топ-менеджерів. Ви хто, взагалі, такі? Які мами вас народили? Хто виховав? Чому повиростали такими сучарами? Що ви за люди і чи можна вас взагалі людьми назвати? Те, що ви НЕ українці - зрозуміло. Ви або з московії, або тутешні манкурти, безбатченки, хохли-малороси. Нехай і так, але невже у вас не лишилося бодай краплини, хоча б дещиці людяності? Що ж ви за упирі такі?

Для вас прибутки від реклами в серіалі - цінніше людського життя? Ви вважаєте, що це - достойний аргумент? Якщо так, то ви ж скоти натуральні! Бо робите свій бізнес на крові! Бузувіри кляті! Коли ж нажретеся?

Знайте ж, гади: якщо одного дня звично сядите у ліфт, а він раптово зірветься у шахту; якщо чомусь відмовлять гальма у вашої автівки чи кермо заклинить; якщо захворіє і помре ваша дитина - це вам буде відплата! Ну і само собою, коктейлям Молотова не дивуйтесь. Бо заслужили! Наволоч. Нехай горить під вами земля!

Читай також:

"Українські глядачі – заручники «піплметрів». Телевізійні рейтинги визначають 3740 домогосподарств"

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 194
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 648
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 952
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 559
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду