На каналі Коломойського над українцями цілий день знущатимуться російськими прикордонниками

На каналі Коломойського над українцями цілий день знущатимуться російськими прикордонниками

Цієї суботи на "2+2" з 10:30 до 19:20 демонструватимуть російський серіал "Кордон. Тайговий роман".
На каналі Коломойського над українцями цілий день знущатимуться російськими прикордонниками
29 Серп 2014
0
774

Цієї суботи на "2+2" з 10:30 до 19:20 демонструватимуть російський серіал "Кордон. Тайговий роман". Про гарнізон російських прикордонників. Точніше радянських, враховуючи час, у котрий відбуваються дії картини, але - один хрін. Назва стрічки у ці дні звучить для України дуже символічно. А головне - як не можна "доречно".

Ну якщо вже на каналі найпатріотичнішого з олігархів не гребують таке показувати, то що казати про Ахметова чи Пінчука? Переконаний, один дзвінок Ігоря Валерійовича - і серіалу немає. Але ж він має це захотіти. А воно щось не хочеться. Або діла немає...

Тому всю суботу українцям крутитимуть, як сказано в анонсі - "Шекспірівські пристрасті у маленькому військовому гарнізоні". Мабуть на каналі вважають, що ті "пристрасті", які відбуваються кожного дня на нашому кодоні, лише додаватимуть рейтингу.

P.S. По викладеним в Інтернеті аудіозаписам телефонних розмов Коломойського знаємо, як той любить міцне слівце. Колоритно виходить. То взяв би і на "2+2" дзвякнув:

- Алло... Вы шо там, г*ндоны, совсем, бл*, ох*ели? Сколько можно про этих боевых п*д*р*с*в кино крутить? Тем более русских... Они, бл*, по нашим *бошат... Я тут план "Б" запускаю... На случай вторжения этого шизофреника... в область... А вы, мать вашу... Снова про "зеленых человечков"? Давайте снимайте эту ху*ню и пускайте какую-то другую... Более-менее нейтральную... Сами подумайте какую...

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 025
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 196
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 091
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 650
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 954
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 560
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду