Порошенко - не менший популіст, ніж Ляшко, одначе це не завадило Мустафі Найєму опинитися в списках президентської партії

Порошенко - не менший популіст, ніж Ляшко, одначе це не завадило Мустафі Найєму опинитися в списках президентської партії

Мустафа Найєм і Сергій Лещенко балотуватимуться в народні депутати у списку партії "Блок Петра Порошенка".
Порошенко - не менший популіст, ніж Ляшко, одначе це не завадило Мустафі Найєму опинитися в списках президентської партії
14 Вер 2014
0
1271

Стало відомо, що Мустафа Найєм і Сергій Лещенко балотуватимуться в народні депутати у списку партії "Блок Петра Порошенка". У добру путь, тільки в мене єдине питання: чим Порошенко в плані популізму вирізняється від Ляшка, якого Мустафа так зневажає?

Приміром, Порошенко обіцяв, що:

- продасть свій бізнес;

- АТО триватиме години;

- в АТО не буде строковиків, воюватимуть тільки добровольці, а їхні життя і здоров’я будуть застраховані на мільйон гривень; (під час цієї промови з натовпу, перед яким виступав Порошенко, почулося запитання: «А коли це так буде?». Почувши його, Петро Олексійович відреагував: «Запиши – з 26 травня!»);

- боєць АТО отримуватиме тисячу гривень на день;

- солдат не буде голодним, його добре одягнуть і озброять, бо армія стане найпершим пріоритетом;

- Україна ніколи не вступатиме в переговори з терористами.

Це одні з найголовніших, програмних месиджів кандидата Порошенка, які сприяли його перемозі вже в першому турі президентських виборів. Одначе Мустафа висуває претензії в популізмі Ляшку, а не Президенту. Більше того, йде в парламент в списку Блока Порошенка.

Тим часом згаданий тут Ляшко не оминув нагоди попіаритися на Ялтинському форумі YES, який через анексію Криму проходить цього року в Києві. По 5 каналу в рубриці «Пряма мова» пускають ролики, де Ляшко здоровкається й бесідує з Александром Квасьневським, Петом Коксом і навіть самим Жозе Мануелем Баррозу.

Якщо такі сюжетики викликають іронічну посмішку, то зовсім інакше враження виникає від тих, де Ляшко хизується своєю опікою над покаліченими бійцями АТО. Одна річ - допомога нужденним, інша - коли це стає складовою політичного піару.

Читай також:

"Свобода слова" на ІСТV: Мустафа vs Ляшко. Голослів'я проти популізму"

"Сергій Лещенко схожий на сина Геннадія Кернеса, а Олександр Ільїних та Віталій Білоножко - на південнокорейського репера Псая"

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 192
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 646
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 950
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 557
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду