Перемозі "опозиційного блоку" на Дніпропетровщині сприяли... російські серіали і радіо "Вєсті"

Перемозі "опозиційного блоку" на Дніпропетровщині сприяли... російські серіали і радіо "Вєсті"

От подивилися дніпропетровчани телевізор, а там - російські серіали. Чи то про ментів, чи то про сватів, а в них росіяни - хороші, добрі, душевні...
Перемозі "опозиційного блоку" на Дніпропетровщині сприяли... російські серіали і радіо "Вєсті"
28 Жов 2014
0
2092

От подивилися дніпропетровчани телевізор, а там - російські серіали. Чи то про ментів, чи то про сватів, а в них росіяни - хороші, добрі, душевні. Випивають, співають, жартують - за мир і справедливість. То які ж вони нам вороги? І "опозиційний блок" - за мир і стабільність, за дружбу з росією, з такими хорошими росіянами. То чому б за нього не проголосувати?

Навіть на каналах Коломойського російські спецназ, десант, розвідники та інші "зелені чоловічки" - звичайна буденність. Вони для українських глядачів вже давно як свої, рідні. То які проблеми з Кримом чи Донбасом? Якщо подивитися такі фільми, то там наші друзі-росіяни.

А послухати регулярні виступи політичного експерта Іскандера Хісамова на радіо "Вєсті" (чи газетку почитати), то виходить, що ніякі деенерівці не терористи. А цілком нормальні, ідейні хлопці - ополченці. Викрадають, катують, вбивають? Ну то й що? Подумаєш... Просто вони так добиваються, щоби Донбас почули. Про що й "опозиційний блок" без кінця триндить.

Якщо Ігор Валерійович думає, що всі ці серіали, теле- і радіоефіри - нічого не варті, і вони ні на що не впливають, то глибоко помиляється. Зняти хороший документальний фільм про "Битву за Дніпро" - замало. Треба виграти її насправді. В тому числі і в інформаційному просторі. А тут до перемоги ще ой як далеко!

Звісно, інформаційний фактор, хоча і надважливий, але далеко не єдиний. Є й інші, які сприяли регіоналівському блоку.

Зокрема, є ще у нас такі бабусі і дідусі, які прагнуть разом із собою затягнути у труну всю Україну. Зі своїми дітьми й онуками та їхніми надіями і вірою у європейське майбутнє - для себе і країни.

А є такі, що незалежно від свого віку - як були ватниками, так ними і лишатимуться до кінця. Їх не виправиш і не позбудешься. Дихаючи ненавистю до всього українського, вони отруюватимуть собою навколишнє середовище і життя співгромадянам весь час свого існування.

Є й хохли-малороси, яким, на жаль, ніколи не зрозуміти й не відчути, що таке бути українцем. Це теж частина виборців "опозиційного блоку".

А додайте до цього помічені на округах численні фальсифікації, про які заявляє ОДА й громадянські активісти і яких в упор не помічає місцева прокуратура. Дуже шкода, що в Дніпропетровську посилають сигнали SOS, а в Києві їх не чують... Чомусь...

Оце все взяте до купи і призвело до таких результатів. Але не варто посипати голову попелом. Перше місце "опозиційного блоку" на Дніпропетровщині - ніяка не трагедія. Скоріше прикрість. Бо все-таки, навіть за цих умов, згідно з даними ЦВК, національно-демократичні, патріотичні сили тут перемогли. Сумарно, серед тих партій, що подолали 5-ти відсотковий бар'єр в області, проукраїнські здобули переконливу більшість голосів.

Та й з мажоритаркою не все так погано. Адже серед інших до парламенту проходять Дмитро Ярош, Костянтин Усов, Андрій Денисенко. Тобто, є чому порадіти.

Отже, Дніпро бореться! І за себе, і  за Україну! Натхненно, гордо, драйвово! "Только ДНЕПР - только победа!".

Заява Штабу національного захисту Дніпропетровської області

Штаб національного захисту Дніпропетровської області не визнає результатів виборів на 38,32, 31 округах, де задокументовані факти масової фальсифікації зі сторони групи Вілкула та «Опозиційного блоку».
На цих округах було зафіксовано безліч фактів тотального підкупу виборців особами, які напряму причетні та є організаторами тітушок та «Антимайдану» у Дніпропетровській області.
Прокуратура Дніпропетровської області не відреагувала відповідним чином на жодну з заяв громадян про правопорушення, підкупи та фальсифікації на вказаних виборчих дільницях. Об’єднана громадськість Дніпропетровської області не визнає сфальсифікованих результатів виборів, за якими в регіоні ніби-то перемагає «Опозиційний блок».
Ми зробимо все, щоб не допустити реваншу регіоналів-тітушек та не пропустимо жодну сволоту до Верховної Ради України від Дніпропетровщини.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 030
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 201
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 096
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 654
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 959
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 564
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду