Українці обурені російським "огоньком" на "Інтері" й вимагають негайної реакції від РНБО, Мінстеця та Нацради

Українці обурені російським "огоньком" на "Інтері" й вимагають негайної реакції від РНБО, Мінстеця та Нацради

У колабораціонізмі з російськими окупантами також звинувачують ТРК "Україну", ІСТV, "1+1", ТЕТ.
Українці обурені російським "огоньком" на "Інтері" й вимагають негайної реакції від РНБО, Мінстеця та Нацради
1 Січ 2015
0
11648
Трансляція окупаційного вогнику на "Інтері" глибоко обурила українських глядачів. В Інтернеті - шквал осуду. Фейсбуком іде хвиля громадянського гніву. Люди звертаються до органів державної влади з вимогою вживання невідкладних і рішучих дій у відповідь. У колабораціонізмі з російськими окупантами та в антиукраїнському мракобіссі також звинувачують ТРК "Україну", ІСТV, "1+1", ТЕТ та інші канали.
 
 
 
Прохання про максимальний перепост!

На "Інтері" блакитний вогник з cелебретіс з Раші з Кобзоном і Валерією. Це ми в Україні живемо чи в Росії?

Здається, парламент розширив повноваження РНБО. Чи Турчинов на Багамах?

‪#‎stop‬ ‪#‎vata‬ ‪#‎Inter‬ Хлопці, розпочинаємо хештех твіттер та фейсбук шторм? Розкиньте по-максимуму у групах!

Ще варіанти: ‪#‎заброни‬ ‪#‎Інтер‬, #stop #Inter, ‪#‎bez‬ ‪#‎Intera‬

Angelica Deribásкожний другий канал у Одесі транслює москалів((

Yuriy Vikhor Це стосується всіх каналів без винятку, а не тільки інтерУ. Скільки можна знущатися з українського народу???

Valentin KhankoТарас, 1+1 после ОЭ сразу диско80 с флагами параши.

Юрий Банк  Що ж роблять в нац рад¡ т¡ люди на чол¡ з Герасим'юк.?!
!х попризначали туда саме для того аби сл¡дкувати за мед¡а простором та саме за для того щоб не було цих маскальско-фашистских программ на телебачен¡...

Мирослава Василюк  СТИДОБА!!!!!!! Соромно за наших керівників! Знову нічого не бачать і чують? Покарайте хоч один телеканал і швидко буде порядок!

 

Сегодня телеканал Інтер, показав Кобзонов, Газмановых и прочих пидорасов, работающих клоунами у террористов, плюнул не только в лицо всем украинцам, но также и на могилы всех погибших украинских солдат.

И никакая это не случайность - это сознательный циничный акт изощрённого издевательства над Украиной.

Считаю, что Інтеру должен быть объявлен тотальный бойкот. Отныне ни один вменяемый украинский политик не должен появляться в эфире этого сральника. И ни один вменяемый украинец не должен его смотреть.

Хороших рейтингов, г@ндоны.

 
У мене серед друзів є кілька людей, які працюють на Телеканал Интер. Друзі, ваш канал – гівно. Продюсер вашого каналу – мразь. Але канал – це в першу чергу люди. Я не хочу робити якихось швидких висновків, але сподіваюся, що ви затрималися на цьому каналі абсолютно випадково і за наступний місяць ви знайдете роботу на іншому.

Вважайте це травлею, але я за травлю, поки з каналу «Інтер» не піде останній хороший спеціаліст і не залишаться криворукі продажні покидьки, які будуть робити настільки гівняний і непрофесійний продукт, що рейтинги цього каналу впадуть самі по собі.

Якщо вас друзі мій пост образив, можете мене видалити уже прямо зараз і зробити це самі. Або я вас видалю десь через місяць, якщо ви будете все ще працювати на цьому каналі. Або ви зміните роботу і ми залишимося друзями. У будь-якому випадку в 2015 році у мене не буде друзів, які працюють на каналі «Інтер».

Якщо ж ви думаєте, що не займаєтеся політикою, а у вас просто розважальні проекти і ви ні в чому не винні, то повторюся, що канал – це люди. І ваші розважальні проекти тримають аудиторію, що потім, ввечері їм втюхувати гівно, яке у великих кількостях транслює канал «Інтер».

Я не закликаю бойкотувати «Інтер», це в загальній масі глядачів нічого не дасть. Але я буду запитувати у своїх друзів, чи вони все ще працюють на каналі. І хай це буде просто водій, технік чи прибиральниця.

Миру всім вам і сил, щоб зробити важливий крок у 2015 році. Вірю, що ви хороші спеціалісти і зможете знайти іншу роботу.

P.S. Я вже писав про те, що генеральний продюсер каналу «Інтер» - мразь? Ні? Так от, генеральний продюсер каналу «Інтер» - мразь!

 
Звернення Oleksiy Kurinniy, експерта комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів.
 
Просимо поширити!

«ПОГОДЖЕНО З КОЛЕГАМИ ПО КОМІСІЇ З ФІЛЬМІВ ТА З ІНШИХ УКРАЇНОЦЕНТРИЧНИХ ПРАВОЗАХИСНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ:

Сьогодні впродовж новорічної ночі на телеканалі Інтер - засилля виконавців, що різко засуджуються суспільством через підтримку ними війни та злочинних дій Росії.

Серед одіозних виконавців - регіоналка Таїсія Повалій, лауреати російської музичної премії Потап і Настя, а також Ані Лорак, яка виступала у Москві одразу ж після сепаратиста Аксьонова. Виступали і відомі антиукраїнськими висловлюваннями Й. Кобзон, Валерія, Ю. Газманов, а також М. Басков, що закликав знищити збройно Майдан-2004.

Така інформаційна політика Інтера - сприяє російській пропаганді
тож є неприйнтна для українського суспільства, З огляду на це, вимагаємо позбавлення ліцензії телеканалу Інтер - як такого, що в умовах війни працює на ворога».

Запрошуємо долучатися до звернення представників усіх державних установ та організацій, що регулюють інформаційний простір України.

Любов Марущак Телефон Интера +38 (044) 490 67 65 нацрада 0-(44)-278-75-75 - звоните, надо оформлять жалобы официально RT

Олександр Яницький А чому у зверненні згадується тільки Інтер? Ахметівський канал "Україна" також транслював московське лайно. Чи Ахметов у нас вже остаточно потрапив до касти недоторканих?!

Олексій Мазур  А по ICTV з обіду крутять окупаційні мультики про трьох російських богатирів. Серед тих, хто озвучує ролі - путінські холопи Олег Табаков І Федір Бондарчук. По "ТЕТу" - дегенерат Віталька.

Тарас Пісаржевський

Tatyana Larina

Як я хвалила 1+1 що вони транслювали в Новорічну ніч такий смарт продукт, як концерт ОЕ - вишукано, патріотично, українсько, на часі і з повагою до тих, хто загинув і тих, кому зараз дуже нелегко. І кажуть, що"Вечірній Квартал" був хороший.

АЛЕ ж бл*дь!! випадково щойно побачила - ці суки крутять зараз діскотєку 80, концерт з Олімпійського в москві!! Ігорь Ніколаєв і всілякі інша кацапстанці співають, російські прапори махають, шапки російські в натовпі...
"спасибо, москва!"- лунає зі сцени.
Горіть в пеклі разом з "інтером", уроди, якщо вам нема більш чого показувати.

- по поводу новогоднего Интера. Не смотрю ТВ. Но обратил внимание на ситуацию. И это чудовищно. Не знаю, какие слова подобрать. Суки циничные - вот это самое безобидное. Если сейчас российских пропагандистов не поставить на место, мы снова получим ад, который надо будет тушить ценой человеческих жизней. Нужно действовать немедленно.

Три реплики.

1) если бы был политиком - перестал бы ходить туда.

2) если бы был рекламодателем - разорвал бы отношения.

3) если бы был членом Нацсовета - вынес бы предупреждение (с последующим лишением лицензии).

Ну а в сухом остатке и без эмоций - нет, Интер не сошел с ума. Просто он принадлежит Сергею Левочкину, а значит - ОппоБлоку. А это Кремль. Так что все просто. Цинизм и надругательство над памятью убитых украинских солдат и гражданских - вот это и есть лицо всего, что связано с Россией. Вы спросите - какой смысл? Зачем Интеру нужно было это делать? Зачем менеджеры канала согласились на очевидную провокацию? Здесь тоже все просто. Эта ситуация сделана специально, чтобы разозлить украинское общество, а потом говорить о "репрессиях против демократии". А как не быть репрессиям после такого? Ок, пусть так. Мы же хунта. Надо быть решительнее и выбить информационный рычаг давления.

И да. Если после всего этого вы увидите в студиях Интера так называемых "украинских политиков" - делайте выводы. Есть достаточно каналов, чтобы продвигать свои идеи. Огромное количество. А появляться в студии Интера хотя бы до тех пор, пока канал не принесет официальные извинения - это значит быть подонком без совести, морали и собственной позиции. Буду периодически мониторить и сообщать вам, кто из "политиков" опустился на это дно.

З численних звернень користувачів на Фейсбук-сторінці Нацради:

Сашко Лірник ЩО ВИ СОБІ ДУМАЄТЕ?!!! ШО ЦЕ ЗА ШАБАШ ОКУПАНТІВ НА ТЕЛЕКАНАЛІ "ІНТЕР" В НОВОРІЧНУ НІЧ?! Вимагаю позбавлення ліцензії цього пронацистського телеканалу!

Володимир Маріна З новим роком. Що це за жарти з "ватою" на інтері в новорічну ніч? Прийміть міри!

Олексій Мазур Що Нацрада робитиме з Інтером? Чи Юрій Артеменко знову самоусунеться і порадить громадянам самим звертатися до суду?

Олександр Бойко Як можна було дозволити сепаратистско-рашистському Інтеру транслювати в новорічну ніч представників Лугандона: Кобзона, Валерію, Газманова & со? Деякі країни їм навіть в'їзд заборонили, враховуючи їхню "руськомирську" позицію! Допомогти бійцям, пораненим, сім'ям загиблих, дитячим будинкам,..(враховуючи суми гонорарів для цих лугандонів, вистачило б багато на що) - "неа, мы за мир"! Може ще й Пореченкова запросимо? Ганьба! Близько 4700 загиблих та приблизно 1500 зниклих безвісті протягом цієї війни (дані ООН)! Як це сприймати їхнім сім'ям, сім'ям тих, хто на фронті та нам усім?! Що, "бабло решаєт всьо"?.. ГАНЬБА! Слава Україні!

Peter Sokoljanskiy Как вы разцениваете трансляцию новогоднего огонька 31.12. 2014 / 1.1.2015 на Интер с участием кобзона и других российских артистов ????

Петро Корнійчук Українці надзвичайно толерантна нація, але це вже якось дико. Зверніть увагу на Інтер.

Дмитро Доу Шановна Нацрада! Я розумію, можливо контроль контенту не в межах вашої компетенції, але тоді в чиїх це межах? Верховної Ради? Президента? Чи кого взагалі? Допоки ви будете довго думати, місяць, рік, або два, наші веселі, ватні телеканали продовжать транслювати ворожий контент. Фільми про чудний совок та мило про московську любов з ментами, плюс шоу Кобзонів з Газмановим. Постійно довблячи м'який мозок хохлів, котрих ще багато залишилося серед українців, формуючи серед них потенційні загони для створення лугандону v.2.0. Совкове, гарматне м'ясо, зрощуване на кремлівськіх дріжджах. Гримуча суміш.

Зрозуміло, що Нацрада, як і влада загалом, хоче й далі гратися в толерантність на радість ЄС, але боюся, що ця забавка погано закінчиться. Може прийти час, коли рашистська наволоч не буде вже звертати уваги на моральні вагання авторітетних експертів й політиків, щодо свободи слова в Україні. Вони просто відімкнуть все українське, а незгодних розстріляють. Наприклад в ХНР.

P.S. Я чув думку Ольги Герасим'юк та пана Томенка, що цензура неприпустима. Добре. Мабуть сепаратизм і тероризм - це невелика ціна за плюралізм під час війни. Хоча, краще про це запитати у наших воїнів. Живих і загиблих.

РНБО, МІНСТЕЦЬ І НАЦРАДА!

ДОСИТЬ СИДІТИ, СКЛАВШИ РУКИ ТА ПРОТИРАТИ ШТАНИ І СПІДНИЦІ!

ЧАС ПРОВОДИТИ ІНФОРМАЦІЙНЕ АТО!

совещание в рнбо
- что делать с телеканалом "интер"?
- сжечь!!!
- а может просто порекомендуем не смотреть?
- можно и так. но вначале сжечь!

"Рубиновые части солнца зари
Рубят злые страсти сжигают внутри.
Прыгай выше неба, брат и сестра.
Золотые искры  брызги костра.

Радуйся молоту в крепкой руке!
Водопад молодость в быстрой реке.
Бей барабан — бам, бам!
Баррикады, друзья, шум, гам."

/"Воины света", Ляпис Трубецкой/

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 195
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 649
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 952
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 559
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду