Про «дві секунди кобзона» та інші злочини «Інтерівського» рашизму

Про «дві секунди кобзона» та інші злочини «Інтерівського» рашизму

Роману Бочкалі на його відкрите звернення до Вікторії Сюмар на захист "Інтеру".
Про «дві секунди кобзона» та інші злочини «Інтерівського» рашизму
29 Січ 2015
0
1017

Закидаючи народному депутату України, голові Комітету ВР з питань свободи слова Вікторії Сюмар участь в "отжиме" канала "Інтер", його співробітник, фронтовий кореспондент Роман Бочкала серед іншого пише:

"На сайте «Интера» есть интересный снимок за 10 декабря 2012-го - Виктория Сюмар в компании с директором нашего телеканала. В тот день Виктория стала главой общественного наблюдательного совета «Интера». А сейчас она, по сути, возглавила компанию по травле близкого ей в прошлом канала".

Ну, в порівнянні з тим, як "Інтер" цькував Майдан, то нинішня "травля" каналу - дитячий лепет. А чому, до речі, саме "травля"? Чи такою вважається будь-яка критика каналу? А що, вона не допускається і є поза законом? Так за це ж ніби ще не проголосували. Можливо тому, що поки БПП і "опозиціний блок" не в коаліції і в них немає більшості.

"Ведь кроме «Интера» российские деньги присутствуют в уставных фондах тысяч других украинских предприятий. Начиная от банков, ракет и самолетов и заканчивая газом, конечно".

На жаль, справді маємо таку біду. Вона потребує вирішення, в тому числі і у випадку з "Інтером". І нехай кожен відповідає за себе, не киваючи на інших.

"Но политическую силу «Народный фронт» (подчеркиваю), представителями которой являются госпожа Сюмар (соавтор законопроекта №1824) и соавторы законопроекта №1768 (Левус, Высоцкий, Величкович), в данном контексте интересует только «Интер». Фактически вышеуказанные законодательные инициативы лишают «Интер» лицензии".

А чому тільки "Інтер"? Йдеться про всі канали, які того заслуговують! "Інтер" лише в їхньому числі. "Томенко добавил, что речь идет не только об "Интере", но и о других телеканалах", - повідомляють "Подробиці.

«Вам прекрасно известно, что телеканал «Интер» - это не какие-то там российские инвесторы, а прежде всего сотни украинских специалистов. Журналисты, операторы, редакторы, монтажеры, гримеры и прочие труженики телевизионного цеха, ежедневно добросовестно выполняющие свои обязанности. А порой и рискующие жизнями в АТО и других небезопасных местах. Именно мы и есть телеканал «Интер». Люди, создающие эфирный продукт. Какие у вас к нам претензии?».

Журналіст вважає прийнятним захищати російський капітал і рашизм на його каналі турботою про долю зайнятих там колег – фахівців своєї справи. "Інтерівця" аж ніяк не коробить, що під час війни на телеканалі країни, яка стала жертвою агресії, безперешкодно працюють як гроші окупанта, так і демонструється його продукція. І він ніяк не второпає, які можуть бути претензії до людей, що створюють ефірний продукт, який принижує і ранить українців.

Ваші кобзони, серіали та інші прояви руского міра – це справжні тортури! Ви робите боляче! Ви приносите людям муки і страждання, маючи їх за піддослідних! Ви дістали своїми образами національних почуттів, експериментами над людською психікою та випробовуваннями на мціність громадянського терпіння!

«Какое влияние на нас оказывает «рука Москвы»? Когда на всю страну в режиме онлайн бойцы прямо с передовой скандируют «Путин ху@ло» - это тоже «рука Москвы»? Когда я и мои товарищи в прямом эфире показываем, что творит агрессор на нашей земле - это тоже «рука Москвы»? Часть коварного замысла? Мне не стыдно ни за один свой сюжет. И за то, что я работаю на «Интере», мне тоже не стыдно».

А в політиці «опозиційного блоку», який ви піарите в новинах, аж зі шкури геть лізете – теж немає жодного впливу «руки москви»? Що, впритул не бачите? В них же язик не повертається визнати росію агресором і окупантом, а розв’язану нею війну проти України - війною. То що, зовсім ніякого впливу? Про це сюжети не хочете засняти?

Чули, як ваш вілкул відповів у «Чорному дзеркалі» на питання, чи визнає він, що на Донбасі є російська армія? «Если есть, то да», - сказав він. А за піар таких вілкулів, що йде в новинах разом із репортажами з фронту, не соромно? Хоча б перед тими бійцями, які боронять Україну і скандують "путін-ху*ло!".

А за рашистський вогник – теж не соромно? Він би мав зігрівати і розчулювати українців?

«Суть Ваших претензий сводится к двум секундам Кобзона в новогоднюю ночь? Этот Кобзон, очевидно, круче полуторачасового Путина в прямом эфире на канале вашего уже соратника?»

Куля вбиває ще швидше, ніж за дві секунди. Миттєвість – і немає людини. То кобзон виступає саме за такі кулі для тих солдатів, про яких ви робите репортажі з передової. Не вбачаєте тут ніяких протиріч? За них вам теж, напевно, не соромно?

«Оппозиция - парламентская. И с этим нужно считаться. Что еще?».

Але від того не перестає бути проросійською, а значить ворожою до України. За них проголосували? Так. А ви не знаєте хто? Та ті, хто закликали сюди росію і путіна! І навіть зараз разом з «опозиційним блоком» звинувачують у всьому Україну, ЄвроМайдан і нашу армію, а не росію!

«В свое время мир не отвернулся от Германии, потому что справедливо отделил ее от режима Гитлера. Я думаю, нам тоже нужно разделять Россию и режим Путина».

Цікаво, а як зараз можна відділити від путіна росію з 85 % (а то й більше) росіян, які в імпер-шовіністичному угарі підтримують свого фюрера-самодержця? Свого часу Світ тільки тому і не відвернувся від Німеччини, що німці засудили гітлеризм, позбулися спадщини націонал-соціалізму, провели денацифікацію.

То може спочатку варто дочекатися, коли росіяни отямляться? Поки ж вони не засудять і не позбудуться путіна, як можна закликати розділяти одне від іншого, тим більше, якщо це - одне ціле, що суне на Україну смертоносною ордою? 

Читай також:

Депутат від БПП і радник Президента Микола Томенко підтримав «Інтер». Приніс каналу "охоронну грамоту" від Порошенка?

Рішення Нацради щодо "Інтера" засвідчує, що на інформаційному фронті в нас так само кепсько, як і з АТО

На каналі 112 розстріл редакції "Charlie Hebdo" порівняли з "гоніннями" на газету "Вєсті" і "наїздом" на "Інтер"

Українці обурені російським "огоньком" на "Інтері" й вимагають негайної реакції від РНБО, Мінстеця та Нацради

Юрій Стець вважає покарання «Інтера» за новорічну антиукраїнську вакханалію правовим безглуздям і не займатиметься цим

Вікторія Сюмар дала сигнал російським терористам захоплювати стратегічні об'єкти по всій Україні

Однієї "картинкою" для путіна стало менше. "Соколи" авакова вбили координатора "Правого сектору" Сашка Білого. Хто наступний?

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 194
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 648
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 952
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 559
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду