Екс-речник МЗС бандюковича Олег Волошин: від "Права на владу" до права на зраду

Екс-речник МЗС бандюковича Олег Волошин: від "Права на владу" до права на зраду

У передачі "Право на владу" (1+1) політолог-міжнародник проявив себе відвертим кремлівським агентом.
Екс-речник МЗС бандюковича Олег Волошин: від "Права на владу" до права на зраду
13 Лют 2015
0
956

У передачі "Право на владу" (1+1) присутній у студії як політолог-міжнародник спікер "кремлівського блоку" запропонував заспокоїти путіна офіційною відмовою України від збройного повернення відтяпаного росією Крима.

Мовляв, такий варіант - воєнних дій з боку України - не відкидається кремлем і є фактором напруги для російського керівництва. В той же час на захист Криму (від українців) готові встати тисячі добровольців. Тому, на переконання Волошина, Україні було б не зайвим розрядити ситуацію.

Сказаним Волошин проявив себе не тільки симпатиком, а й відкритим лобістом агресора, путінським агентом. Бо для екс-речника МЗС найважливіше не питання відновлення територіальної цілісності України, а політичне і душевне балгополуччя ворога. І якщо того щось турбує, то Україна має зробити все для його комфорту - заспокоїти окупанта, знявши приводи для зайвих хвилювань.

Разом з Іриною Геращенко та Юрієм Березою Волошину відповів колишній прес-секретар посольства Грузії в Україні Бачо Корчілава. Грузин висловив подив і обурення почутим від громадянина України і зазначив, що якби таке Волошин сказав у Грузії про Абхазію, то його б, м'яко кажучи, не зрозуміли.

Не знаю, чи дивилися цю передачу в РНБО чи СБУ, але, як на мене, побачене мало б привернути увагу компетентних органів до персони Волошина і дати привід для аналізу його діяльності.

Примітно, що це не перше таке висловлювання Волошина про Крим. Складається враження, що кримська тема є одним з його пріоритетів. Адже нещодавно в ефірі радіо "Вєсті" цей експерт-міжнародник дозволив собі таке:



1. "Можете меня считать не патриотом, но я считаю, какого черта жители Коломыи должны решать  за жителей Севастополя, в каком государстве им жить. Это недемократично и неправильно. Ну не решали жители Лондона за шотландцев, где им находиться, референдум Шотландии проходил исключительно в Шотландии".

2.
"Я не слышал, чтобы там кто-то кроме крымских татар, которых реально притесняют, и какой-то части украинских патриотов, которых не так много, чтобы там кто-то сильно страдал из-за того, что он оказался под властью России. Поэтому как-то странно освобождать территорию, жители которой не хотят быть освобожденными".

А що ще Волошин має сказати, аби нарешті потрапити у поле зору правоохоронних органів України?     

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 195
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 649
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 952
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 559
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду