ЯК ЗІНА ТА ДУСЯ зустріли Єрему з супутником

ЯК ЗІНА ТА ДУСЯ зустріли Єрему з супутником

“ Зіно, як ти до “Цифрових відчуттів” ставишся»,– запитала в журналістки Підалькіної Дуся Катасонова. “Йой” – відповіла Зіна. А що вона, сердешна, ще могла відповісти? Зажала Зіна тонку руку Дусі у своїй грубій долоні. Так і пішли дівчата на виста
ЯК ЗІНА ТА ДУСЯ зустріли Єрему з супутником
ЯК ЗІНА ТА ДУСЯ зустріли Єрему з супутником
19 Квіт 2008
0
6935

Зіно, як ти до “Цифрових відчуттів” ставишся»,– запитала в журналістки Підалькіної Дуся Катасонова. “Йой” – відповіла Зіна. А що вона, сердешна, ще могла відповісти? Зажала Зіна тонку руку Дусі у своїй грубій долоні. Так і пішли дівчата на виставку. Ні дать, ні взять – подруги. Не те, щоб їх комп’ютерні технології вельми цікавили. Ні. Обидві дівчини у люди вийшли, хотіли на художників подивитися. Як зайшли в Центр Сучасного Мистецтва, Дуся за спину Зіни сховалася. Як падло останнє, з-за плеча виглядає. Зирк, а назустріч Анатолій Єрема (1+1) йде. Головний інтелектуал країни. Після Юрія Макарова, звісно. Із хлопчиськом привабливим крокує. “Я цікавлюся мистецтвом. Особливо сучасними технологіями”. – каже. “Як цікаво!” зрозуміла його Підалькіна. Та Катасонова стала перед Зіною і запитаннячко дурне ввернула.

Д.К. (нагло) А чи замислюєтесь ви, Анатолій, над фейс-контролем, коли ходите на такі заходи?

А.Є. (розгублено) А нащо про це думати?

З.П. (виправляючи ситуацію) Дрес-код...Реакція оточуючих… І таке інше.

А.Є. (нарешті впевнено) Зовнішній вигляд – елемент моєї роботи. Я не можу зявитися на людях в якомусь непотребному вигляді. Це аксіома.

- Зовнішній вигляд - елемент моєї роботи.

Д.К. (піднімаючи келих шампанського, кокетуючи і вказуючи на синій колір футболки Яреми) Ви підбираєте одяг під колір очей?

А.Є. (сміючись у відповідь) Не тільки. Але це також буває.

Анатолій Єрема часом підбирає одяг під колір очей.

А його супутник підбирає одяг трохи затісний...

Зіна смикнула за рукав Дусю, бо хлопець, який був з Єремою, відійшов в бік. Засумував без уваги, певно. Єрема стривожено оглядався, а ми вирішили непомітно зникнути. Та не встигли Дуся і Зіна цю ситуацію обміркувати, як почули до болю нудне: “Знов працювати примушують”. Повз них приречено йшла з фото-камерою оператор каналу “Інтер” Яна Гриценко. “Зі складним характером дівуля” – провела її очима Катасонова, бо видно було, що хоч і скаржиться та Яна на життя, а їй таки приємно камеру в руках тримати.

Яна Гриценко - дівуля зі складним характером.

Нам ця суперечлива особа була не дуже цікава, тож ми взяли ноги до рук і подалися прямісінько до світської персони та знаного у різних колах фотографа Віктора Марущенко. І людина не дурна, і біцепси з тріцепсами на місці. Одне слово, нормальок.

З.П. (несподівано російською перша в очі лізе) Виктор, вы здесь один, как светоч...

В.М. (здивовано) Почему один? (вказуючи на товариша) Я с Сашей Гляделовым.

Д.К. (підстрибуючи) А що, хлопці, не хочете тєлік ввечорі подивитися?

В.М. (по-чоловічому серйозно) У меня сателит стоит. (задоволено) Я только порно смотрю. 400 каналов порно.

Фотограф Віктор Марущенко: - Я смотрю только порно!

З.П. (зацікавлено) И что там показывают?

В.М. Ну в основном дают. Телефоны девушек.

З.П. (розчаровано) И вы звонили?

В.М. У меня денег нет.

Д.К. (глузливо) Неужели фотографы в нашей стране такие бедные?

В.М. Деньги есть, но на что-то другое. А что вас интересует?

Д.К. (трагікомічно) Это и интересует.

С.Г. (міняючи грошову тему) А я вообще не смотрю телевизор, потому что у меня его нет. Мне периодически дарят телевизор друзья со словами - это тебе, чтобы не выделывался. Я его на другой день передариваю.

Д.К. (дістаючи візитівку) Позвоните мне, когда следующий подарят.

Тут нашу увагу привернула білявка з ірокезом. То Юля Вебер – тележурналіст “5-го”, “Інтеру”, а тепер “1+1”. Дівуля ще та тусовщиця. Де б Дуся і Зіна не були, завше їм той ірокез на очі попадає. “Оригіналка”... – скептично промовила Катасонова. “Білявка”... - вперше за вечір погодилася із Дусею Зіна.

Д.К. їдливо) А що, Юлю, ви навмисне на технології нові подивитися з такою зачіскою прийшли?

Ю.В. Ні я кожен день ходжу така. І на роботі, і вдома я однакова. Кєди кілька місяців ношу, штани також, а шарф декілька років.

Юля Вебер (1+1) - Кеди по кілька місяців ношу, штани теж.

Д.К. (не розуміючи, як можна носити так довго один і той самий одяг) А як ви ставитеся до шоу білявок на українському телебаченні?

Ю.В. (недовірливо дивлячись на дівчат) Я мало дивлюся телевізор. Я його роблю.

З.П. (уточнюючи) Шоу білявок не ображає?

Ю.В. (навіть не знітившись, гордовито) Ні мене з білявками не ідентифікують. Якщо говорити про розумові здібності, я стопроцентна брюнетка.

Юля Вебер: - Якщо говорити про розумові здібності, то я стопроцентна брюнетка!

Д.К. (не вгамовуючись) Як жінки роблять карєру на телебаченні. Чула, їм непросто.

Ю.В. Біографію хочете? Я родом з Чернівців...

Д.К. (навіть не слухаючи) А щодо конкурентів-жінок?.. Скажіть щось гидке.

Ю.В. (замислившись) Щось гидке?.. (ніби згадавши) Окей. У мене був неприємний випадок, коли журналістка постояла поруч під час мого ексклюзиву з французьким письменником. Потім вона задавала таке ж запитання, тільки іншими словами. Він відповідав так само, як мені, тільки поширеніше. Я спитала, нащо вона задає мої запитання, а вона тільки промичала у відповідь щось незрозуміле.

Д.К. (зацікавившись) А волосся їй видерти?

Ю.В. (притискаючи мікрофона з написом “1 + 1” до своїх дівочих грудей) Ні, навіщо.

З.П. (вставляючи пять копійок) Чоловікам подобається зачіска?

Ю.В. (не опускаючи мікрофона) Один сказав, що це зачіска для самотніх дівчат, тому що складно обняти не вколовшись. Але для кого треба, я причесуюсь.

Відійшли від ірокеза журналістки, ми озирнулися. А навколо художники у комп’ютерні забавки грають. “Немов ті діти безголові!” – сплеснула у долоні Дуся. Блим, а біля входу на вулиці відомий художник Максим Мамсіков стоїть. Дорослий такий, до ігор не підходить, теревенить з друзяками.

Мамсіков назбирав навколо себе мистецьку публіку.

Д.К. ( до Мамсікова вирішила невимушено почати розмову) Що ти скажеш про жінок- ведучих на телебаченні?

М.М. (замислившись нарешті) Какие-то они... б[censored]ь... Я не понял какие. Какие-то вульгарные они. Культурки не хватает.

- Какие-то они, б[censored]ь... Культурки не хватает!

Розмову підтримав найвідоміший куратор сучасного мистецтва в Україні Єжи Онух. Мені українські телеведучі подобаються апріорі, – каже. - Одну ведучу навіть бачив. (радіючи) О то гарна історія. Приїхав Вайда і ми були на вечері в отелі Редісон. Туди прийшла гарна жінка в стилі Мерлін Монро. Очі за нею так і йшли, так і йшли. Вона сіла зі старшим паном. Я спочатку подумав що то одна з тих панянок... (роблячи рух руками, що певно у мистецьких колах означає слово “повія”) А потім вона привіталася з Халпахчі. Він мені і сказав, що вона не повія, а ведуча. Взагалі я ведучих не дуже знаю. Дивлюся тільки новини. Спочатку дивився «Свободу слова» Шустера, а тепер вона вуа....(роблячи рух головою в бік, що мусить імітувати лякання унітазу).

Эжи Онух: - Я навіть бачив одну телеведучу. Вирішив, що повія...

Д.К. (прискіпливо дивлячись в очі поляку) А порно дивитесь?

Є.О. (смутно) Я б хотів, але не маю порнографічних каналів. В мене якісь такі дурнуваті реклами, де не порно а бозна що. Колись ми були з дружиною в Мексиці, дуже з великим зацікавленням дивилися порно-канал.

Так, тут стає нецікаво, - вирішили ми і зникли з очей Онуха і Мамсікова. Тільки роззирнулися, а неподалік знов Єрема з супутником удвох у залі, піяніно слухають, на метеликів на зображенні зачаровано дивляться.

З.П. (романтично) Вам сподобались метелики?

А.Є. (радо) Найбільше. Романтично і налаштовує на мрійливий лад.

Цифрові технології налаштовіють Анатолія Єрему на романтичний лад.

З.П. Ви самі ходите на такі акції чи с кимось?

А.Є. Немає правил. Я сьогодні з друзями, з сином прийшов. Андрієм... Але він вже втік.

Поки Зіна інтелектуальну розмову з ведучим каналу вела, супутник Яреми тихо втік. Не дослухавши Анатолія, Дуся хутко подалася за ним.

Д.К. (зупиняючи хлопця біля виходу, і думаючи, що то син) Ви пишаєтесь своїм батьком?

Інкогніто: (перелякано відсахнувшись від Дусі) Он мнє нє отєц!

“Хто ж тоді?” – викривила обличчя Дуся. Та не стала перейматися риторичним питанням. Попленталася слухати байки директора ЦСІ Юлі Ваганової. Та стояла на сходинках біля центру і верзла про тих метеликів таке, що в голову Катасоновій не лізло. “Митниця не знала, що за камера з метеликами, - вела Юля. – не пустили на митниці її. Сказали, що то камера спостереження. І відправили до СБУ”. Тут і Зіна на розмову підійшла. І злий журналіст Аксінья Куріна. Черевички в неї гарні. Дорогі, певно.

Аксін'я Куріна - злий журналіст і наш блогер, що не пише.

Це взуття Аксін'ї - для жіночого щастя.

З.П. (до Куріної, заздрісно, російською) Туфельки для этой акции приобрела?

А.К. (немов відрубуючи) Для женского счастья.

Д.К. (іронічно кепкуючи) Пришла сюда найти его?

А.К. (відрізуючи іронію) Нашла.

З.П. (спантеличено) Покажи, где.

А.К. Не могу. Это личное. Не подумай, Зина дорогая, что я жадина. Но это мой большой секрет. Ты лучше у косметолога Ромберг Оксаны спроси. У нее декольте фантастическое.

Зиркнули дівулі у бік Ромберг, а там такі груди!...

Д.К. (кричить) Декольте в студію!!!

Декольте в студію!

На декольте наш вечір в мистецькому центрі скінчився, а продовження мав вже в зовсім іншому, набагато менш культурному місці.

 

Зіна Підалькіна

(фото Яни Новосьолової)

Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Моя Муся нашла в «Фейсбуке» классную фотосессию ведущих «Подъема» на Новом канале и, налюбовавшись, стала меня уверять, что между Романом Скрыпиным и Юлией Ковалевой что-то явно есть. Дескать, посмотри, как нежно она его обнимает и губками тянется,
16 Груд 2011 13:41
17 424
ДУСЯ
Ой, девочки, так хочется встретить Новый год на Мальдивах, но, видите ли, как-то стремно лететь на острова с Мусей. Я заметила, что лазурная вода, отменные пляжи и заморские коктейли как ничто иное располагают к эротическим фотосессиям. Только во
11 Груд 2011 11:01
16 408
ДУСЯ
Я уже привыкла, что почти всегда как минимум на одной обложке моих любимых еженедельников красуется президент Янукович. Есть он и в этот раз, но три из пяти журналов «развели свинство», и этот незапланированный флешмоб затмил первое лицо страны.
12 Лист 2011 10:03
6 932
ДУСЯ
Чуть позже я в подробностях расскажу о вчерашнем финале и победителе проекта «Феномен», а пока хочу поделиться занятным видео с эфира. Вместе с Ольгой Поляковой на феноменальном шоу засветился известный телеведущий Савик Шустер, а СТБ укрепил сл
08 Лист 2011 13:09
14 791
ДУСЯ
Ой, девочки, как же мне надоели одни и те же политические физиономии на обложках еженедельников, которые, кроме отвращения, никаких реакций уже не вызывают. Тем временем оторванные от реальности украинцы из года в год уповают на «покращення життя
06 Лист 2011 09:29
5 193
ДУСЯ
Наверное, чтобы мы с Мусей обязательно посмотрели вампирский сериал «Сплит», а заодно запомнили в лицо все руководство телеканала ТЕТ, нам сегодня принесли в конвертике готичненький перекидной календарь. На каждой странице с декабря 2011 года по с
31 Жов 2011 13:28
9 321
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду