СміХУни

Раніше ваша Дуся бачила один сон. Йду я по довжелезному коридору із купою дверей, з яких до мене по черзі виходять новиє рускіє бабкі, потім Петросян, дивно вигинаючись, виповзає, за ним Арлазоров виходить і кричить кудись: «Ей, мужик, мужик, сатр
СміХУни
СміХУни
7 Трав 2008
0
4516

Раніше ваша Дуся часто бачила один сон. Йду я по довжелезному коридору із купою дверей, з яких до мене по черзі виходять новиє рускіє бабкі, потім Петросян, дивно вигинаючись, виповзає, за ним Арлазоров виходить і кричить: «Ей, мужик, мужик, сатрі сюда!», а в самому кінці, коли я вже від страху ледь дихаю, виходять Зеленський із Кошовим, кидають в мене японською пральною машинкою та голосно сміються. На цьому місці я завжди прокидалася з криками «Вже відправляю, відправляю sms на номер 5202!!!».

Зараз мені трохи полегшало. Страшні сни я бачу рідше, але герої у них уперто не міняються. Правда, тепер до них почав приєднуватися Макс Неліпа. Кажуть, свої проблеми треба проговорювати – тоді обов’язково стане легше. От ваша Дуся і вирішила вилити вам свою стражденну душу, поділитися головними страхами – гумором на ТБ.

Приколісти №1 – Зеленський–Кошовий

Побачивши їх колись у КВН, ми зовсім не підозрювали, у що нам усім це виллється. Ми, наївні, тоді не здогадувалися, що буде страшно вийти навіть у гастроном, бо раптом там сидить Зеленський і невтомно жартує. Все би нічого, але цей дотепник вивів у люди свого партнера Євгена Кошового. З тих пір у країні не залишилося білих, незажартованих цією парочкою, плям. Фірмовий знак будь-якого виступу цієї команди – фінальна піонерська пісня, на кшталт «Изгиб гитары желтой…».

Свого часу їм не вдалося пропхнути «Бійцівський клуб» на ICTV, та над ними зглянулася могутня Анна Б. Тепер якісний та нестримно інтелігентний гумор їхнього виробництва ми маємо нагоду чути як мінімум в трьох програмах. А ще є новорічні фільми, кулінарні та політичні шоу, обкладинки журналів та рекламні ролики. І все одно – слабо працюєте, хлопці! Ще ж є парламент і обгортки цукерок, не пропустіть.

Приколіст №2 Андрій Доманський

Цей жартівник не впав на нас із неба. Колись я прокидалась вдосвіта, хоч це і божа кара для мене, і вмикала Просто радіо. А потім в теплому ліжечку фантазувала, як діджей Доманський виглядає. «Напевно, красунчик із міцними сідницями і безсоромними руками», – думала я і не помилилась. Але до моменту мого з ним знайомства він був уже одруженим і мав трьох дітей від двох шлюбів. Тому тепер ваша Дуся вдовольняється лише його жартами. Ви згадайте, як Доманський опускав з неба на землю «фабрикантів», як підбадьорював засмученого нареченого, що від хвилювання забув, як виглядає наречена. На відміну від моїх попередніх героїв, Доман уміє імпровізувати. Це наш вітчизняний Іван Ургант, тільки краще. Правда. Його українська на тому ж рівні, що і в Урганта, на жаль.

Приколіст №3 Юра Горбунов

Юрочка, мій кумир, навіщо ти знявся в кліпі двох блонд з губами завбільшки бульдозера? Може, терміново знадобилися гроші, та краще б ти цього не робив, бо ці двоє дуже схожі на дівчат поведінки light, а це ж зовсім не твій смак, наскільки я знала. Сподіваюся, вони не пошкрябали своїми акріловими нігтями блискучу поверхню твого почуття гумору!

Приколіст №4 Ілля Ноябрьов

Якщо в анекдоті нема алкогольно інтоксикованих людей, його гумористична функція в очах Ноябрьова автоматично зникає. Компанію йому в любові до буденних історій «Приехал муж из командировки…» складає послідовник теорії Дарвіна Валерій Чигляєв. Хоча зі Сніжаною Єгоровою цей гуморист виглядає значно тверезішим.

Приколіст №5 – Жора Делієв

Я так і не зрозуміла, чи вміє ця людина жартувати за допомогою звуків, з’єднаних у слова, адже зазвичай у Жори все починається й закінчується мімікою та жестами. Мої таємні агенти, розкидані по всіх гарячих точках планети, кажуть, ніби вміє. Хоча документально підтверджених даних ваша Дуся досі не має.

Головний приколіст – Сенсей. Першооснова і Начало Начал Неосяжного Гумору – Євген Петросян

Важко переоцінити значення цієї особи в історії ХХ–ХХІ століть. Він не просто Батько жанру, він його Творець. Про нього писатимуть мільйони книжок і зніматимуть фільми, його увіковічать у золотих пам’ятниках та в назвах планет. А головне, ще не одну сотню років людство буде ламати голову, чому відвідувачі його концертів так корчилися та буквально надривали собі животи від сміху, а потім до кінця життя, якщо воно не закінчувалося прямо на концерті, згадували ці хвилини, як найщасливіші. Ну що тут скажеш?!

Маестро, «я в восьмом ряду, в восьмом ряду, и тот же зал, и то же место». «Найдите меня, откройте тайну золотого ключика». Навіки Ваша.

(фото - 123rf.com, Укринформ, Яны Новоселовой, e-motiom.com.ua, flickr.com)

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
ХРИСТОС ВОСКРЕС! Ну что еще можно добавить к светлым словам, которыми сегодня радостно приветствуют друг друга православные христиане? Только присоединиться к этому хору и нести праздничную жизнеутверждающую весть, славя имя Иисуса Христа. И по
15 Квіт 2012 10:29
10 604
ДУСЯ
Мы с Мусей Катасоновой серьезно подумываем о том, чтобы нанять пару-тройку адвокатов. А то как послушаешь, что в мире творится, страшно становится. Вот опубликовали на сайте «Блик Секрет» статью с личными фотографиями Тины Кароль, о которых я вам
23 Груд 2011 14:27
9 449
ДУСЯ
Мы с сестричкой очень любим взять побольше чего-нибудь вкусненького и сесть смотреть нашу любимую передачу «Зважені та щасливі» по СТБ. Уж очень хочется быть такой же стройной и красивой, как ведущая шоу Любава Грешнова. Вот на этой почве у нас с
21 Груд 2011 14:17
10 022
ДУСЯ
Сегодня утром я у своей сестренки потребовала, чтобы она стерла из телефона все свои фото - и как напившись пляшет на столе рядом с Пэрис Хилтон в ночном клубе, и как обнимается со своими любимыми телезвездами.   Оказывается, сегодня постоянно
21 Груд 2011 13:16
29 478
ДУСЯ
Сегодняшнее утро не предвещало ничего страшного: «Интер», программа «С добрым утром», все как положено. Мы с Мусей послушали дельные советы, приняли ценную информацию и лениво поплелись по делам. Но тут мой телефон разразился трезвоном: «Караул! За
20 Груд 2011 17:35
5 509
ДУСЯ
Казалось бы, со скандальным разводом хореографа Татьяны Денисовой и певца Александра Кривошапко все уже решено, обсуждено рассказано. Ан нет, снова здорово! Эта не слишком веселая тема снова и снова всплывает в разговорах и интервью экс-влюбленных.
14 Груд 2011 17:20
21 098
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду