Ведущую Первого канала кинули страховщики

Ведущую Первого канала кинули страховщики

Переглядаючи чергову програму «Останній герой» на моєму ще старенькому телевізорі, я щоразу уявляла себе симпатичною засмаглою туристкою, з великими громіздкими рюкзаками та з гострим-прегострим мачете в руці, а ще із двома черствими скоринками пр
Ведущую Первого канала кинули страховщики
Ведущую Первого канала кинули страховщики
20 Лип 2011
0
3374

Переглядаючи чергову програму «Останній герой» на моєму ще старенькому телевізорі, я щоразу уявляла себе симпатичною засмаглою туристкою, з великими громіздкими рюкзаками та з гострим-прегострим мачете в руці, а ще із двома черствими скоринками про запас... Та всю цю романтику, як завжди, безжально переривала до дірок затерта реклама. Щодо цього проекту, то я з Мусічкою завжди вболівала й щиро переживала за улюблену телеведучу з Першого каналу Росії Ларису Вербицьку.

І тут випадково дізнаюся, що моя найкраща телевізійна зірочка щороку зі своїм чоловіком їздить в екзотичні країни, та в такі, що про них тільки те і знаєш, що саму назву. Говорить, що отримує неабияке задоволення від відвідування дивної і загадкової країни. Мені навіть страшно уявити, що би було зі мною, якби я побачила величезну анаконду (як в однойменному фільмі «Анаконда») чи якогось велетенського тарантула, це просто жах!

А ще цього року Лариса Вербицька планує протоптати незвідану, окрім Greenpeace, звичайно, землю Ефіопії! Туристична агенція, до якої звернулася телеведуча, обіцяє познайомити наших героїв із життям тамтешніх племен (не знаю, нащо це?). Можливо, Лариса хоче щось перейняти новенького у плані кулінарії чи побуту, бо що звідти ще можна почерпнути? Але ведучу все ж манять первинні, ніким не протоптані та не звідані ліси й водопади Чорного континенту.

У мене аж серце тьохнуло, коли Мусічка сказала, що з їжею там узагалі скрутно. Як же теледіва зможе їсти те, що без чарочки віскі проковтнути неможливо?! Хоча сама зірка увесь голос запевняє, що це для неї лише дрібниці.

Як на мене, це дуже великий ризик вирушати в такі небезпечні краї. Я б, напевно, застрахувала своє здоров'я в якійсь солідній компанії, перш ніж їхати до аеропорту. Але ж нещодавно пані Лариса втратила довіру до страхових компаній і навряд чи піде туди після останніх подій, пов'язаних із невиплатою визначеної компенсації, передбаченої полісом КАСКО.

Дізнавшись про історію Лариси Вербицької зі страховими агентами, мене всю аж в жар кинуло. Я ж теж застрахувала своє авто від усіх нестерпних проблем: аварії, ями на дорогах... не мені вам пояснювати. А тут виявляється «...самое бесполезное приобретение в этом году - страховка КАСКО». Цей поліс страхування немалих грошей коштує, виявляється, я їжджу-їжджу, а наді мною Дамоклів меч нависає?

У випадку з телеведучою страховики взагалі знахабніли: мало того що допомоги ніякої героїня так і не отримала, так тепер і компанія типу зникла - не відповідають на дзвінки, не виходять на контакт... взагалі жах! І пошкоджений автомобіль далеко не старий «горбатий» (як той, що звисає зі стіни Транспортно-економічного коледжу на Васильківській, 20). Ремонт такої машинки виллється в кругленьку суму. Що ж тепер виходить, руки мий-мий, а все одно заразу підхопиш?

Як говорить моя Мусічка: «Не было бы счастья, да несчастье помогло». Тепер телеведуча займає громадську позицію щодо недовіри росіян до страхових компаній, які існують лише для того, аби обвести навколо пальця свого клієнта. Хто знає, можливо, незабаром пані Лариса стане активним громадським діячем, а то і партію власну створить, ну приміром «Ні страховці»... Наразі ж Лариса Вербицька планує йти по допомогу до руки Феміди, аби все ж покарати кривдників.  

Мені вдалося дізнатися, що Вербицька відмовляється довіряти страховикам і роздумує над тим, щоб подати в суд на компанію, яка не виконує своїх зобов'язань. Це не дивно з огляду на майбутню подорож до Ефіопії, там напевне й доріг таких не знайдеш.

Переді мною постало складне питання, можливо, й мені час зібрати валізи та вирушити десь за Геркулесові стовпи, бо мої сподівання знову завершаться нудною рекламою.

Замріяна Дуся      

Фото kinopoisk.ru

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
ХРИСТОС ВОСКРЕС! Ну что еще можно добавить к светлым словам, которыми сегодня радостно приветствуют друг друга православные христиане? Только присоединиться к этому хору и нести праздничную жизнеутверждающую весть, славя имя Иисуса Христа. И по
15 Квіт 2012 10:29
10 625
ДУСЯ
Мы с Мусей Катасоновой серьезно подумываем о том, чтобы нанять пару-тройку адвокатов. А то как послушаешь, что в мире творится, страшно становится. Вот опубликовали на сайте «Блик Секрет» статью с личными фотографиями Тины Кароль, о которых я вам
23 Груд 2011 14:27
9 456
ДУСЯ
Мы с сестричкой очень любим взять побольше чего-нибудь вкусненького и сесть смотреть нашу любимую передачу «Зважені та щасливі» по СТБ. Уж очень хочется быть такой же стройной и красивой, как ведущая шоу Любава Грешнова. Вот на этой почве у нас с
21 Груд 2011 14:17
10 024
ДУСЯ
Сегодня утром я у своей сестренки потребовала, чтобы она стерла из телефона все свои фото - и как напившись пляшет на столе рядом с Пэрис Хилтон в ночном клубе, и как обнимается со своими любимыми телезвездами.   Оказывается, сегодня постоянно
21 Груд 2011 13:16
29 492
ДУСЯ
Сегодняшнее утро не предвещало ничего страшного: «Интер», программа «С добрым утром», все как положено. Мы с Мусей послушали дельные советы, приняли ценную информацию и лениво поплелись по делам. Но тут мой телефон разразился трезвоном: «Караул! За
20 Груд 2011 17:35
5 511
ДУСЯ
Казалось бы, со скандальным разводом хореографа Татьяны Денисовой и певца Александра Кривошапко все уже решено, обсуждено рассказано. Ан нет, снова здорово! Эта не слишком веселая тема снова и снова всплывает в разговорах и интервью экс-влюбленных.
14 Груд 2011 17:20
21 101
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду