Це краще, ніж австралійські пожежники. Новий «Гладіатор» змушує мліти світ

Це краще, ніж австралійські пожежники. Новий «Гладіатор» змушує мліти світ

Ми так багато розповідаємо вам про срачі та дискусії, що вирішили, нарешті, подарувати трішки бездоганної краси.
Це краще, ніж австралійські пожежники. Новий «Гладіатор» змушує мліти світ
Це краще, ніж австралійські пожежники. Новий «Гладіатор» змушує мліти світ
2 Лип 2024
0
15431

Видання Vanity Fair випустило великий матеріал про фільм Рідлі Скотта «Гладіатор 2», сиквел «Гладіатора» з Расселом Кроу.

Перший фільм, який одразу став голлівудською класикою, вийшов на екрани 24 роки тому. Максимус, герой Рассела Кроу, в кінці стрічки загинув, тож у новому фільмі не з'явиться (от тільки спробуйте сказать, що це спойлер, — у вас було більше 20 років, щоб подивитись). Хоча історія сиквелу напряму пов'язана з дійовими особами першої стрічки. Та й режисер той самий. І розмови про продовження велися від самого початку, щойно «Гладіатор» вийшов на екрани.

Расселу Кроу ця роль свого часу принесла світову славу та «Оскар». Тож не дивно, що журналісти спитали його думку щодо сиквелу. Жартома чи всерйоз, але виданню Variety актор зізнався, що не в захваті від цього. Але він, до речі, й на першого «Гладіатора» свого часу бурчав. Казав, що з усього сценарію там було корисних лише 23 сторінки. І лише завдяки йому і його правкам на майданчику фільм отримав такий успіх. Тепер же він заздрить і дратується. Переважно через те, що давно вже не в такій фізичній формі, як 25 років тому (його слова, не наші). 

Все розуміємо, Расселе. Навіть співчуваємо. Але нові часи — нові зірки. Нічого не можемо із собою вдіяти. Краш «Антоніни» і прогресивного людства, ірландсько-британський актор Пол Мескаль, який зіграв головну роль у новому фільмі, заважає нам стати на бік досвіду й мудрості.

А тим, хто ще досі не закоханий в Пола Мескаля, в кадрі пропонується інший секс-символ останніх років — Педро Паскаль. Отже, Мескаль та Паскаль — це не назва якогось мультика (як могло би здатися на слух), це прекрасна половина людства, яка покликана задовольнити всі наші, як мінімум, естетичні вимоги. Втім, знаючи, що обидва актори дуже талановиті, а до них у компанії там ще й Дензел Вашингтон, і режисер Рідлі Скотт, то очікування автоматично зростають до небес.

Події другого фільму відбуватимуться через 25 років після подій першого. Центральним персонажем, якого зіграв Пол Мескаль, є Луціус. Востаннє ми його бачили як маленького сина Луцилли, яку зіграла Конні Нільсен. Луцилла — одна з небагатьох справжніх фігур у вигаданій сюжетній лінії Гладіатора. Це дочка покійного імператора Марка Аврелія.

Луціус виріс далеко від своєї матері. Коли він був ще дитиною, Луцилла відправила його на північне узбережжя Африки. Тепер же він повертається на батьківщину як військовополонений. І має вигляд, як Пол Мескаль, якого виховали фітнес-тренери в долині штанг і тренажерів.

Не знаю, як ви, а ми «попливли» від нього ще після «Нормальних людей», ірландського серіалу про драматичні стосунки. І судячи з інтерв'ю з Рідлі Скоттом, то не лише ми.

Режисер теж після перегляду тієї історії миттєво визначився, хто в нього гратиме головного героя: 

«Коли я дивлюся що-небудь, я, як правило, спостерігаю за тим, хто цікавий. Це просто в моїй ДНК. І тому, переглядаючи серіал, який взагалі зовсім не мій за тематикою, я запитав: “Хто цей хлопець?” Оскільки можливість “Гладіатора 2” ставала все більш і більш реальною, я домовився про зум з Мескалем. Я зустрівся з ним онлайн, і він сказав: “Звичайно, я хотів би це зробити”. І це було все. Він — особлива знахідка. Абсолютно ідеальний», — цитує Рідлі Скотта Vanity Fair.

Вони не робили ані проб, ані тестів на камеру. Актор отримав офіційну пропозицію після 30-хвилинної онлайн-розмови. Але як завжди сором'язливий Мескаль стверджує, що його взяли на роль завдяки його «римському носу». 

Носу й решті всього того, що є в наявності в ірландського актора, додамо ми.

Педро Паскаль, якого більшість із нас запам'ятала після «Гри престолів», де він зіграв принца Оберина Мартела, жартома поскаржився, що битися з Полом Мескалем було надзвичайно важко:

«Хай би мене краще зі стіни скинули, ніж знову з ним битися. Він сам як цегляна стіна. Розкачався!»

Але Педро лукавить, бо він і сам нівроку, хоча й старший за Пола майже на 20 років.

Ми не переповідатимемо вам сюжет. Але не показати всі фото, якими розжилися Vanity Fair, не можемо собі дозволити.

Вже 9 липня вийде трейлер «Гладіатора 2», тож картинки оживуть. А в листопаді готуйтеся дивитися кіно на великих екранах.

Фото: Vanity Fair

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Стежити планують уважно. Але це ще не все.
03 Лип 2024 22:40
436
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Нагадаю, режисер поїхав представляти свою нову стрічку «Реал».
01 Лип 2024 11:15
853
Катерина Городнича
«Антоніна»
Додаткові кадри з фільму «Конотопська відьма» відсьогодні можна побачити ще й у кліпі Злати Огнєвіч.
25 Черв 2024 17:00
2 118
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Антоніна вам радить подивитися всі. Коли випаде така нагода.
23 Черв 2024 19:20
1 290
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Успіх водночас прогнозований і неочевидний. Але я вже чекаю, коли цей шедевр випустять у прокат.
23 Черв 2024 19:00
3 607
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Поки можу вам запропонувати перекази. Але що маємо.
21 Черв 2024 18:30
2 616
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду